Gość: Czekająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:36 Mężczyźni, podajcie powody... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:38 Ponieważ nie znajdujecie faceta, który by wam odpowiadał, imponował etc. :) Zgadłem??:P Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:39 zgadłeś Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:41 bo my chcemy faceta ktory nas nie chce, a tego ktory nas chce to my nie chcemy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.fnet.pl 14.10.04, 19:24 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzęczyszczykiewic Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 80.53.160.* 17.10.04, 16:53 No i koło się zamyka.A może Panie szukają tylko nie wiedza kogo?Porzadni faceci są w zasięgu ręki tylko trzeba chcieć ich dostrzec,a nie ubolewać nad swoją samotnością Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 17.10.04, 17:02 > Porzadni faceci są w zasięgu ręki tylko trzeba chcieć ich dostrzec, Zwlaszcza odkad Air Polonia wprowadzila tanie bilety do Londynu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzęczyszczykiewic Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 80.53.160.* 20.10.04, 17:34 Są jeszcze tańsze ale tam w Londynie to chyba nie ma porzadnych Ja wiem że Polki lubia facetów z zagrańicy rodzimy produkt jest mała atrakcyjny i konkurencyjny i dlatego są właśnie same Odpowiedz Link Zgłoś
livia73 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 15:05 tony82 napisał: > Ponieważ nie znajdujecie faceta, który by wam odpowiadał, imponował etc. :) > Zgadłem??:P No bo gdzieś się chowacie!!! Wyłaźcie z ukrycia...ale to już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:49 Ale dlaczego nie znajdujemy? Czy jesteśmy tak mało spostrzegawcze, czy mamy pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 19:47 Gość portalu: Czekająca napisał(a): > Ale dlaczego nie znajdujemy? Czy jesteśmy tak mało spostrzegawcze, czy mamy > pecha? Jestes mloda, atrakcyjna, inteligentna i jeszcze chcesz miec kogos? Nie za duzo wymagasz od życia, faceci są dla tych mało atrakcyjnych i mniej inteligentnych, żeby nie były pokrzywdzone przez los, tak dla równowagi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:03 Ha, ha dzięki - poprawiłe(a)ś mi humor. Chociaż z tekstu, jaki napisałe(a)ś, to chyba jesteś dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:43 To mówisz, że jesteś młoda, inteligentna i samotna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:54 Zgadłeś!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 18:58 Coś tak czułem:) Może trzeba lepiej szukać? Internetowe randki? Wypytać koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:02 Czyli gdzie konkretnie? Wirtualny mężczyzna;)?! Czy masz na myśli na przykład to miejsce, czy inne;)?! Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:04 Może być i to:) Przecież ja nie wiem kto Ci się podoba. Może i kogoś tu poznasz. Kto wie? Poza tym jest jeszcze np. Cafe Gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:08 Tak wiem, kiedyś tam zajrzałam. Ale niestety trzeba się tam ujawnić, nie wystarczy odpowiedzieć na jakiś ciekawy post, bez załączenia zdjęcia. A trochę się wstydzę, że zobaczy mnie cała Polska;)... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:11 Nie musisz dawać swojego zdjęcia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:12 A skąd z ciebie taki ekspert;)? Już tam jesteś:)? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:15 Ekspert nie ekspert. Wystarczy wejść i widać, że część anonsów ma zdjęcia, a część nie ma:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:17 Mężczyźni, podajcie powody... Facet chce czuć się mężczyzną i mieć obok KOBIETĘ a nie drugiego faceta w spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 16:45 Rozumiem, że w związku z tym chce mieć obok siebie starą, brzydką i głupią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:56 Ha, ha, ha - dobre Evito, od razu mi to poprawiło humor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:57 Gość portalu: Evita napisał(a): > Rozumiem, że w związku z tym chce mieć obok siebie starą, brzydką i głupią? Kobiecość to nie tylko młodość wdzięczność kształtów choć absolutnie nie są przeszkodą ale bardziej jest to stan umysłu Jaki to zajmuje poetów od kilku tysięcy lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:05 O ciekawe! Co rozumiesz przez stan umysłu, ksz50?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:18 w tej sprawie zdania uczonych są podzielone ale mnie bardziej pociąga to coś tajemniczego w kobiecie czego nie potrafię opisać choć wiem że niektóre kobiety to posiadają choć boskie kształty też są nie do pogardzenia absolutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:23 Spróbuj to opisać, please! Zżera mnie ciekawość! Może to by wyjaśniało czasem dlaczego niektóre brzydule mają takie wzięcie. Znam kilka takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:33 zawsze wybiorę niezbyt szpetną brzydulę niż pustą lalę a to CUŚ kobieta ma w oczach w sposobie jak mówi chodzi ALBO NIE MA I JUŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:41 Bardzo to mgliste...Ale wiem, nie jesteś w stanie opisać dlaczego czujesz tak, a nie inaczej. Słyszałam też kiedyś od niektórych, że mam błysk w oczach, czy to o to ci na przykład chodzi? Może ten błysk zgasł, jak zrobiłam się smutniejsza, nie znajdując nikogo ciekawego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:48 tak nie potrafię tego opisać ale wim na pewno że JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:56 Aha ksz, czyli mój pewnie przygasł;) Mówienie? - taki ciepły głos, przytłumiony, z zabarwieniem erotycznym.. Chodzenie? - poruszanie tyłkiem i biodrami.. + wydymanie ust, odrzucanie włosów, mruganie powiekami...Mnie to śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:03 absolutnie nie ten kierunek przecież kręcenie tyłkiem potrafię opisać kierunek zwrot i ilość obrotów w jednostce czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:09 Ha, ha. Czyli jakieś fluidy, feeling, chemia, zapach, coś na co nie jestem w stanie wpłynąć?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:15 świadomie nie ale nie wykluczone że TO posiadasz SZUKAJCIE a będzie wam dane jak "mówi mądra księga Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 17:07 a ja jestem stara gl;upia i brzydka i tez sama reguly nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:56 No i co? Co z wami? Nie macie na to wyjaśnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:58 mamy czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 19:59 Polski facet nie spełnia rosnących oczekiwań Polek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.10.04, 20:13 a jakiego chcesz wyjasnienia? ze my podli/slepi/itd? czy ze nie ma takich ktorzy by was docenili? pisalem to gdzies juz kiedys - jesli dziewczyna nawet mloda, atrakcyjna i inteligentna itd. zadziera nosa, nie szanuje zdania drugiego, jest najmadrzejsza i swiat my byc ustawiony wg jej woli to... nie ma co sie dziwic. ale nie wiem jaki jest twoj przypadek, wiec nie moge nic pomoc w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:13 Coś w tym jest co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:18 Czuję jakąś agresję w twoim głosie? Czy aby nie jest tak, że byś wolał taką głupiutką i wpatrzoną w ciebie jak w obrazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:25 student ma rację każdy przypadek jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:29 Oj przestań ksz. Zadałam ci pytanie wcześniej, to odpowiedz, hmm? A propo jeżeli każdy przypadek jest inny, to co mam o sobie ujawnić, żebyście mnie jakoś zdiagnozowali i mi może pomogli coś poprawić w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.10.04, 20:35 to bysmy musieli dostac na tacy twoj dotychczasowy zyciorys, rys psychologiczny, spis zwiazkow i relacje jakei tam zachodzily - na tym dopiero by mozna budowac sensowna, i konkretna odpowiedz. a najlepiej to chyba spytac kogos, kto cie zna pare(nascie) lat - bo i tak bedzie bardziej wiarygodny niz my tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:36 Najlepiej to byłoby się poznać osobiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:45 ja tam mysle ze to by musialo tez potrwac co nieco - pol roku minimum zeby moc z pelna odpowiedzialnoscia cos swierdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:48 Też prawda, choć tak na prawdę to nigdy nie będziemy w 100% pewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:59 Dzięki to pocieszające;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 21:01 No taka jest prawda. Nawet po 10 latach bycia razem można dojść do wniosku, że to jednak nie ta osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:12 Oj nie wchodźmy w taki długi staż. Młode, atrakcyjne i inteligentne, a same, to już na pewno niemłode po 10-letnim związku;). Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 21:16 Słuszna uwaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
magilaina Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 08:29 No muszę zaprotestować! Mam 28 lat. Myślę, że mogę zakwalifikować się do grona inteligentnych, wciąż jednak młodych, atrakcyjnych kobiet - aczkolwiek samotnych, po 10-letnim nieudanym związku. Prosze mi wierzyć, że to możliwe. Tak samo jak fakt, że po tak długim okresie czasu może sie okazać, że osoby, z którą dzieliliśmy życie tak do końca wcale nie znamy, a przynjamniej niekończących się granic jej podłych możliwości. (wiem, wiem - gorycz przeze mnie przemawia, ale to fakt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:27 To przykre, taka gorzka prawda, ale przynajmniej miałaś te 10 lat szczęścia, to naprawdę dużo - chociaż przez 10 lat mogłaś kochać, czuć się kochaną i potrzebną. Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 21:39 hej - po co od razu tak tragicznie? ile ty masz lat ze zaczynasz juz narzekac ze nigdy nic sie nie zmieni? 50? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 193.201.167.* 21.10.04, 10:41 te Wasze "analizy", dyskusje, warianty, tlumaczenia, zgryzliwosci, kwieciste zwroty - psu na bude!! problemow nie rozwiazecie na forum. zycia ani relacji pomiedzy facetami i kobietami nie da sie opisac zadnym matematycznym wzorem - i cale szczescie. jest miliard kobiet na swiecie i kazda jest inna!! i za to je lubie :)) warto szukac bo kto szuka - znajduje!! spadam stad - szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 23:21 no coz... mamy taka nadzieje. w koncu kobieta zazwyczaj jest tajemnica wielka, a to powiedzonko raczej w formie komplementu funkcjonuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:47 Ha, ha, wiem. Głupia propozycja. A może, jak już od dłuższego czasu nie mogę nikogo znaleźć, to zrobiłam się smutna i to widać i mimo że żartuję, śmieję się, to wy widzicie ten smutek i to was odpycha, choć wiele robię w moim życiu i nie ma tak, że szukam desperacko, to i tak jest to gdzieś w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:49 to nie rob desperacko - mam kolezanke ktora przezywala podobne kryzysy. ujme to tak... przejscie do normalnego zycia i nie martwienie sie na zapas calkiem dobrze jej zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewien student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.10.04, 20:33 nie, nie masz po co wyczuwac agresji bo jej tam nie ma :). to tylko spostrzezenie sformulowane na podstawie moich obserwacji. mianowicie - owe mlode, inteligentne itd to zazwyczaj (choc nie zawsze) male chodzace despotki (obecnie to sie szumnie nazywa "kobieta wyzwolona" :PP ). i tez nie - nie wolalbym wpatrzonej we mnie. przeciez nie bronie (i chocbym chcial to zabronic nie moge) miec wlasnego zdania - ale jak ktos mi narzuca swoje ot tak sobie, bo ma taki kaprys no to wybacz... czegos takiego nie akceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 193.201.167.* 21.10.04, 10:35 brawo student.tylko frajerzy daja sie nabrac na takie "wspaniale" kobiety,ktorym sodowka uderzyla do glowy.Jest duuuzo pieknych, mądrych, milych i wyrozumialych kobiet, dla nich warto poswiecic zycie, natomiat precz ze wstretnymi heterami !!!!!!!!!! szkoda czasu, lepiej zniknac na pustynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takiwaki Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 20:28 Bo czesto okazuje się że dwie pierwsze podane przez ciebie cechy istnieją naprawde a ta ostatnia jest jedynie sobie przypisywana a tak naprawde jest jedynie mitem lub legendą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:32 A jak w moim przypadku i w przypadku części kobiet, które znam jest jednak inaczej? Fakty z mojego życia i ludzie z którymi przebywam świadczą raczej o tym, że to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:43 z mojego doświadczenia wiem że nie wszyscy samcy akceptują inteligentne kobiety są tacy których wszystko powyżej słodkiej lolity PRZERAŻA i prowokuje do ucieczki ale chyba nie takich szukasz mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:41 Extra, trzeba mieć to COŚ. Dużo mi to nie mówi;)A może znacie jakąś dziewczynę, jak ww opisana, a samą i domyślacie się dlaczego. Please, jakieś przykłady. 'Pewien student' mi trochę wyjaśnił, ale pozostali nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 21:55 Takie skromne pytanie:)) a ile masz lat jeżeli można wiedzieć??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:07 A czy wypada pytać?;)-24. Co wydaje ci się, że jestem taką małą i niedoświadczoną dziewczynką? Swoich facetów o to nie pytałam, a z kolegami nie przypominam sobie, żebyśmy poruszali ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:34 Chciałem tylko wiedzieć, kto pyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:44 A ty ile? 82;)? Chcę, żeby rachunek się wyrównał:). Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:20 Niedawno rozstałam się z facetem i wiesz, co mi powiedział? Powiedział, że jestem dla niego za mądra. Podobno faceci nie lubią czuć się mniej inteligentnymi od swoich partnerek. Więc wybierają sobie takie, które są głupsze od nich... Tyle co słyszałam. Jak jest naprawdę - nie wiem. Życzę powodzenia. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:23 O Boże! Naprawdę ci tak powiedział? Nie wierzę. I z kim teraz jest? Rzeczywiście z głupiutką lolitką? Skąd ten cytat? Fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:33 Cytat z piosnki zespołu Łzy - też się naszukałam, zanim znalazłam :) A on na razie jest sam. Rozstaliśmy się 2 miesiące temu. Ale on nie powiedział mi tego złośliwie. Poprostu powiedział, co czuje. Powiem szczerze, że go rozumiem, chociaż wcale nie jest taki głupi. :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:36 PS. Jestem w Twoim wieku, wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:41 Jak możesz go rozumieć?! Chyba, że rzeczywiście frustrowałaś go swoją wybitną inteligencją i osiągnięciami w nauce, czy w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 23:08 Trochę się mądrzyłam - przyznaję. Ale bardzo się chciałam się zmienić. Naprawdę! Tylko, że sama nie dam rady - nie potrafię, musi mi ktoś w tym pomóc - on nie potrafił. Poza tym każde z nas ma swoje dziedziny, w których jest mądrzejszy od drugiego. On w takich bardziej ścisłych, ja w bardziej życiowych, miałam więc więcej okazji "wykazania się". Może dlatego tak to odczuł... Wiesz, żeby dobrze żyło Ci się z facetem, musisz naprawdę dużo o nim wiedzieć i go zrozumieć. To nie jest proste, ale da radę.:) Pozro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 195.116.26.* 11.10.04, 08:35 Moze ani inteligentne ani atrakcyjne a tylko zapatrzone , zadufane ,za........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:51 Czekająca przed Tobą nowy dzień może ktoś czeka za rogiem tylko na Ciebie rozejrzyj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:41 Dzięki jesteś naprawdę kochany:))) Ale czy nie za dużo naoglądałeś się filmów z happy endem - Życie jest niecoooo inne niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 11:08 Bo wola byc same niz z tymi facetami ktorzy sie nimi interesuja. Pewna dziewczyna ostatnio pisala ze juz nie ma fajnych i inteligentnych Polakow. Ale ponoc w Londynie full wypas ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 11.10.04, 12:03 gomory napisał: > Bo wola byc same niz z tymi facetami ktorzy sie nimi interesuja. Gomory, otoz to ;) bo oni czasami interesuja sie tylko nia, zapominajac o tym, co dla niej najwazniejsze. a ona (tez czasami) nie moze juz myslec tylko i wylacznie o sobie. i dlatego atrakcyjna i inteligentna mimo, iz czesto spotyka sie z oznakami cieplego zainteresowania - jest sama... pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 193.201.167.* 21.10.04, 10:44 ???!!! niesamowite...... nie lubia byc obdarzane uczuciami? zainteresowaniem?? szacunkiem?? w takim razie browarek i meczyk w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 11:09 To fakt - tkich kobiet jest CORAZ WIECEJ. Czesto zastanawialismy sie ze znajomymi DLACZEGO. Doszlismy do jednego wniosku: - kobiety sie bardziej wyemancypowaly, sa niezalezne, smiale, doskonale sobie radza w wiekszosci sytuacji - mlodzi faceci (do 30) sie ich podswiadomie boja i nie chca sie z nimi wiazac ze strachu. Ale - niestety - sa rozpuszczeni przez kobiety. Robia pstryk palcami i nawet te fajne babki laduja z tymi palancikami w lozku. Dlatego FAJNY i wolny facet przed 30 to niezwykla rzadkosc na rynku stosunkow damsko-meskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:38 Dokładnie też zdarzało mi się mieć wrażenie, że czasem miałam takich "palancików" u siebie w łóżku i zastanawiałam się dlaczego - przecież jestem warta kogoś bardziej wartościowego. Ale dlaczego się nas boicie? Wy inteligtentni, oczytani, z poczuciem humoru, przystojni, ciepli, czuli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 19:19 Gość portalu: Czekająca napisał(a): > Dokładnie też zdarzało mi się mieć wrażenie, że czasem miałam > takich "palancików" u siebie w łóżku i zastanawiałam się dlaczego - przecież > jestem warta kogoś bardziej wartościowego. Ktos kiedys powiedzial, ze zawsze trafia swoj na swego. ;-) > Ale dlaczego się nas boicie? Nikt tu sie nikogo nie boi, po prostu nikt nie lubi przebywac z osobami zarozumialymi. Wiecej pokory by sie przydalo i bedzie dobrze. :-) PS. wytlumacz mi na czym polega Twoja inteligencja, bo ja nie wiem co to znaczy, ze ktos jest inteligentny a ktos inny nie jest. Dla mnie kazdy na swoj sposob jest inetligentny czy to czlowiek zyjacy w buszu czy profesor na uniwersytecie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zan Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 14:20 Po pierwsze kobiety mają dużą skłonność do przeceniania swojej inteligencji i wiedzy. Panienka miała piątki w szkole, jest wygadana przeczyta kilka książek które są modne, naczyta się kolorowych pism i już myśli że jest inteligentna. A nie jest. Przeciętna młoda dziewczyna jest niedouczona (to samo możan powiedziec o facetach) tupeciara (tupetu brakuje facetom) z dobrym samopoczuciem na pokaz. Zapytaj siebie i koleżanek jakie masz zainteresowania - i zastanów się czy nie są one płytkie, nijakie. Sorry ale jak ktoś interesuje się podróżami to nie jedzie na 2 tygodnie z biurem do Hiszpani czy Egiptu bo to tandeta. Z moich obeserwacji wynika że wśród kobiet nie ma prawdziwych pasjonatek. Chyba że chodzi o karierę - tu jest sporo zainteresowanych. Dziś mężczyźni są społecznie obciążeni wieloma obowiązkami - musi mieć samochód i go utrzymywać, dobrze jak ma mieszkanie, do tego nie może być skapy i spędzać w pracy duzo czasu. No bo musi mieć jeszcze czas i siły na to by byc interesującym. I to wszystko w świecie gdzie jest 20% bezrobocie a samochód kosztuje gdzieś 30 średnich pensji a miesięcznie zarabia się na 0.5 mkw mieszkania. A panienka ma być zadbana i ładna. Wejście kobiet na rynek pracy powoduje że mężczyźni mają większą konkurencję i jest im coraz trudniej. Nie śpieszą się więc do związku i obowiązków za to rośnie grono dresiarzy czy facetów bardziej pięknych niż męskich. Mężczyźni po prostu wybierają najprostszą drogę do swojego biologicznego przeznaczenia jaką mogą wybrać w dzisiejszym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 21:03 bo tak naprawde tak im sie tylko wydaje a na bank maja jakis feler ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:51 Nie przeczę, że mam, ale zastanawiam się jaki. Ja tu na nikogo jak na razie nie zwalam odpowiedzialności za to, że jestem sama. Rozglądam się tylko wokół, porównuję skrycie z moimi koleżankami, przyjaciółmi i innymi w związkach i nie widzę u siebie widocznego powodu mojego samotnego jestestwa. I to jest właśnie najgorsze, bo gdybym chociaż wiedziała cokolwiek, to mogłabym nad tym popracować, a tak stoję w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
my_day Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 02:15 Rety,czytam to i czytam i oczom nie wierze.Gdzie ta Twoja rzekoma inteligencja??Odleciała??No to już teraz, bedziesz miała problem.. Hmm.. współczuje. Młoda z pewnością jesteś, co do atrakcyjności,być moze jest tak jak napisałaś,aczkolwiek nie mnie to oceniać,natomiast ta inteligencja???zastanawia mnie,jak to możliwe,że inteligentna osoba zadaje tyle kompletnie zbednyh pytań?To irytujace.. dobrze,że są cierpliwi ludzie! - przeczytaj wszystko od poczatku,dokładnie a być może znajdziesz odpowiedź na to,o co pytałaś zakładająć ten wątek .. Pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
givenchyblue Nie dziękuję ja wysiadam... 14.10.04, 03:35 Może dlatego, że taka kobieta chce księcia z bajki na biąłym rumaku. Facet dla takiej kobiety powinien być: przystoiny, wysportowany, zamożny, z wysoką pozycją społeczną; mieć: samochód, mieszkanie; do tego rozpieszczać, nosić na rękach, wyręczać we wszystkim itd itp... a "Księżniczki" już nic nie muszą. Znałem taką Młodą, atrakcyjną i intyligentną. Powiem szczerze poprostu wolę MĄDRĄ ŻYCIOWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Niesmialo pozwole sobie stwierdzic... IP: 62.233.175.* 14.10.04, 11:02 ...ze moze poprzeczka zbyt wysoko zawieszona?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Niesmialo pozwole sobie stwierdzic... IP: 62.121.129.* 14.10.04, 11:41 bo te mlode, atrakcyjne, inteligentne, z potencjalem dziewczyny chcialyby tez mlodego, atrakcyjnego, inteligentnego z potencjalem faceta. a takich menow jak na lekarstwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dragomir Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 17:03 A ja tam wole zwyczajne dziewczyny i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absynent Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:02 To bardzo proste. Dlatego, że ta część młodych, atrakcyjnych i inteligentnych dziewczyn ma dodatkowo podły charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
witold71 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 21:00 ..kurde..szukam was i szukam, i nie mogę znaleźć :) może was wcale nie ma ??? A swoją drogą .. facet doceni inteligencje kobiety dopiero wtedy, gdy się znudzi dobrze opakowaną głupotą, a to na ogół nie następuje przed 30 ( jeśli tylko nie jest zbyt garbaty ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 08:25 Całkiem trafne stwierdzenie :) A tak swoją drogą to 30 jest chyba najlepszym czasem dla mężczyzny - już trochę życia "skosztował", poszalał (miejmy nadzieję) a ciągle jeszcze chce mu się ŻYĆ piękny wiek... ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Pytanie do PAN!!! : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 02:54 Troche aktywnosci i inwencji !!! .. czlowieka na zawsze po stosi kosci sie nie pozna .. dazenie do idealow , czasem trzeba sie poswieci ps. to tylko ogolniki Zenek pozdrawia po imprezie na ktorej nic nie wyrwal os. czego oczekuja kobiety udaja ce sie na impreze ? Wiem ze pierwszy ruch nalezy do mnie :) tak robie .. ale chcialbym zajrzec w umysl kobiety : ) oczekuje ona tylko dobre zabawy czy w dobrym tonie jest proba zakrecenie sie wokol : ) niej .. Taniec gadka drink itd ... Umysl kobiety ? nieznany lad : ) Odpowiedz Link Zgłoś
macicaxxx Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 15.10.04, 05:48 nie sa atrakcujne internetowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nonieno Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 17.10.04, 22:10 Powody są oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
rammstein Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 18.10.04, 04:17 jestem mlody, inteligentny, przystojny, przy tym dobrze wyksztalcony (za granica), mam dobra prace, etc. , ale ja jestem tam (US) a ty jestes tu (PL)... podaz nie podaza za popytem, ot i caly problem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:42 Widzę że i tak nie rozwikłam tutaj powodów swojej samotności. Dzięki za niektóre rady, a niektórych facetów za te ich tekściki, to wysłałabym na drzewo;) Rzeczywiście jak policzyć tych wyjeżdżających, jak ty, do tego jeszcze gejów, księży i dresów i inne typy, to grupa robi się chudziutka. Odpowiedz Link Zgłoś