Gość: Artur IP: *.sasknet.sk.ca 28.04.01, 05:23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: Kocham dwie kobiety IP: *.artcom.pl 29.04.01, 14:46 To masz przejebane,szybko z tym skoncz bo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundzia Re: Kocham dwie kobiety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 00:09 Czy z tego powodu nie masz wyrzutow sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Kocham dwie kobiety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 00:20 Ja kocham dwoch mezczyzn. Trwa to juz dosyc dlugo. Jak sobie z tym poradzić nie wiem. Jest to silniejsze ode mnie. Jeden jest dużo mlodszy ode mnie. Nie chce przyjąć do wiadomosci moich uczuć. Zgodzilam si na kontakty czysto slużbowe i mam wątpliwoci czy to dobry sposob na przetrwanie burzy uczuciowej. Nie jesyem w stanie ich zmienić. I tak trwam w rozterce i bolu. Z nim niedobrze, a bez niego jeszcze gorzej. Probowalam żyć bez jego obecnosci, ale jedyne mysli to byly co zrobic aby skonkaktowac sie z nim chociaz telefonicznie. Co dalej nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 00:33 JA KOCHAM JEDNEGO FACETA , ALE JESTESMY ZBYT ODALENI OD SIEBIE ABY BYC ZE SOBA , ZRESZTO TRZEBA SIE PRZYZNAC , JA KOCHAM GO OD LAT 8 ON MNIE WCALE , NO MOZE TROCHE . NIGDY NIE BEDZIEMY ZE SOBA , ALE WIEM ZE DLA MEGO PRZYSZLEGO KADYDATA NA MEZA ZNAJDE MIEJSCE W SWYM SERCU . PRAWDA JEST TAKA ZE KOBIETY KOCHAJA ZAZWYCZAJ DWOCH FACETOW . TEGO KTOREGO KOCHAJA POJAWIC SIE MOZE PRZED SLUBEM I POSLUBIE . TO NIE MA ZNACZENIA - NIE PRZEJMUJ SIE ARTURZE DO TEGO CZASMI DOCHODZA DZIECI I WNUKI . TAKA JEST PRAWDA ZE ZAWSZE W MYM SERCU ZOSTANIE ON!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kocham dwie kobiety IP: *.library.uu.nl 01.05.01, 17:32 co to znaczy ze kobiety kochaja zazwyczaj dwoch facetow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kocham dwie kobiety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 17:39 może zazwyczaj to za dużo powiedziane, ale rzadko wiążemy się z tym pierwszym, natomiast ma on dozgonne miejsce w sercu /mówię za siebie/ i jego widok nawet po wielu latach ... ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: 152.163.201.* 01.05.01, 19:36 odpowiem ci na mailu , napisz do mnie ciekawy bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: 152.163.189.* 01.05.01, 19:38 MEG - PODPISUJE SIE DUZYMI LITERAMI I CALYM SECEM I DUSZA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: 152.163.201.* 01.05.01, 19:39 MEG - PODPISUJE SIE DUZYMI LITERAMI I CALYM SECEM I DUSZA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kocham dwie kobiety IP: *.sasknet.sk.ca 01.05.01, 21:32 Meg- nie tylko duzymi literami, ale i dwa razy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś