Gość: kobieta IP: 217.153.88.* 07.01.05, 11:18 Potrzebuję zastrzyk miłości zanim rozpuści mnie rezygnacja wsród tchórzliwych wykalkulowatych posiadaczy zwiędłych penisów i nerwowych portfeli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok_sielski Re: zycie 07.01.05, 11:22 Po zastrzyk to proszę do pielęgniarki środowiskowej smok Odpowiedz Link Zgłoś
or-ot Doobreeee:) 07.01.05, 11:23 Ale sugeruje zmiane tytulu. Zbyt banalny i nie zwracajacy uwagi, zwiednie - nomen omen:) - szybko. Zacznij raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Doobreeee:) 07.01.05, 19:21 Proponuję - nudzi mi się w pracy, kto mnie przeleci. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Doobreeee:) 07.01.05, 20:02 no i poradziliście przywiędłej intelektualistce.........;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ehhhh chłopy, jak ja was lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: zycie 07.01.05, 17:21 Kolejna której się wydaje, że jest niewiadomo jak wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: zycie 07.01.05, 17:26 ojeju,zamiast ją pocieszyć,to ją dołujesz....... usmiechnij się do dziewczyny..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: zycie 07.01.05, 17:33 Tak się zastanawiam, czy osoby które zakładają takie wątki, zaglądają potem do nich. Po jaką cholerę coś takiego pisać? Liczy, że stado facetów się na nią rzuci? Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: zycie 07.01.05, 17:39 oczywiście z penisami w pełnym rozkwicie...... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: zycie 07.01.05, 17:40 I jeszcze dorzucą, że jest najcudowniejszą istota na świecie i że bez niej świat traci swe barwy. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: zycie 07.01.05, 17:44 Normalnie epidemia jakaś :-) Dr. Derduch zaleca: Weź koło i puknij się w czoło, tylko mocno. CITO! Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: zycie 07.01.05, 18:23 cito? czy cipo? ;DDDDDDDD jak na cito,to może juz po czasie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:11 a czy to czasem tobie wargi nie zwiedły, i portfel sie znerwował ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek ~ Życie to nie teatr ~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:09 Życie to jest teatr, mówisz ciągle, opowiadasz; Maski coraz inne, coraz mylne się zakłada; Wszystko to zabawa, wszystko to jest jedna gra Przy otwartych i zamkniętych drzwiach. To jest gra! Życie to nie teatr, ja ci na to odpowiadam; Życie to nie tylko kolorowa maskarada; Życie jest straszniejsze i piękniejsze jeszcze jest; Wszystko przy nim blednie, blednie nawet sama śmierć! Ty i ja - teatry to są dwa! Ty i ja! Ty - ty prawdziwej nie uronisz łzy. Ty najwyżej w górę wznosisz brwi. Nawet kiedy źle ci jest, to nie jest źle. Bo ty grasz! Ja - duszę na ramieniu wiecznie mam. Cały jestem zbudowany z ran. Lecz kaleką nie ja jestem, tylko ty! Dzisiaj bankiet u artystów, ty się tam wybierasz; Gości będzie dużo, niedostępna tyraliera; Flirt i alkohole, może tańce będą też Drzwi otwarte zamkną potem się. No i cześć! Wpadnę tam na chwilę, zanim spuchnie atmosfera; Wódki dwie wypiję, potem cicho się pozbieram; Wyjdę na ulicę, przy fontannie zmoczę łeb; Wyjdę na przestworza, przecudowny stworzę wiersz. Ty i ja - teatry to dwa. Ty i ja! Ty-ty prawdziwej nie uronisz łzy. Ty najwyżej w górę wznosisz brwi. I nie zaraźliwy wcale jest twój śmiech. Bo ty grasz! Ja duszę na ramieniu wiecznie mam. Cały jestem zbudowany z ran. Lecz gdy śmieję się, to w krąg się śmieje świat! Edward Stachura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:19 Ja ci moge zrobic zastrzyk, miedzymiesniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: zycie 07.01.05, 21:11 Mocze nogi w słonej wodzie, piwo cieknie mi po brodzie, dziwki gratis loda robią, w morzu nawet ciepła woda, za oknami las choinek to jest ku.. odpoczynek! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: zycie 07.01.05, 21:53 znakomite....;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd Odpowiedz Link Zgłoś