Dodaj do ulubionych

Sennheiser RS - 45 do RS - 85

09.12.04, 19:14
Hej
co sądzicie o tej linii słuchawek bezprzewodowych. Ktoś używa? Jakie
doświadczenia? Jaka alternatywa?
Czekam na opinię prawdziwych gadżeciarzy ;-))) tu musi ich być sporo ;-))
Pozdrawiam
D_B
Obserwuj wątek
    • Gość: sergito Re: Sennheiser RS - 45 do RS - 85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:23
      Jestem profesjonalnym graczem (Quake3) czyli biore udzilay w wielu turniejach ,
      jezdze po calej Polsce na turnieje z niemalymi nagrodami.

Dzwiek w tym fachu/hobby jest prawie ze najwazniejsza rzecza i moge Ci na temat
      tych sluchawek powiedziec tyle ze jest to perelka w swoim rodzaju, firma jest
      jedna z najbardziej popularnych firm w srodowisku pro-graczy z calego swiata
      obok takich firm jak logitech( swietne myszki z serii MX)
      • gomory Re: Sennheiser RS - 45 do RS - 85 10.12.04, 11:08
        A jak sfraguje swojego przeciwnika i wpadne na pomysl odtanczenia tanca
        zwyciestwa wokol kompa, to takie nagle szybkie ruchy nie powoduja chwilowych
        przerw w dostawie dzwieku? Bo na wersji kabelkowej mam OK, a tego sie obawialem?
        • Gość: sergito Re: Sennheiser RS - 45 do RS - 85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:58
          Osobiscie to nie mialem jeszcze stycznosci ze sluchawkami bezprzewodowymi i
          nie wiem jak z przesylaniem pasma, ale wydaje mi sie ze jak juz chcesz kupic
          sluchawki bezprzewodowe to chyba lepszej firmy niz Sennheiser nie znajdziesz
          • de_boer Re: Sennheiser RS - 45 do RS - 85 10.12.04, 13:11
            No i właśnie do tego zmierzało moje pytanie - najlepsza firma nie zawsze
            oznacza faktycznie najlepszy towar... oto dlaczego zależy mi na głosach
            użytkowników ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka