Gość: Hamlet IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.10.04, 11:24 Czy ożenilibyście się z fajną dziewczyną, która nigdy nie będzie mogła urodzić wam dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 11:39 Nie byloby to dla mnie zadnym problemem. Primo: nie mam specjalnie rozwinietego intynktu macierzynskiego i checi pomnazania swoich genow. Wiedzac jednak ze kobieta moglaby miec z tym problem, pewnie proponowalbym adopcje. Z fajna dziewczyna warto sie zenic :). Odpowiedz Link Zgłoś
boston5 Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 14:33 Słyszałem wczoraj, że nie ma czegoś takiego jak instynkt macierzynski. Przynajmniej u ludzi. Zanikł jakis czas temu. Czy się zdiwiłem. HMmm...zdiwiłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford [...] 27.10.04, 11:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oneexit Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 12:08 No całe szczęście, że nikt nie wie, że w dzieciństwie obcięło Ci ku..sa. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberfiut45 Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 16:56 ta choroba nadal cie meczy, k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamlet Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.10.04, 12:00 Kuba, gdyby ona to przeczytała serce by jej pękło z żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.tele2.pl 27.10.04, 13:41 Hamlet..... nie czytaj wypowiedzi idiotów..... jeśli ja kochasz żeń się z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: Ślub z bezpłodną? IP: 195.116.26.* 27.10.04, 12:01 Nigdy nie zadawałem sobie takiego pytania . Chyba dlatego ze to nie takie znowu istotne jeśli laska jest OK . Odpowiedz Link Zgłoś
racingismylife Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 12:07 jak bym kochal to oczywiscie, ze bym sie ozenil nie zwazajac na nic, kuba bzdur pisanych przez takiego debila i idiote jakim ty jestes dawno nie czytalem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 13:32 obniżona płodnośc lub bezpłodność wystepuje zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. moim zdaniem, bezpłodność absolutnie nie powinna być przeszkoda w zawarciu zwiazku małżeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 14:00 Jesli bardzo ci zalezy zeby miec swoje rodzone dzieci, to sie zastanow. nawet jesli teraz jestes zakochany, ze swiata nie widzisz, to po pewym czasie moga pojawic sie watpliwosci. i co wtedy? rozwod? wszystko wiec zalezy od twojego uczucia i nastawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 15:34 a wy kobiety? z bezplodnym facetem??? ja chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajna2 dolacze sie i ja 27.10.04, 15:53 Zanam podobna sytacje tz. on ozenil sie z nia nie wiedzac ze jest bezplodny. Zanim sie dowiedzieli minely lata... Rodzina i znajomi ktorzy nie wiezieli czemu nie maja dzieci, bardzo o nich rozmawiali a wiecie jacy sa ludzie. Nie chodzi o to....... Wczesniej czy pozniej bedziesz pragnal dziecka. Kazdy tego pragnie. Czy starczy Wam na tyle Waszej milosci ze obedziecie sie bez potomstawa?? To zalezy od was, waszego uczucia itd. Oby bylo jak najlepiej. Nikt nie ma prawa decydowac za Ciebie. Zrob to sam ae rozwaznie aby uniknac problemow w przyszlosci, zalu, bolu itd. To jest decyzja na cale zycie i potem nie mozna niczego zmienic. Z tego co widze jestes wobec niej bardzo ok. To jest najwazniejsze..... ale sie wahasz. Przemysl to i moze najlepiej porozmawiaj z kims bliskim, bo forum nie jest dobrym miejscem na rady dot. podejmowania badz nie tak waznych, zyciowych decyzji. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: dolacze sie i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:11 Moja ciotka jest bezplodna maja adoptowana corke i sa szczesliwy,dzisiaj ma juz 21 lat :] Ja bym ozenila sie z bezplodnym facetem,nie chce byc w ciazy,boje sie jak diabli,wole zaadoptowac,jest tyle biednych sierotek w domach dziecka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: dolacze sie i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:06 hmm...wyszłabyś za mąż za bezpłodnego, teges Klaudia ;DDDDDDDDDDDDDDDDD a dzieci z domu dziecka, cóż to smutny temat. lecz one niekiedy lepiej sobie w dorosłym życiu radza, niz dzieci z rodzin tzw. pełnych. one są przykładem, kiedy niektórzy ludzie wchodzać w zwiazek małżeński, zarzekaja się, że również z potrzeby posiadania dzieci, a później co, lipa.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: dolacze sie i ja 13.06.16, 00:12 W domach dziecka nie ma sierot. Maja rodziny, tyle ze patologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie1 Re: Ślub z bezpłodną? 27.10.04, 16:42 p.galli napisała: > a wy kobiety? z bezplodnym facetem??? ja chyba nie... ja uważam, że wiążemy się z człowiekiem bo jest taki a taki, a nie z jego plemnikami przecież są adopcje Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Ślub z bezpłodną? 28.06.16, 10:36 albo z bezrobotnym?? hohoho taktak! natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 18:11 Jasne. Super by było ale gdzies tam w któyms momencie trzeba by było zrobić skok w bok:)))) Oczywiście żeby zapewnić przetrwanie genów swoich przodków ato już nie jest egoizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamlet Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.10.04, 23:22 Kocham moją kobietę, ale nie chcę umrzeć bezpotomnie. To mnie irytuje i wytrąca z równowagi. Nigdy nie chciałem mieć dzieci, ale jak usłyszałem, że ona jest chora nagle mnie wzięło. Czuję się jak debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:30 ja bym się wstrzymała jeżeli się zastanawiasz teraz chociaż jeszcze wasze uczucie jest jeszcze gorące . Co będzie jeżeli zacznie przygasać. Bo niestety tak już jest nawet w najlepszych związkach. I jeszcze twój stosunek do dzieci. Niektórzy o nich marzą inni przeciwnie. Adopcja to tez dosyć trudna decyzja. Nie każdy sie na to decyduje. Moja ciocia nie mogła mieć dzieci i mimo to nie potrafiła zdecydować sie na adopcję. Musisz to wszystko wziąć pod uwagę. Myśle ze forum wcale nie jest takim złym miejscem żeby o to pytac . Z takim problemem troche krępowałabym się radzic znajomych. To dosyć delikatny temat. A samemu na pewno ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:32 To szukaj dawczyni i badz ze swoja kobieta,ja jakbym byla bezplodna (moze jestem kto to wie) to pozwolilabym mojemu facetowi zrobic sobie syna ,tylko ktora odda mu dziecko albo zgodzi sie tak bez milosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.sieci.netglob.com.pl 28.10.04, 00:48 Dzieci rosną... i idą w świat. A Ty chcesz się żenić z nią... nie dziećmi. Rozumiem, że pytanie nie do mnie, bo jestem kobietą. Jak się zastanowić... to bardzo trudny problem. Wasze życie może być niepełne, może się zacząć walić w którymś tam momencie. I to Ty musiałbyś wię wykazać dużą dojrzałością, żeby wspierać partnerkę w jej poczuciu własnej kobiecości, spełnienia życiowego, ponieważ kobiety to gorzej znoszą psychicznie. Musisz być na to gotowy. Z drugiej strony, nie wolno Ci czasem tylko kierować się litością, przy podejmowaniu decyzji o ślubie, musisz być pewny swoich uczuć. To też wymaga męskiej decyzji. Jeśli będziecie zgodni w kwestii adopcji, to problem powinien się rozwiązać sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpek Re: Ślub z bezpłodną? IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.10.04, 18:29 No jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
morela346 Re: Ślub z bezpłodną? 12.06.16, 11:38 Ja bym się ożenił lecz nie ma Takiej a Jeśli jest to niech się odezwie na tel 532416676 miło by było poznać Taką kobietę i być z nią na zawsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morela346 Re: Ślub z bezpłodną? 27.06.16, 07:35 Nie musisz być lesbijką bo ja jestem facetem tylko taką nazwę miałem wprowadzoną i nie wiem jak to zmienić pozdrawiam kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Ślub z bezpłodną? 12.06.16, 13:23 Pewnie, gdybym tylko byla lesbijką :D Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Ślub z bezpłodną? 12.06.16, 23:27 Zawsze możesz trafić na faceta, który "strzela ślepakami". Dobrym kandydatem będzie ten kandydat do złotej łopaty, który Tobie nawet dane kontaktowe podaje. Nie zauważyć, że się na wątek sprzed prawie 12 lat odpowiada - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith45 Re: Ślub z bezpłodną? 27.06.16, 14:20 Nie ja ten wątek odkopalam. I nie patrze na daty. Coz za niefart. Zaburzylam porządek tematyczny! :-O Odpowiedz Link Zgłoś
lukka74 Re: Ślub z bezpłodną? 14.06.16, 12:56 To zależy od cycków. Żart oczywiście, jeśli dziewczyna fajna i uczucie jest to PEWNIE, ŻE TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: Ślub z bezpłodną? 14.06.16, 23:02 A co za problem, zawsze można adoptować, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
marz12ka Re: Ślub z bezpłodną? 16.06.16, 20:26 nigdy nie masz pewnosci ze jak ożenisz sie z inną to bedziesz miał dzieci tez moze byc bezpłodna nie wiedząc o tym .....Ty też nie masz pewności że jesteś płodny ;) zastanów sie dobrze bo jesli chcesz miec dzieci to sie nie żeń! Odpowiedz Link Zgłoś
morela346 Re: Ślub z bezpłodną? 27.06.16, 07:31 Na pewno nie stanowiło by mnie to żadnego problemu liczy się miłość ,szczęście i wzajemne zrozumienie chętnie bym Taką kobietę poznał pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Ślub z bezpłodną? 05.08.16, 23:09 co za dylemat? No tak.. być czy nie być. Żenisz się z fajną dziewczyną czy prokreacją? Odpowiedz Link Zgłoś
morela346 Re: Ślub z bezpłodną? 15.12.16, 09:10 Nie było by to dla mnie problemu liczy się miłość i wzajemne zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś