Gość: :) IP: *.chello.pl 20.11.04, 04:34 i ich meskie odpowiedniki!!!!!!!! Ktorych sie wystrzegac, a ktorymi warto zainteresowac?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziewczyna Re: znaki zodiaku IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.04, 04:42 Odradzam Ryby, bo są ohydne. Reszta jest ok, a Skorpiony zwłaszcza. To nie mój znak, ale popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
qtpie Re: znaki zodiaku 20.11.04, 07:01 Ryby sa bardzo dobre. Skorpiony sie fajnie dymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: znaki zodiaku 20.11.04, 07:41 Gość portalu: :) napisał(a): > i ich meskie odpowiedniki!!!!!!!! Ktorych sie wystrzegac, a ktorymi warto > zainteresowac?????? to zależy jakim znakiem Ty jesteś..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: znaki zodiaku IP: *.chello.pl 20.11.04, 07:46 ja wodnik, co powiesz o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: znaki zodiaku 20.11.04, 07:59 ....odpowiednimi dla Ciebie znakami są-Waga i Bliżnięta... Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: znaki zodiaku 20.11.04, 08:40 Gość portalu: :) napisał(a): > i ich meskie odpowiedniki!!!!!!!! Ktorych sie wystrzegac, a ktorymi warto > zainteresowac?????? ja jako zodiakalny bykk muszę się wystrzegać zodiakalnego (i nie tylko) barana :) Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: znaki zodiaku 20.11.04, 15:19 az z ciekawosci spytam - czego ma sie facet-panna wystrzegac? :))) a tak zupelnie na marginesie - naprawde wierzycie ze urodzenie w danym zodiaku determinuje waszego idealnego partnera? :P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: znaki zodiaku 20.11.04, 15:20 nie wierze co ty to bzdury, chociazby przyklad ze nieby byk i baran to sie nie zgodza - a to gowno rpawda bo ja jestem bykiem i dogaduje sie z jednym takim baranem doskonale ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: znaki zodiaku 20.11.04, 15:29 diastema napisała: >bo ja jestem bykiem i dogaduje sie z jednym takim > baranem doskonale ;)))))) nooo jak ja mam się z kimś dogadać, to nie patrzę spod jakiej gwiazdy przyszedł :) raczej sprawdzam,czy uda się z nim dogadać jak gwiazdy zaczną spadać niby meteory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: znaki zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:28 powiadasz bykiem :>, to nas całe stado tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: znaki zodiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:32 piąteczka ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: znaki zodiaku 20.11.04, 15:27 pewien_student napisał: > az z ciekawosci spytam - czego ma sie facet-panna wystrzegac? :))) ja nie wiem horoskopy 'spod byka' czytam sporadycznie jak mi w rękę wpadną na urlopie a horoskopy 'domniemanego' partnera jeszcze rzadziej :) > > a tak zupelnie na marginesie - naprawde wierzycie ze urodzenie w danym zodiaku > determinuje waszego idealnego partnera? :P ja myślę, że jakoś determinują wolę wierzyć, że z chwilą mojego urodzenia na niebie pojawiła się też 'moja gwiazdka", ale traktuję astrologię jak...jeszcze do odkrycia przez naukę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: znaki zodiaku IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:26 seksowność skorpiona, czy skorpionki - to tylko stereotyp. Zapuszczony w wyglądzie skorpion, nie jest niestety seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lance nastepny watek niedorozwinietych kobitek:-( IP: 200.212.114.* 20.11.04, 20:07 OJ WEJ:-(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norek Re: nastepny watek niedorozwinietych kobitek:-( IP: *.rc255.will.k12.il.us 20.11.04, 20:23 Chyba to nie przypadek ze walsnie kobiety tak bardzo sie tym zajmuja, interesuja i w to wierza-potem sie pytaja dlaczego ich nie traktujemy powaznie:- )))) Czytajac te wpisy nie wiadomo czy sie smiac czy plakac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: nastepny watek niedorozwinietych kobitek:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:36 proponuje płacz od smiechu, to wspaniale dla oczu ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś