Gość: c_arla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 21:34 20 lat. Atrakcyjna. Komunikatywna. Inteligenta. Towarzyska. Sama w wielkim mieście. Samotna. Brak czasu na miłość. Help... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prion Re: ------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:24 > 20 lat. Atrakcyjna. Komunikatywna. Inteligenta. Towarzyska. Zapomnialas dodac: Skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_arla Re: ------- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 23:04 Skromna. Przykro mi, że masz kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: ------- 03.12.04, 23:20 Empatia to rowniez twoja mocna strona! A jajniki masz w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: ------- 03.12.04, 22:26 Przykro mi...mam juz kogoś komu poświęcam uwagę. Powodzenia Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: ------- IP: *.dyn.optonline.net 03.12.04, 23:48 A jakiej pomocy ci udzielic jak nie masz czasu i nawet namiarow nie podalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_arla Re: ------- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 08:21 Nie mam czasu żeby się zakochać. Nie mam czasu a czasami już siły aby odwzajemnić uśmiech nieznajomego na przystanku/autobusie/chodniku. Studiuję ciężki i wymagający (czasu i pracowitości) kierunek, więc o nocnych wyprawch do klubów nie ma nawet mowy. Chciałabym się zakochać, tylko tyle. Nie szukam ideału. Nie ma ideałów. Ja też nie jestem ideałem. Ale jeśli trochę nie zwolnię to ocknę się przed trzydziestką i uświadomię sobie, że najlepsze lata mam już za sobą. I bądź tu mądry człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ------- 04.12.04, 11:36 wszedzie na 1 i 2 roku nie ma czasu na imprezy - ja nie imprezowalam tylko kulam ale potem przyszedl 3 i 4 rok i teraz to jakos czasu duzo na glupoty, takze sie nie lam jeszcze troche i bedzie luzniej i wtedy wyjdziesz do ludzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.z Re: ------- IP: 195.136.77.* 07.12.04, 10:41 a po trzydziestce...to juz najlepiej będzie się powiesić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: ------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:25 slowem "slut in the city" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c_arla Re: ------- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 08:13 Jasne już mnie znasz i masz prawo do wydawania takich osądów. Dziękuję. Życzę miłego dnia! Mój już na pewno taki nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ------- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 08:14 Dopisz, że umiesz jeszcze obsługiwać komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: ------- 04.12.04, 11:12 jakiej wlasciwie oczekujesz pomocy? skoro, jak sama napisalas, nie masz na nic czasu, to co my mozemy poradzic? strzelic banalem ze trzeba go sobie wygospodarowac, albo z czegos zrezygnowac? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ------- 04.12.04, 11:23 pewnei ze da sie go wygospodarowac i to zawsze wiec nie uwazam zeby to byl banal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: ------- 04.12.04, 11:22 no i co z tego, wszystkie przeciez takie jestesmy....... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: ------- 04.12.04, 11:34 Co ma <<20 lat. Atrakcyjna. Komunikatywna. Inteligenta. Towarzyska. Sama w wielkim mieście. Samotna>> do <<Brak czasu na miłość>> ??? I pytanie na inteligencje?:P A niby jak Ci mamy pomóc??? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: ------- 07.12.04, 10:49 Gość portalu: c_arla napisał(a): > 20 lat. Atrakcyjna. Komunikatywna. Inteligenta. Towarzyska. Sama w wielkim > mieście. Samotna. Brak czasu na miłość. Help... może z pracy zrezygnuj...albo ze szkoły ;))) Odpowiedz Link Zgłoś