Dodaj do ulubionych

"ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:35
jak to jest:łatwa dzieczyna to taka która "daje"...ale kiedy?po pierwszym
spotkaniu,może czwartym?może mi ktoś wyjasnic na czym polega ten proces,że
dziewczyna zostaje uznana za łatwą?niektórzy faceci są na tyle odważni,że
mówią "łatwa" o dzieczynie która zachowuje się bardzo prowokująco...liczę na
komentarze.
Obserwuj wątek
    • Gość: płyta główna szybko, bez zobowiązań, z byle kim i często:) IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:09
      łatwe to te które często chcą seksu szybko i bez zobowiązań, nie przebierając
      za bardzo w kandydatach
    • Gość: procesor prowokacja nie ma tu nic do rzeczy IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:12
      te które się zachowują prowokująco to kokietki, a one wcale nie muszą być
      łatwe:)))
    • kohinor Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 16.11.04, 20:31
      Gość portalu: zork napisał(a):

> jak to jest:łatwa dzieczyna to taka która "daje"...ale kiedy?

Jezeli tego nie rozumiesz, to zal mi cie.
      To znaczy ze nie widzisz tez roznicy miedzy polowaniem na dzika a swiniobiciem.
      Wedlug Ciebie to to samo - przeciez i tu i tu zdobywa sie mieso, nie?
      • Gość: ??? Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:54
        A ja nie rozumiem stwierdzenia "latwa dziewczyna"??? Dlaczego dziewczyna ktora
        lubi seks jest latwa a facet ktory robi to samo jest "bogiem"???
        • gomory Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 16.11.04, 21:00
          Pytajniku, a widzialas w tym watku stwierdzenie ze "facet ktory roi to samo
          jest bogiem"? Nie? Wiec nie wymyslaj twierdzen jakie nie padly, OK?
        • kohinor Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 16.11.04, 21:13
          Gość portalu: ??? napisał(a):

> A ja nie rozumiem stwierdzenia "latwa dziewczyna"??? Dlaczego dziewczyna
          ktora
          > lubi seks jest latwa a facet ktory robi to samo jest "bogiem"???

Ty naprawde nie widzisz roznicy miedzy polowaniem na dzika a swiniobiciem :)))
          Ty naprawde nie widzisz roznicy miedzy „dziewczyna lubiaca sex (Twoj cytat)” a
          tzw. lachociagiem, blachara, dupodajka, towarem, szmata, ktora sie wykorzystuje
          i odrzuca PO.
          Co ma „lubienie sexu” do oddawania sie byle komu, byle gdzie, za nic, bez
          zobowiazan? Wiesz? Znam bardzo szanowane nomfomanki. I latwe dziewczyny, ktore
          chcially by, ajel juz maja taka opinie, ze nawet po pijaku nikt ich nie chce.
          A face, ktory ma opinie „macho” ma ja pozytywna tylko w niektorych kregach. Bo
          sa takie, ktore patrza na niego z duzym poblazaniem.
          A to, ze facetom pod tym wzgledem sie wiecej wybacza, to kwestia kultury i
          srodowiska. Nakrocej wytluczaczyl mi to stary goral:
          - Jak chlop zdraadzi, to jakbys z halupy bez okono sie wysikol. Jak baba -
          jakby ci ktos na dyle (podloge) nasrol.
          Rozumiesz?
          Kobieta w naszej kulturze uznawana jest za podpore rodziny.
          Ale to juz inny temat
          • Gość: dar "Znam bardzo szanowane nomfomanki" buehehehehe IP: *.chello.pl 16.11.04, 22:07
            • kohinor Re: "Znam bardzo szanowane nomfomanki" bueheheheh 17.11.04, 11:52
              smieszy cie to?
              Widac mlody/mloda jestes i malo o zyciu wiesz :)
    • Gość: Kobieta- Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 16.11.04, 21:24
      jestem "ŁATWĄ" kobietą, właściwie to nie chce już żyć - tylko strzelić sobie w
      łeb, bo to trzeci raz się zakochałam w nieodpowiednim facecie, więc czuje się
      gorzej niż każda ta......'ścierka' co się puszcza
      tzn. gorzej dałam się potraktować.

I na jedną kwestie odpowiedzcie mi, niczego przed znajomymi, przyjaciółmi nie
      ukrywam, nie odgrywam świętoszki........a oni uparcie twierdzą że mam zasady

- poza tym taki jeden koleś porzucił mnie jak zywkłą, zabawke, jak śmiecia -
      i chociaż wiem że nic nie był wart, to ciągle na to wspomnienie zbiera mnie na
      wymioty....

nie mówie że faceci są okropni, ludzie są dziwnie pokręceni w swych ocenach-

ja mam zasady, a trafiłam na takiego człowieka????a może nie mam zasad, brakuje
      mi też honoru, nie chce już żyć.
      • kohinor Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 16.11.04, 21:28
        hej, hej, hej - nie przesadzaj.
        Wlasnie Ty sie tym roznisz od puszcalskiej, ze robilas sex dlatego, ze cos
        czulas do faceta. A ze zle ulokowalas swoje uczucia i trafilas na glabow...
        Masz pecha po prostu :)
        Glowa do gory i przestan PRZESADZAC.
        ok?
        :))))))
        Nieudane zwiaazki to nie puszczanie sie, rozumiesz?
        :))))))
        Usmiechnij sie i... szukaj kolejnego. Tylko sie moze nie pchaj od razu do
        lozka :))))
    • Gość: Parszywy Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:34
      Latwa to taka z ktora zataczysz postawisz drinka i juz mozesz ja zmacac a za
      tydzien przeleciec .

• Gość: ??????? to chyba dawno nie byłeś w żadnym klubie IP: 62.233.188.* 17.11.04, 18:51
        bo według twojej katolitskiej definicji prawie wszystkie dziewczyny są łatwe

to że w tańcu kogoś pomacasz a po tygodniu uprawiasz z tą osobą sex nie
        świadczy o tym że ktoś jest łatwy

• Gość: ??????? to chyba dawno nie byłeś w żadnym klubie IP: 62.233.188.* 17.11.04, 18:51
        bo według twojej katolitskiej definicji prawie wszystkie dziewczyny są łatwe

to że w tańcu kogoś pomacasz a po tygodniu uprawiasz z tą osobą sex nie
        świadczy o tym że ktoś jest łatwy

• hispi_halford Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 17.11.04, 12:17
      porzadna dziewczyna idzie do lozka z mezczyzna dopiero po 10 wspolnie
      zjedzonych posilkach
    • Gość: Buzdygan Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 13:05
      Kobiety są jak góry.Im mocniej je kochasz-tym większa pewność ,że cię kiedyś
      strącą w przepaść. Serce kobiety ma krótką pamięć. Tę amnezję determinuje
      biologia, a nie można kląć biologii, podobnie, jak nie można kląć cesarstwa za
      chuć imperialną. Jedyne cesarstwo, które znają kobiety, to cesarstwo, gdzie
      penis jest berłem. Zawód nie gra roli. Może być makler, żołnierz, chirurg,
      ekspedient, hydraulik, złodziej, profesor lub taksówkarz, byle umiał wytworzyć
      ową magię, co wprawia w wibrację hormony i rozbudza głodne futerkowe
      zwierzątko, które on nakarmi swoim Qtasem tak solidnie, iż rano od słodkiego
      bólu krocza dziewczyna myli krem do golenia z pastą do zębów. Samotnictwo daje
      tu mężczyźnie wygodę - chroni przed turbilencjami gry w miłość i
      multiorgazmowość, nie pozbawiając cię rozkosznej użyteczności dam. Czysty
      zysk."("Kielich") Waldemar Łysiak
      • burrunduk Buzdygan, wybierz się prosze do biblioteki 17.11.04, 20:42
        ... albo kup nowa książkę - mdli mnie jak czytam ten text 10ty raz <pliz>
    • vuk_zvuk Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 17.11.04, 13:07
      Wiesz trochę dziwne pytanie.
      Łatwa bo dasz numer telefonu?
      Chyba mylisz pojęcia. Łatwa będziesz jak pójdziesz od razu do łóżka a nie jak
      dasz swój numer. I nie ma tu znaczenia czy będzie to osoba całkiem nieznajoma
      czy trochę znajoma.
      A poza tym kto chodzi na dyskotekę poznawać partnera?
      Na dyskotekę chodzi się aby się rozerwać. No chyba, że chodzi Ci o partnera
      tylko do seksu, ale wtedy Twoje pytanie jest nie na miejscu...
      • Gość: GOŚĆ Re: NIEŁATWE---- MAJĄ GORZEJ W ŻYCIU IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:03
        czy łatwa to nie jest taka co ufa niewłaściwym facetom, no dobrze taka nie
        jest łatwa, przecież bez tego zaufania trudno byłoby kogoś polubić i się
        zakochać,
        ale jest upokarzana przez tych facetów.........a to chyba jeszcze gorzej,
        szczerze mówiąć po tych doświadczeniach to wole kogoś przelecieć niż się
        zakochać.....wole żeby ktoś przyszedł i zmiejsca powiedział mi : bardzo cię
        pragne, chce się z tobą przespać....to lepsze będzie niż wykorzystywanie
        czyjejś delikatności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • janek.usa Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... 17.11.04, 13:14
      Latwa dziewczyna daje na pierwszej randce w ciagu dwoch godzin na max. I to
      robi ja najpiekniejsza i podziwiana za trafny wybor. Dziewczyny dajace
      pierwszym razem: uwaga, przeczytajcie moj post o lamerach.
    • Gość: NIEDOJŻAŁA Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:02
      czy łatwa to nie jest taka co ufa niewłaściwym facetom, no dobrze taka nie
      jest łatwa, przecież bez tego zaufania trudno byłoby kogoś polubić i się
      zakochać,
      ale jest upokarzana przez tych facetów.........a to chyba jeszcze gorzej,
      szczerze mówiąć po tych doświadczeniach to wole kogoś przelecieć niż się
      zakochać.....wole żeby ktoś przyszedł i zmiejsca powiedział mi : bardzo cię
      pragne, chce się z tobą przespać....to lepsze będzie niż wykorzystywanie
      czyjejś delikatności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: c.kapturek Re: "ŁATWE "DZIEWCZYNY WEDŁUG WAS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:15
      ale, że co w twarz? chyba po pierwszym niegrzecznym słowie :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka