yvona73pol 31.12.04, 08:33 wszystkiego najlepszego kochani forumowicze ;)))) z okazji Nowego Roku 2005!!! czego sobie zamarzycie, i w ogole naj, naj ;)))) z caluskami, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony82 Się dołączę do życzeń 31.12.04, 14:58 Wszystkiego dobrego w Nowym 2005 Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Się dołączę do życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 04:09 to ja tez, tryliony kosmicznego szczęscia życze, pogody ducha, i samych pozytywnych niespodzianek w tym roczku :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Się dołączę do życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 12:38 hihihi a Waderka już z rańca z alkomatem....malutko mam, bo tylko z szampanikiem swietowałam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 12:42 wiesz,kumpela nam się "zwarzyła" zaraz po pólnocy i teraz zamiast leniuchować mam pranie ;DDDD a szmpan był dodatkiem do sporej ilości rozmaitych preparatów.... ale zabawa super-a jak Twoje bowlingowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Się dołączę do życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 12:46 hehehehe ooo to masz pracy, że hej. u mnie oki, raz zbiłam wszystkie kręgle raz nie, ale co tam zabawy było, potem pod gołym na petardy nawet kilka odpaliłam, tylko uwarzac trzeba co by nie stracić pewnych cześci ciałka <lol2> ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 12:51 to fajnie-my tez byliśmy na powietrzu,ale Miś boi się o swoje części i petardami musiałam ja się zajmować ;DDD jestem w komplecie mimo wszystko ;) życzę Ci nadal humorku-przez cały ten roczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Się dołączę do życzeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 13:00 silnas, ufff dzieki, ześ calutka ;DDDDDDDDDDDDDD dziekuje i wzajemnie wszystkiego dobrego Waderka, duzo szczescia :))) fakt, czasem któras pedarda np nie odpali i często zdarzaja sie wypadki, zreszta u ciebie potem w pracy sa tacy z odpadku hihihi ;-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 13:09 no u mnie w pracy-nie tacy/ale rym częstochowski/ tylko znacznie gorsi...........................................................;( Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 13:09 źle się wyraziłam-nie gorsi tylko "chorsi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Się dołączę do życzeń IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 13:21 "chorsi" czyli po polsku "konie" :-)))))))) Najlepszego w nowym roku, nowym miesiącu, ale w tym samym tygodniu... :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 13:28 tylko fonetycznie-koń piszemy przez samoha ;DDD "horse"....reszta-spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Się dołączę do życzeń IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 13:44 Myślałem, że dlatego jest w cudzysłowie, bo ma być fonetycznie... ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 13:47 aaaa to sory-jestem z lekka "wczorajsza" a właściwie "dzisiejsza" ;)))) stąd problem z percepcją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Się dołączę do życzeń IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 13:58 Cóż... Ja już wczoraj byłem "wczorajszy", a że od tamtego czasu jeszcze nie spałem, więc chyba "przedwczorajszy" jestem. ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 14:02 fajnie masz-ja właśnie mam zamiar utrwalić ten "wczorajszodzisiejszy" stan,bo miło tak trochę trwać w błogostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Się dołączę do życzeń IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 14:05 A ja jak juz się wpakuję do łóżka, będę trwał w... pakistanie :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 14:09 a ja będę w pakistanie w błogostanie.....bo wpakuję się nei sama ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Się dołączę do życzeń IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 14:15 Byle nie w "stanie", bo "nic" się nie stanie i choć w pakistanie, to nie w błogostanie. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 14:19 wstanie,wstanie......spoko ;DDDDD a jak wstanie to to się "stanie"- to ja jestem w "błogostanie"....a mój "powstaniec" juz nie ;))),zresztą on nie ma problemów z "powstawaniem" hahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Się dołączę do życzeń IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 14:28 Czyżby był jednym z podchorążych? W takim razie drzewce w dłoń i w bój!!! :-))))))))))))))))) Jednakowoż nie przypominam sobie powstania, które by się pełnym sukcesem zakończyło.... W koncu już Arystoteles pisał za jednym zamachem "O powstawaniu i ginięciu". ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 14:35 oj, oj, oj, ale fajerwerki byly :))))))) zainteresowanych odsylam do foty nr jeden w raporcie noworocznym gazety ;))) a i tak tylko przedsmak..... mmmm, bylo na co popatrzec wznoszac szampana (i probujac rozpaczliwie cyknac jakas ostra fote ;))))) pozdrowionka (powrtancze ;)))) w NY2005 ;)))) Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 14:40 dzięki....my też mamy foty-niektóre ostre ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Się dołączę do życzeń 01.01.05, 14:36 nie,jeśli już to jest chorążym....a podchorążym ja ;DDDDDD powstanie,jak każde powstanie.... się zaczyna ,rozwija /gra wstępna ;)))/ i konczy....ale lubię ten koniec...... Odpowiedz Link Zgłoś