Dodaj do ulubionych

Walczący ojciec

23.12.18, 21:52
Walczysz z pseudo matką o szczęście i normalność swojego dziecka. Chętnie poznam Ciebie w celu wymiany doświadczeń, wspólnej rozmowy. Jestem ojcem na poziomie zdeterminowany i walczący z pseudo sądami i pseudo sprawiedliwością gdzie ojca na poziomie traktuje się jak obywatela drugiej kategorii a sędzia zapatrzona w matkę nie dopuszcza myśli, że ojciec może lepiej opiekować się dzieckiem.
. Wrocław,okolice,cała Polska. pisz : ptolemeusz@onet.eu
Obserwuj wątek
    • brtjuszk Re: Walczący ojciec 10.06.19, 09:11
      Życzę Ci powodzenia z całego serca, ponieważ wiem jak walka o dziecko jest trudna! Prawa ojca w Polsce kompletnie nie są respektowane, a polskie sądy nastawione są wyłącznie na matkę i na starcie zawsze ona wygrywa.
    • chmurka1226 Re: Walczący ojciec 20.06.19, 13:35
      A co jest przyczyną waszej walki o dziecko, bo mój były jest szczęśliwy, że sąd nie ustalił mu dni i godzin odwiedzin ze względu na pracę zmianową więc on przyjdzie raz dwa razy w tygodniu na godzinkę i szczęśliwy że problem z głowy, więcej czasu dla kochanki i piwko
    • ogrodyk Re: Walczący ojciec 14.08.20, 10:39
      czesc rowniez jestem walczacym ojcem o swoje prawa z dzieckiem moj kontakt ogrodykinder@o2.pl .Mozemy wymienic sie doswiadczeniami
    • jarek.feledyk Re: Walczący ojciec 12.10.20, 12:27
      Mam ten sam problem walcze bez efektu choc zostalem pobity z dzieckiem na rekach choc syn boi sie jechac do zony bo mowi ze go bila zamykala w pokoju szarpala itp nawet na komisji nie zapytano o to dziecka dlaczego niechce jechac do mamy lecz ja opisano jako przykladna mame choc przez 3.5 roku zycia dziecka nie interesowala sie nim to ja zostalem opisany wedlug stereotypów matka najlepsza jaka by nie byla ojciec zly
    • opracowanianaukowe Re: Walczący ojciec 05.01.23, 20:03
      Blog niepełnosprawnego ojca walczącego o dziecko czarnelustroxxx.blogspot.com zapraszam do poznania historii mogącej być przestrogą

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka