sagis 08.12.04, 11:13 Pascal przez Ciebie ma tyle roboty:-))) Jest w tym coraz szybszy, że nawet nie zobaczysz mojej odpowiedzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hispi_halford Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:16 ale chodzi ci o geja haflorda, czy o halforda, mojego meza? precyzuj dokladnie ktorego kubusia masz na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:24 Ups:-)Nie zdążyłam zobaczyć. Tak szybko Pascal skasował tamten wątek. Ja pisałam, a on kasował:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:27 kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak bumerang :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:30 kuba_halford napisał: > kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak bumerang :) Ale kiedyś wstanie, a wtedy znów znikną. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:33 ginger_beer napisał: > kuba_halford napisał: > > > kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak bumerang :) > > Ale kiedyś wstanie, a wtedy znów znikną. :-)) A potem sie polozy i znow sie pojawia :). Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:37 kuba_halford napisał: > ginger_beer napisał: > > > kuba_halford napisał: > > > > > kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak bumerang :) > > > > Ale kiedyś wstanie, a wtedy znów znikną. :-)) > > A potem sie polozy i znow sie pojawia :). A potem cię zabanują i będzie po zabawie... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:39 ginger_beer napisał: > kuba_halford napisał: > > > ginger_beer napisał: > > > > > kuba_halford napisał: > > > > > > > kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak bumerang :) > > > > > > Ale kiedyś wstanie, a wtedy znów znikną. :-)) > > > > A potem sie polozy i znow sie pojawia :). > > A potem cię zabanują i będzie po zabawie... :-(( > A wtedy nowe proxy ustawie na przegladarce i po zabawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger_beer Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:41 kuba_halford napisał: > ginger_beer napisał: > > > kuba_halford napisał: > > > > > ginger_beer napisał: > > > > > > > kuba_halford napisał: > > > > > > > > > kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak bumeran > g :) > > > > > > > > Ale kiedyś wstanie, a wtedy znów znikną. :-)) > > > > > > A potem sie polozy i znow sie pojawia :). > > > > A potem cię zabanują i będzie po zabawie... :-(( > > > > A wtedy nowe proxy ustawie na przegladarce i po zabawie :) No chyba że tak. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 11:45 ginger_beer napisał: > kuba_halford napisał: > > > ginger_beer napisał: > > > > > kuba_halford napisał: > > > > > > > ginger_beer napisał: > > > > > > > > > kuba_halford napisał: > > > > > > > > > > > kiedys musi spac a wtedy moje posty powroca jak b > umeran > > g :) > > > > > > > > > > Ale kiedyś wstanie, a wtedy znów znikną. :-)) > > > > > > > > A potem sie polozy i znow sie pojawia :). > > > > > > A potem cię zabanują i będzie po zabawie... :-(( > > > > > > > A wtedy nowe proxy ustawie na przegladarce i po zabawie :) > > No chyba że tak. :-)) ;-). Zawsze tez moge dostep przez serwer Agory sobie wykupic a Pan Blazej Paskal wynalazca badz co badz taczek chyba wlasnego serwera za dostep do ktorego placi jego Klient niebedzie blokowal :))). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Kubusiu:-)))) 08.12.04, 15:06 nie zbanuje, bo juz by dawno to zdrobil:DDD Pauli Odpowiedz Link Zgłoś