Dodaj do ulubionych

Czy to zdrada?

01.03.23, 18:27
Drodzy Panowie, potrzebuję waszej rady i spojrzenia na sprawę męskim okiem.
Od dłuższego czasu jestem w relacji na odległość z pewnym mężczyzną. Dzieli nas sporo odległość ponieważ mieszkamy w różnych krajach i widujemy się dosyć rzadko. Kilka miesięcy temu doszło do sytuacji kiedy wyjechał na weekend razem ze swoimi znajomymi. Wszyscy z nich wiedzą o moim istnieniu ale się nie poznaliśmy. Wśród tych osób była również jego koleżanka którą zna od kilku lat i podczas tego wyjazdu doszło między nimi do pocałunku. On twierdzi że była tylko chwila i kiedy to chwila i kiedy jej ręka powędrowała w stronę jego krocza od razu ją od siebie odsunął. Po tej sytuacji powiedział jej że nie jest zainteresowany jakimkolwiek nawiązywaniem bliższej relacji ale nie zerwał z nią kontaktu. Według niego mają sporadyczny kontakt przez telefon ale ostatnio odwiedziła go ona bez zapowiedzi w jego domu. Dla mnie dalsze utrzymywanie jego relacji z tą kobietą po tym co się wydarzyło jest niewyobrażalne natomiast on nie widzi powodu żeby po prostu zakończyć tą znajomość.
Proszę was o szczerą odpowiedź czy moje żądanie aby zerwał tą znajomość jest przesadzone? 
Obserwuj wątek
    • obrotowy nie. 02.03.23, 14:18
      zuzagabrysia1985 napisała:
      > Proszę was o szczerą odpowiedź czy moje żądanie aby zerwał tą znajomość jest przesadzone? 

owszem jest (przesadzone)

gdyby ow pan mial wobec tamtej pani jakies powazniejsze zamiary (chocby tylko seksualne)

- toby Ci o tym zdarzeniu nie powiedzial, albo powiedzial z adnotacja, ze od Ciebie odchodzi.

jezeli zas o tym zdarzeniu sam Cie poinformowal - to znaczy, ze jest po prostu wocec Ciebie szczery.
    • marysia67 Re: Czy to zdrada? 02.03.23, 15:12
      Przesadzasz, i tak go nie upilnujesz, puść go wolno, buduj związek przez zaufanie, nie ograniczenia.
    • teodor-k Re: Czy to zdrada? 03.03.23, 14:31
      Pewnie .Nawet na odległość, gdy łączą nas bliskie relacje to nie utrzymujemy parę srok za ogon .To jest ewidentna zdrada .
      • obrotowy jak nie na stale - to nie. 04.03.23, 15:24
        teodor-k napisał:
        > Pewnie .Nawet na odległość, gdy łączą nas bliskie relacje to nie utrzymujemy pa
        > rę srok za ogon

jak nie na stale, tylko dorywczo - to sie nie liczy.

pracujesz na jednym koncu Polski, a zone masz na drugim (by trzymac sie krajowych przykladow)

i odwiedzasz zone co dwa tygodnie (dojazd trwa, a i kosztuje)

jasne wiec, ze co drugi weekend masz wolny.

- a przeciez nie mozna w ten weekend topic smutkow w alkoholu - bo watroba nie wytrzyma.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka