Dodaj do ulubionych

Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlaczego?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:36
Mężczyźni, podajcie powody...
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:38
      Ponieważ nie znajdujecie faceta, który by wam odpowiadał, imponował etc. :)
      Zgadłem??:P
      • uncledonken Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:39
        zgadłeś
        • diastema Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:41
          bo my chcemy faceta ktory nas nie chce, a tego ktory nas chce to my nie
          chcemy ;]
          • Gość: Natasha Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.fnet.pl 14.10.04, 19:24
            dokładnie
          • Gość: brzęczyszczykiewic Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 80.53.160.* 17.10.04, 16:53
            No i koło się zamyka.A może Panie szukają tylko nie wiedza kogo?Porzadni faceci
            są w zasięgu ręki tylko trzeba chcieć ich dostrzec,a nie ubolewać nad swoją
            samotnością
            • gomory Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 17.10.04, 17:02
              > Porzadni faceci są w zasięgu ręki tylko trzeba chcieć ich dostrzec,

Zwlaszcza odkad Air Polonia wprowadzila tanie bilety do Londynu ;).
              • Gość: brzęczyszczykiewic Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 80.53.160.* 20.10.04, 17:34
                Są jeszcze tańsze ale tam w Londynie to chyba nie ma porzadnych Ja wiem że
                Polki lubia facetów z zagrańicy rodzimy produkt jest mała atrakcyjny i
                konkurencyjny i dlatego są właśnie same
      • livia73 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 15:05
        tony82 napisał:

> Ponieważ nie znajdujecie faceta, który by wam odpowiadał, imponował etc. :)
        > Zgadłem??:P

No bo gdzieś się chowacie!!! Wyłaźcie z ukrycia...ale to już ;)
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:49
        Ale dlaczego nie znajdujemy? Czy jesteśmy tak mało spostrzegawcze, czy mamy
        pecha?
        • nom73 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 19:47
          Gość portalu: Czekająca napisał(a):

> Ale dlaczego nie znajdujemy? Czy jesteśmy tak mało spostrzegawcze, czy mamy
          > pecha?
          Jestes mloda, atrakcyjna, inteligentna i jeszcze chcesz miec kogos? Nie za duzo
          wymagasz od życia, faceci są dla tych mało atrakcyjnych i mniej inteligentnych,
          żeby nie były pokrzywdzone przez los, tak dla równowagi. :-)
          • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:03
            Ha, ha dzięki - poprawiłe(a)ś mi humor. Chociaż z tekstu, jaki napisałe(a)ś, to
            chyba jesteś dziewczyną.
    • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 14:43
      To mówisz, że jesteś młoda, inteligentna i samotna?
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:54
        Zgadłeś!;)
        • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 18:58
          Coś tak czułem:)
          Może trzeba lepiej szukać? Internetowe randki? Wypytać koleżanki?
          • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:02
            Czyli gdzie konkretnie?
            Wirtualny mężczyzna;)?! Czy masz na myśli na przykład to miejsce, czy inne;)?!
            • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:04
              Może być i to:) Przecież ja nie wiem kto Ci się podoba. Może i kogoś tu
              poznasz. Kto wie? Poza tym jest jeszcze np. Cafe Gazeta.
              • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:08
                Tak wiem, kiedyś tam zajrzałam. Ale niestety trzeba się tam ujawnić, nie
                wystarczy odpowiedzieć na jakiś ciekawy post, bez załączenia zdjęcia. A trochę
                się wstydzę, że zobaczy mnie cała Polska;)...
                • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:11
                  Nie musisz dawać swojego zdjęcia:P
                  • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:12
                    A skąd z ciebie taki ekspert;)? Już tam jesteś:)?
                    • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:15
                      Ekspert nie ekspert. Wystarczy wejść i widać, że część anonsów ma zdjęcia, a
                      część nie ma:P
    • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:17
      Mężczyźni, podajcie powody...

Facet chce czuć się mężczyzną i mieć obok KOBIETĘ a nie drugiego faceta w
      spódnicy
      • Gość: Evita Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 16:45
        Rozumiem, że w związku z tym chce mieć obok siebie starą, brzydką i głupią?
        • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:56
          Ha, ha, ha - dobre Evito, od razu mi to poprawiło humor!
        • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:57
          Gość portalu: Evita napisał(a):

> Rozumiem, że w związku z tym chce mieć obok siebie starą, brzydką i głupią?

Kobiecość to nie tylko młodość wdzięczność kształtów

choć absolutnie nie są przeszkodą
          ale bardziej jest to stan umysłu
          Jaki to zajmuje poetów od kilku tysięcy
          lat
          • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:05
            O ciekawe! Co rozumiesz przez stan umysłu, ksz50?!
            • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:18
              w tej sprawie zdania uczonych są podzielone ale mnie bardziej pociąga to coś
              tajemniczego w kobiecie czego nie potrafię opisać choć wiem że niektóre kobiety
              to posiadają choć boskie kształty też są nie do pogardzenia absolutnie
              • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:23
                Spróbuj to opisać, please! Zżera mnie ciekawość! Może to by wyjaśniało czasem
                dlaczego niektóre brzydule mają takie wzięcie. Znam kilka takich przypadków.
                • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:33
                  zawsze wybiorę niezbyt szpetną brzydulę niż pustą lalę a to CUŚ kobieta ma w
                  oczach w sposobie jak mówi chodzi ALBO NIE MA I JUŻ
                  • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:41
                    Bardzo to mgliste...Ale wiem, nie jesteś w stanie opisać dlaczego czujesz tak,
                    a nie inaczej. Słyszałam też kiedyś od niektórych, że mam błysk w oczach, czy
                    to o to ci na przykład chodzi? Może ten błysk zgasł, jak zrobiłam się
                    smutniejsza, nie znajdując nikogo ciekawego:(
                    • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:48
                      tak nie potrafię tego opisać ale wim na pewno że JEST
                      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:56
                        Aha ksz, czyli mój pewnie przygasł;)
                        Mówienie? - taki ciepły głos, przytłumiony, z zabarwieniem erotycznym..
                        Chodzenie? - poruszanie tyłkiem i biodrami..
                        + wydymanie ust, odrzucanie włosów, mruganie powiekami...Mnie to śmieszy.
                        • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:03
                          absolutnie nie ten kierunek przecież kręcenie tyłkiem potrafię opisać kierunek
                          zwrot i ilość obrotów w jednostce czasu
                          • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:09
                            Ha, ha.
                            Czyli jakieś fluidy, feeling, chemia, zapach, coś na co nie jestem w stanie
                            wpłynąć?...
                            • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:15
                              świadomie nie ale nie wykluczone że TO posiadasz SZUKAJCIE a będzie wam dane
                              jak "mówi mądra księga
    • diastema Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 17:07
      a ja jestem stara gl;upia i brzydka i tez sama reguly nie ma ;)
    • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:56
      No i co? Co z wami? Nie macie na to wyjaśnienia?
      • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:58
        mamy czytaj
      • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 19:59
        Polski facet nie spełnia rosnących oczekiwań Polek?
      • Gość: pewien student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.10.04, 20:13
        a jakiego chcesz wyjasnienia? ze my podli/slepi/itd? czy ze nie ma takich
        ktorzy by was docenili?

pisalem to gdzies juz kiedys - jesli dziewczyna nawet mloda, atrakcyjna i
        inteligentna itd. zadziera nosa, nie szanuje zdania drugiego, jest
        najmadrzejsza i swiat my byc ustawiony wg jej woli to... nie ma co sie dziwic.

ale nie wiem jaki jest twoj przypadek, wiec nie moge nic pomoc w sumie
        • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:13
          Coś w tym jest co piszesz.
        • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:18
          Czuję jakąś agresję w twoim głosie? Czy aby nie jest tak, że byś wolał taką
          głupiutką i wpatrzoną w ciebie jak w obrazek?
          • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:25
            student ma rację każdy przypadek jest inny
            • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:29
              Oj przestań ksz. Zadałam ci pytanie wcześniej, to odpowiedz, hmm? A propo
              jeżeli każdy przypadek jest inny, to co mam o sobie ujawnić, żebyście mnie
              jakoś zdiagnozowali i mi może pomogli coś poprawić w sobie.
              • Gość: pewien student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.10.04, 20:35
                to bysmy musieli dostac na tacy twoj dotychczasowy zyciorys, rys
                psychologiczny, spis zwiazkow i relacje jakei tam zachodzily - na tym dopiero
                by mozna budowac sensowna, i konkretna odpowiedz. a najlepiej to chyba spytac
                kogos, kto cie zna pare(nascie) lat - bo i tak bedzie bardziej wiarygodny niz
                my tutaj
                • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:36
                  Najlepiej to byłoby się poznać osobiście:)
                  • pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:45
                    ja tam mysle ze to by musialo tez potrwac co nieco - pol roku minimum zeby moc
                    z pelna odpowiedzialnoscia cos swierdzic.
                    • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 20:48
                      Też prawda, choć tak na prawdę to nigdy nie będziemy w 100% pewni.
                      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:59
                        Dzięki to pocieszające;)
                        • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 21:01
                          No taka jest prawda. Nawet po 10 latach bycia razem można dojść do wniosku, że
                          to jednak nie ta osoba:)
                          • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:12
                            Oj nie wchodźmy w taki długi staż. Młode, atrakcyjne i inteligentne, a same, to
                            już na pewno niemłode po 10-letnim związku;).
                            • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 21:16
                              Słuszna uwaga:)
                              • magilaina Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 08:29
                                No muszę zaprotestować! Mam 28 lat. Myślę, że mogę zakwalifikować się do grona
                                inteligentnych, wciąż jednak młodych, atrakcyjnych kobiet - aczkolwiek
                                samotnych, po 10-letnim nieudanym związku. Prosze mi wierzyć, że to możliwe. Tak
                                samo jak fakt, że po tak długim okresie czasu może sie okazać, że osoby, z którą
                                dzieliliśmy życie tak do końca wcale nie znamy, a przynjamniej niekończących się
                                granic jej podłych możliwości. (wiem, wiem - gorycz przeze mnie przemawia, ale
                                to fakt)
                                • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:27
                                  To przykre, taka gorzka prawda, ale przynajmniej miałaś te 10 lat szczęścia, to
                                  naprawdę dużo - chociaż przez 10 lat mogłaś kochać, czuć się kochaną i
                                  potrzebną.
                                  • pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 21:39
                                    hej - po co od razu tak tragicznie? ile ty masz lat ze zaczynasz juz narzekac
                                    ze nigdy nic sie nie zmieni? 50?
                            • Gość: sca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 193.201.167.* 21.10.04, 10:41
                              te Wasze "analizy", dyskusje, warianty, tlumaczenia, zgryzliwosci, kwieciste
                              zwroty - psu na bude!! problemow nie rozwiazecie na forum. zycia ani relacji
                              pomiedzy facetami i kobietami nie da sie opisac zadnym matematycznym wzorem - i
                              cale szczescie. jest miliard kobiet na swiecie i kazda jest inna!! i za to je
                              lubie :)) warto szukac bo kto szuka - znajduje!! spadam stad - szkoda czasu.
                        • pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 23:21
                          no coz... mamy taka nadzieje. w koncu kobieta zazwyczaj jest tajemnica wielka,
                          a to powiedzonko raczej w formie komplementu funkcjonuje ;)
                • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:47
                  Ha, ha, wiem. Głupia propozycja. A może, jak już od dłuższego czasu nie mogę
                  nikogo znaleźć, to zrobiłam się smutna i to widać i mimo że żartuję, śmieję
                  się, to wy widzicie ten smutek i to was odpycha, choć wiele robię w moim życiu
                  i nie ma tak, że szukam desperacko, to i tak jest to gdzieś w tle.
                  • pewien_student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:49
                    to nie rob desperacko - mam kolezanke ktora przezywala podobne kryzysy. ujme to
                    tak... przejscie do normalnego zycia i nie martwienie sie na zapas calkiem
                    dobrze jej zrobilo.
          • Gość: pewien student Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 10.10.04, 20:33
            nie, nie masz po co wyczuwac agresji bo jej tam nie ma :). to tylko
            spostrzezenie sformulowane na podstawie moich obserwacji. mianowicie - owe
            mlode, inteligentne itd to zazwyczaj (choc nie zawsze) male chodzace despotki
            (obecnie to sie szumnie nazywa "kobieta wyzwolona" :PP ).

i tez nie - nie wolalbym wpatrzonej we mnie. przeciez nie bronie (i chocbym
            chcial to zabronic nie moge) miec wlasnego zdania - ale jak ktos mi narzuca
            swoje ot tak sobie, bo ma taki kaprys no to wybacz... czegos takiego nie
            akceptuje.
        • Gość: sca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 193.201.167.* 21.10.04, 10:35
          brawo student.tylko frajerzy daja sie nabrac na takie "wspaniale"
          kobiety,ktorym sodowka uderzyla do glowy.Jest duuuzo pieknych, mądrych, milych
          i wyrozumialych kobiet, dla nich warto poswiecic zycie, natomiat precz ze
          wstretnymi heterami !!!!!!!!!! szkoda czasu, lepiej zniknac na pustynie.
    • Gość: takiwaki Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 20:28
      Bo czesto okazuje się że dwie pierwsze podane przez ciebie cechy istnieją
      naprawde a ta ostatnia jest jedynie sobie przypisywana a tak naprawde jest
      jedynie mitem lub legendą:)))
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:32
        A jak w moim przypadku i w przypadku części kobiet, które znam jest jednak
        inaczej? Fakty z mojego życia i ludzie z którymi przebywam świadczą raczej o
        tym, że to prawda.
        • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:43
          z mojego doświadczenia wiem że nie wszyscy samcy akceptują inteligentne kobiety
          są tacy których wszystko powyżej słodkiej lolity PRZERAŻA i prowokuje do
          ucieczki ale chyba nie takich szukasz mam nadzieję
    • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:41
      Extra, trzeba mieć to COŚ. Dużo mi to nie mówi;)A może znacie jakąś dziewczynę,
      jak ww opisana, a samą i domyślacie się dlaczego. Please, jakieś
      przykłady. 'Pewien student' mi trochę wyjaśnił, ale pozostali nie.
      • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 21:55
        Takie skromne pytanie:)) a ile masz lat jeżeli można wiedzieć??:P
        • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:07
          A czy wypada pytać?;)-24.
          Co wydaje ci się, że jestem taką małą i niedoświadczoną dziewczynką?
          Swoich facetów o to nie pytałam, a z kolegami nie przypominam sobie, żebyśmy
          poruszali ten temat.
          • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:34
            Chciałem tylko wiedzieć, kto pyta:)
            • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:44
              A ty ile? 82;)?
              Chcę, żeby rachunek się wyrównał:).
              • tony82 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 23:36
                22:)
    • bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:20
      Niedawno rozstałam się z facetem i wiesz, co mi powiedział? Powiedział, że
      jestem dla niego za mądra. Podobno faceci nie lubią czuć się mniej
      inteligentnymi od swoich partnerek. Więc wybierają sobie takie, które są
      głupsze od nich... Tyle co słyszałam. Jak jest naprawdę - nie wiem. Życzę
      powodzenia. :)
      Pozdrawiam.
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:23
        O Boże! Naprawdę ci tak powiedział? Nie wierzę. I z kim teraz jest?
        Rzeczywiście z głupiutką lolitką?
        Skąd ten cytat? Fajny.
        • bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:33
          Cytat z piosnki zespołu Łzy - też się naszukałam, zanim znalazłam :)
          A on na razie jest sam. Rozstaliśmy się 2 miesiące temu. Ale on nie powiedział
          mi tego złośliwie. Poprostu powiedział, co czuje. Powiem szczerze, że go
          rozumiem, chociaż wcale nie jest taki głupi. :)
          Pozdro.
          • bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 22:36
            PS. Jestem w Twoim wieku, wiesz? :)
            • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 22:41
              Jak możesz go rozumieć?! Chyba, że rzeczywiście frustrowałaś go swoją wybitną
              inteligencją i osiągnięciami w nauce, czy w pracy?
              • bzz_bzz Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 10.10.04, 23:08
                Trochę się mądrzyłam - przyznaję. Ale bardzo się chciałam się zmienić.
                Naprawdę! Tylko, że sama nie dam rady - nie potrafię, musi mi ktoś w tym pomóc -
                on nie potrafił. Poza tym każde z nas ma swoje dziedziny, w których jest
                mądrzejszy od drugiego. On w takich bardziej ścisłych, ja w bardziej życiowych,
                miałam więc więcej okazji "wykazania się". Może dlatego tak to odczuł... Wiesz,
                żeby dobrze żyło Ci się z facetem, musisz naprawdę dużo o nim wiedzieć i go
                zrozumieć. To nie jest proste, ale da radę.:)
                Pozro.
    • Gość: sztr Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 195.116.26.* 11.10.04, 08:35
      Moze ani inteligentne ani atrakcyjne a tylko zapatrzone , zadufane ,za........
      • Gość: ksz50 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:51
        Czekająca

przed Tobą nowy dzień

może ktoś czeka za rogiem tylko na Ciebie

rozejrzyj się
        • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:41
          Dzięki jesteś naprawdę kochany:))) Ale czy nie za dużo naoglądałeś się filmów z
          happy endem - Życie jest niecoooo inne niestety.
    • gomory Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 11:08
      Bo wola byc same niz z tymi facetami ktorzy sie nimi interesuja.
      Pewna dziewczyna ostatnio pisala ze juz nie ma fajnych i inteligentnych
      Polakow. Ale ponoc w Londynie full wypas ;).
      • Gość: katinka Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 11.10.04, 12:03
        gomory napisał:

> Bo wola byc same niz z tymi facetami ktorzy sie nimi interesuja.

Gomory, otoz to ;) bo oni czasami interesuja sie tylko nia, zapominajac o tym,
        co dla niej najwazniejsze. a ona (tez czasami) nie moze juz myslec tylko i
        wylacznie o sobie. i dlatego atrakcyjna i inteligentna mimo, iz czesto spotyka
        sie z oznakami cieplego zainteresowania - jest sama... pozdrawiam :*

• Gość: sca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: 193.201.167.* 21.10.04, 10:44
          ???!!! niesamowite...... nie lubia byc obdarzane uczuciami? zainteresowaniem??
          szacunkiem?? w takim razie browarek i meczyk w telewizji.
    • kohinor Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 11:09
      To fakt - tkich kobiet jest CORAZ WIECEJ.
      Czesto zastanawialismy sie ze znajomymi DLACZEGO.
      Doszlismy do jednego wniosku:
      - kobiety sie bardziej wyemancypowaly, sa niezalezne, smiale, doskonale sobie
      radza w wiekszosci sytuacji
      - mlodzi faceci (do 30) sie ich podswiadomie boja i nie chca sie z nimi wiazac
      ze strachu. Ale - niestety - sa rozpuszczeni przez kobiety. Robia pstryk
      palcami i nawet te fajne babki laduja z tymi palancikami w lozku.

Dlatego FAJNY i wolny facet przed 30 to niezwykla rzadkosc na rynku stosunkow
      damsko-meskich
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:38
        Dokładnie też zdarzało mi się mieć wrażenie, że czasem miałam
        takich "palancików" u siebie w łóżku i zastanawiałam się dlaczego - przecież
        jestem warta kogoś bardziej wartościowego.
        Ale dlaczego się nas boicie?
        Wy inteligtentni, oczytani, z poczuciem humoru, przystojni, ciepli, czuli...;)
        • nom73 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 19:19
          Gość portalu: Czekająca napisał(a):

> Dokładnie też zdarzało mi się mieć wrażenie, że czasem miałam
          > takich "palancików" u siebie w łóżku i zastanawiałam się dlaczego - przecież
          > jestem warta kogoś bardziej wartościowego.

Ktos kiedys powiedzial, ze zawsze trafia swoj na swego. ;-)

> Ale dlaczego się nas boicie?
          Nikt tu sie nikogo nie boi, po prostu nikt nie lubi przebywac z osobami
          zarozumialymi. Wiecej pokory by sie przydalo i bedzie dobrze. :-)

PS. wytlumacz mi na czym polega Twoja inteligencja, bo ja nie wiem co to
          znaczy, ze ktos jest inteligentny a ktos inny nie jest. Dla mnie kazdy na swoj
          sposob jest inetligentny czy to czlowiek zyjacy w buszu czy profesor na
          uniwersytecie. :-)
    • Gość: Zan Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 14:20
      Po pierwsze kobiety mają dużą skłonność do przeceniania swojej inteligencji i
      wiedzy. Panienka miała piątki w szkole, jest wygadana przeczyta kilka książek
      które są modne, naczyta się kolorowych pism i już myśli że jest inteligentna. A
      nie jest. Przeciętna młoda dziewczyna jest niedouczona (to samo możan
      powiedziec o facetach) tupeciara (tupetu brakuje facetom) z dobrym
      samopoczuciem na pokaz. Zapytaj siebie i koleżanek jakie masz zainteresowania -
      i zastanów się czy nie są one płytkie, nijakie. Sorry ale jak ktoś interesuje
      się podróżami to nie jedzie na 2 tygodnie z biurem do Hiszpani czy Egiptu bo to
      tandeta. Z moich obeserwacji wynika że wśród kobiet nie ma prawdziwych
      pasjonatek. Chyba że chodzi o karierę - tu jest sporo zainteresowanych.

Dziś mężczyźni są społecznie obciążeni wieloma obowiązkami - musi mieć samochód
      i go utrzymywać, dobrze jak ma mieszkanie, do tego nie może być skapy i spędzać
      w pracy duzo czasu. No bo musi mieć jeszcze czas i siły na to by byc
      interesującym. I to wszystko w świecie gdzie jest 20% bezrobocie a samochód
      kosztuje gdzieś 30 średnich pensji a miesięcznie zarabia się na 0.5 mkw
      mieszkania.
      A panienka ma być zadbana i ładna.

Wejście kobiet na rynek pracy powoduje że mężczyźni mają większą konkurencję i
      jest im coraz trudniej. Nie śpieszą się więc do związku i obowiązków za to
      rośnie grono dresiarzy czy facetów bardziej pięknych niż męskich.
      Mężczyźni po prostu wybierają najprostszą drogę do swojego biologicznego
      przeznaczenia jaką mogą wybrać w dzisiejszym świecie.
    • diastema Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 11.10.04, 21:03
      bo tak naprawde tak im sie tylko wydaje a na bank maja jakis feler ;)
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:51
        Nie przeczę, że mam, ale zastanawiam się jaki. Ja tu na nikogo jak na razie nie
        zwalam odpowiedzialności za to, że jestem sama. Rozglądam się tylko wokół,
        porównuję skrycie z moimi koleżankami, przyjaciółmi i innymi w związkach i nie
        widzę u siebie widocznego powodu mojego samotnego jestestwa. I to jest właśnie
        najgorsze, bo gdybym chociaż wiedziała cokolwiek, to mogłabym nad tym
        popracować, a tak stoję w miejscu.
        • my_day Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 02:15
          Rety,czytam to i czytam i oczom nie wierze.Gdzie ta Twoja rzekoma
          inteligencja??Odleciała??No to już teraz, bedziesz miała problem.. Hmm.. współczuje.
          Młoda z pewnością jesteś, co do atrakcyjności,być moze jest tak jak
          napisałaś,aczkolwiek nie mnie to oceniać,natomiast ta inteligencja???zastanawia
          mnie,jak to możliwe,że inteligentna osoba zadaje tyle kompletnie zbednyh
          pytań?To irytujace.. dobrze,że są cierpliwi ludzie!
          - przeczytaj wszystko od poczatku,dokładnie a być może znajdziesz odpowiedź na
          to,o co pytałaś zakładająć ten wątek ..

Pozdrawiam ...

• givenchyblue Nie dziękuję ja wysiadam... 14.10.04, 03:35
      Może dlatego, że taka kobieta chce księcia z bajki na biąłym rumaku.
      Facet dla takiej kobiety powinien być: przystoiny, wysportowany, zamożny, z
      wysoką pozycją społeczną; mieć: samochód, mieszkanie; do tego rozpieszczać,
      nosić na rękach, wyręczać we wszystkim itd itp... a "Księżniczki" już nic nie
      muszą.
      Znałem taką Młodą, atrakcyjną i intyligentną. Powiem szczerze poprostu wolę
      MĄDRĄ ŻYCIOWO.
    • Gość: Y Niesmialo pozwole sobie stwierdzic... IP: 62.233.175.* 14.10.04, 11:02
      ...ze moze poprzeczka zbyt wysoko zawieszona?;-)
      • Gość: bo Re: Niesmialo pozwole sobie stwierdzic... IP: 62.121.129.* 14.10.04, 11:41
        bo te mlode, atrakcyjne, inteligentne, z potencjalem dziewczyny chcialyby tez
        mlodego, atrakcyjnego, inteligentnego z potencjalem faceta. a takich menow jak
        na lekarstwo:)))
    • dragomir Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 17:03
      A ja tam wole zwyczajne dziewczyny i tyle:)
    • Gość: absynent Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:02
      To bardzo proste. Dlatego, że ta część młodych, atrakcyjnych i inteligentnych
      dziewczyn ma dodatkowo podły charakter.
    • witold71 Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 14.10.04, 21:00
      ..kurde..szukam was i szukam, i nie mogę znaleźć :) może was wcale nie ma ???

A swoją drogą .. facet doceni inteligencje kobiety dopiero wtedy, gdy się
      znudzi dobrze opakowaną głupotą, a to na ogół nie następuje przed 30 ( jeśli
      tylko nie jest zbyt garbaty ...:)
      • Gość: an Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 08:25
        Całkiem trafne stwierdzenie :)

A tak swoją drogą to 30 jest chyba najlepszym czasem dla mężczyzny - już trochę
        życia "skosztował", poszalał (miejmy nadzieję) a ciągle jeszcze chce mu się ŻYĆ
        piękny wiek... ;)

pozdr
    • Gość: Zenek Pytanie do PAN!!! : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 02:54
      Troche aktywnosci i inwencji !!!

.. czlowieka na zawsze po stosi kosci sie nie pozna ..

dazenie do idealow , czasem trzeba sie poswieci

ps. to tylko ogolniki

Zenek pozdrawia po imprezie na ktorej nic nie wyrwal

os. czego oczekuja kobiety udaja ce sie na impreze ?
      Wiem ze pierwszy ruch nalezy do mnie :) tak robie ..
      ale chcialbym zajrzec w umysl kobiety : )
      oczekuje ona tylko dobre zabawy czy w dobrym tonie jest
      proba zakrecenie sie wokol : ) niej ..
      Taniec gadka drink itd ...

Umysl kobiety ? nieznany lad : )
    • macicaxxx Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 15.10.04, 05:48
      nie sa atrakcujne internetowo.
    • nonieno Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 17.10.04, 22:10
      Powody są oczywiste.
    • rammstein Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac 18.10.04, 04:17
      jestem mlody, inteligentny, przystojny, przy tym dobrze wyksztalcony (za
      granica), mam dobra prace, etc. , ale ja jestem tam (US) a ty jestes tu (PL)...
      podaz nie podaza za popytem, ot i caly problem ;-)
      • Gość: Czekająca Re: Młode, atrakcyjne i inteligentne a same, dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:42
        Widzę że i tak nie rozwikłam tutaj powodów swojej samotności. Dzięki za
        niektóre rady, a niektórych facetów za te ich tekściki, to wysłałabym na
        drzewo;)
        Rzeczywiście jak policzyć tych wyjeżdżających, jak ty, do tego jeszcze gejów,
        księży i dresów i inne typy, to grupa robi się chudziutka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka