Dodaj do ulubionych

Kocham dwie kobiety

IP: *.sasknet.sk.ca 28.04.01, 05:23
Obserwuj wątek
    • sara Re: Kocham dwie kobiety 28.04.01, 22:38
      zone i matke?
      • Gość: Sławek Re: Kocham dwie kobiety IP: *.artcom.pl 29.04.01, 14:46
        To masz przejebane,szybko z tym skoncz bo..........
    • Gość: kundzia Re: Kocham dwie kobiety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 00:09
      Czy z tego powodu nie masz wyrzutow sumienia?
    • Gość: maria Re: Kocham dwie kobiety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 00:20
      Ja kocham dwoch mezczyzn. Trwa to juz dosyc dlugo. Jak sobie z tym poradzić nie
      wiem. Jest to silniejsze ode mnie. Jeden jest dużo mlodszy ode mnie. Nie chce
      przyjąć do wiadomosci moich uczuć. Zgodzilam si na kontakty czysto slużbowe i
      mam wątpliwoci czy to dobry sposob na przetrwanie burzy uczuciowej. Nie jesyem
      w stanie ich zmienić. I tak trwam w rozterce i bolu. Z nim niedobrze, a bez
      niego jeszcze gorzej. Probowalam żyć bez jego obecnosci, ale jedyne mysli to
      byly co zrobic aby skonkaktowac sie z nim chociaz telefonicznie. Co dalej nie
      wiem?
    • Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: *.proxy.aol.com 01.05.01, 00:33
      JA KOCHAM JEDNEGO FACETA , ALE JESTESMY ZBYT ODALENI OD SIEBIE ABY BYC ZE
      SOBA , ZRESZTO TRZEBA SIE PRZYZNAC , JA KOCHAM GO OD LAT 8 ON MNIE WCALE , NO
      MOZE TROCHE . NIGDY NIE BEDZIEMY ZE SOBA , ALE WIEM ZE DLA MEGO PRZYSZLEGO
      KADYDATA NA MEZA ZNAJDE MIEJSCE W SWYM SERCU . PRAWDA JEST TAKA ZE KOBIETY
      KOCHAJA ZAZWYCZAJ DWOCH FACETOW . TEGO KTOREGO KOCHAJA POJAWIC SIE MOZE PRZED
      SLUBEM I POSLUBIE . TO NIE MA ZNACZENIA - NIE PRZEJMUJ SIE ARTURZE DO TEGO
      CZASMI DOCHODZA DZIECI I WNUKI . TAKA JEST PRAWDA ZE ZAWSZE W MYM SERCU
      ZOSTANIE ON!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ciekawy Re: Kocham dwie kobiety IP: *.library.uu.nl 01.05.01, 17:32
        co to znaczy ze kobiety kochaja zazwyczaj dwoch
        facetow???
        • Gość: meg Re: Kocham dwie kobiety IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 17:39
          może zazwyczaj to za dużo powiedziane, ale rzadko wiążemy się z tym pierwszym,
          natomiast ma on dozgonne miejsce w sercu /mówię za siebie/ i jego widok nawet
          po wielu latach ... ech
          • Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: 152.163.201.* 01.05.01, 19:36
            odpowiem ci na mailu , napisz do mnie ciekawy bye
          • Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: 152.163.189.* 01.05.01, 19:38
            MEG - PODPISUJE SIE DUZYMI LITERAMI I CALYM SECEM I DUSZA POZDRAWIAM
          • Gość: irka Re: Kocham dwie kobiety IP: 152.163.201.* 01.05.01, 19:39
            MEG - PODPISUJE SIE DUZYMI LITERAMI I CALYM SECEM I DUSZA POZDRAWIAM
            • Gość: Artur Re: Kocham dwie kobiety IP: *.sasknet.sk.ca 01.05.01, 21:32
              Meg- nie tylko duzymi literami, ale i dwa razy! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka