Dodaj do ulubionych

Mistrzowie podrywu

21.07.18, 23:14
Ostatnio uświadomiłam sobie, że większość sposobów podrywu, z którymi spotkałam się w ciągu ostatnich kilku lat. Nie wiem jak ktoś może uznać, że kobieta się na to złapie. Oto przykłady:
-Propozycja wypadu w góry na 4 dni ze wspólnym pokojem od Pana z którym godzinę rozmawiałam a potem przez długi czas nie było kontaktu. Gdy odmówiłam stwierdził, że nie rozumie o co mi chodzi...bo on chciał mnie tylko lepiej poznać
- Hej może po prostu się ze sobą prześpimy
- Wyglądasz tak, że tylko Cię rozebrać i od razu do łóżka wziąć ( Pan miał narzeczoną)
- To co będziesz dziś spać ze mną w jednym łóżku? ( znajomy kuzynki z którym na wesele poszłam)
-Proszę Cię bądź dzisiaj ze mną ( Pan poznany na wakacjach a to była nachalna propozycja w windzie)
-Prośba o wysłanie fotek w ubraniu, lub bieliźnie od faceta z którym rozmawiałam...10 minut
Uwaga. Panowie nie byli nastolatkami. Każdy miał powyżej 24 lat a niektóre teksty na poziomie chłopca. Słysząc takie coś zastanawiam się tylko Gdzie Ci mężczyźni?
Obserwuj wątek
    • adria231 Re: Mistrzowie podrywu 22.07.18, 06:56
      Takie czasy. Wszystkim śpieszy się. Po co niepotrzebnie tracić czas na czasochłonne podchody, jeżeli chodzi tylko o seks. Jak nie ta,to może inna. Byle zaliczyć. Faktycznie ,poziom małolata. Ale, z drugiej strony.... Przecież niektóre dziewczyny też nie mają zbyt dużych oporów w tych sprawach.
      • obrotowy Mistrzynie czasu 26.07.18, 13:24
        adria231 napisała:
        Wszystkim śpieszy się. Po co niepotrzebnie tracić czas na czasochłonne podchody, jeżeli chodzi tylko o seks. Ale, z drugiej strony.... Przecież niektóre dziewczyny też nie mają zbyt dużych oporów w tych sprawach.

I slusznie czynia.
        Pracuja po 10-godzin dziennie w przeroznych "korpo" i tez nie maja czasu na podrywy.
    • adria231 Re: Mistrzowie podrywu 22.07.18, 07:43
      translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.dailymail.co.uk/news/article-5971979/Ryan-Cherwinski-arrested-groping-waitress-father-twins-long-tyerm-relationship.html&prev=search
      Tutaj o amerykańskim mistrzu podrywu.Jego nazwisko brzmi jakoś po polsku...
      • adria231 Re: Mistrzowie podrywu 23.07.18, 21:51
        Jakoś nikt nie zareagował na mój wpis powyżej.Być może dlatego, ze link do strony z tłumaczeniem nie zainteresował was, tłumaczenie było fatalne. Sprawa była głośna . I na temat podrywacza w Ameryce. Facet w restauracji złapał kelnerkę za pośladek i poszedł sobie dalej. Wtedy kelnerka pobiegła za nim, złapała go za kark i powaliła na ziemie.W lewej ręce nadal trzymała notes. Zadzwoniła na policję. Policja zaraz przyjechała, zamknęła delikwenta w areszcie..Wymierzono mu karę 58 tys. dolarów,jego wizerunek opublikowano we wszystkich środkach przekazu i to bez żadnych opasek na oczach. Pieniądze dziewczyna przeznaczyła na schronisko dla kotów. Może ta kwota była inna? czytałam kilka wersji. Nieistotne.Widziałam w polskiej restauracji podobny początek: podpity gość próbował obmacywać kelnerkę. Dziewczyna uderzyła go w twarz. Powinnam powiedzieć :dała mu w pysk. Ciąg dalszy niestety był inny. Szef zwolnił dziewczynę z pracy. Pomyślcie : kobieta w Ameryce, a kobieta w Polsce . Dwa różne światy.
        • yesterday56 Re: Mistrzowie podrywu 24.07.18, 15:53
          Ale przyznaj że ta sytuacja w Ameryce to nie był podryw. Tu można mówić o traktowaniu kobiet na świecie. A to jest zupełnie inny i szeroki temat.
          • adria231 Re: Mistrzowie podrywu 27.07.18, 04:18
            Takie zachowanie faceta u nas nazywa się " końskie zaloty", więc po prostu chamski podryw.
            • elazurek75 Re: Mistrzowie podrywu 06.08.18, 10:52
              Takie zachowanie nazywa się molestowanie
    • mariuszg2 Re: Mistrzowie podrywu 27.07.18, 15:14
      To nie miałaś do czynienia ze mną... Jestem absolutnym mistrzem... co prawda nic mi nie wychodzi ale sztuka dla sztuki jest cudowna.
      :p
      • adria231 Re: Mistrzowie podrywu 27.07.18, 20:23
        Może napiszesz, w jaki sposób podrywasz dziewczyny. Może ktoś coś doradzi ,skoro nic nie wychodzi.
        • mariuszg2 Re: Mistrzowie podrywu 31.07.18, 10:40
          no więc... najpierw jest spojrzenie, potem uśmiech, gatka a potem ... nic...
          • mreck Re: Mistrzowie podrywu 05.08.18, 10:43
            i już wiadomo dlaczego Ci nie wychodzi. Zapomnij o gatkach i zacznij od gadki. Murowany sukces: 1 na 100 razy się udaje. do gatek jakoś samo dojdzie.
    • derff Re: Mistrzowie podrywu 01.08.18, 14:01
      O tempora o mores
    • wieczornica Re: Mistrzowie podrywu 01.08.18, 18:01
      Odkąd dostałam propozycję "niewinnego spotkania" na lody w zamian za telefon komórkowy już nic mnie nie zdziwi.
      • derff Re: Mistrzowie podrywu 02.08.18, 08:44
        Oj tam, oj tam nie ma co przesadzać. Znam gościa co podał publicznie (jakieś 1000 osób) telefon i adres w Rimini. Bardzo przystojny "italiano".
    • anna_pot Re: Mistrzowie podrywu 05.08.18, 00:07
      statystycznie te metody mogą działać. Oczywiście panowie łowią wtedy najczęściej mało ciekawe niewiasty ale jednak zapewne prawdopodobieństwo sukcesu przy 100 interakcjach trwających godzinę jest pewnie wyższe niż przy jednej trwającej 100 godzin.
    • kzet69 Re: Mistrzowie podrywu 05.08.18, 08:50
      Ostatni, gen. Ścibór- Rylski, właśnie odszedł do wieczności...
    • czesiekkk Re: Mistrzowie podrywu 05.08.18, 17:38
      Po prostu ci faceci tobie się nie podobali, jakby ci się podobali to poszłabyś z nimi do łóżka. Natomiast trudno się dziwić nam mężczyznom, że gramy w krótką piłkę, po prostu szkoda tracić czasu, jak coś nie pasuje.
    • elazurek75 Re: Mistrzowie podrywu 06.08.18, 10:55
      Mam znajomego, który celuje w takich tekstach. Na 10 kobiet tak zaczepionych 9 da mu w pysk, 1 z nim pójdzie. Zawsze jakąś wyrywał. Po prostu może to są zwolennicy statystyki. Po prostu nie byłaś tą 10tą, która z nim poszła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka