Dodaj do ulubionych

TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE...:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:01
www.blues.com.pl/viewtopic.php?t=751
Obserwuj wątek
    • Gość: JohnMalkovitch Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.toya.net.pl 14.01.05, 17:06
      W sumie, to chyba coś zjem...
      :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: katinka Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.attu.pl 14.01.05, 17:22
      czyta sie jednym tchem :D
    • roman_j Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 14.01.05, 17:32
      Oklepane. Ale jak ktoś jeszcze tego nie czytał, to pewnie się ubawi. :-))
    • scorpionek_gosia Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 14.01.05, 21:37
      Przeciętny facet;-))))) Dobrze, że mój małżonek odbiega od normy;-))))))
      Inaczej bałabym sie wyjść z domu;-)))
    • Gość: c.kapturek Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:43
      ooo jestem inna buuuuu ;(((((((((((( o taka ------>

www.mercuryparadise.com/flash/BabyQueen.swf
      • yvona73pol Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 15.01.05, 15:06
        kapturek jak zwykle cos przyjemnego wygrzebala ;))))
        jak jeszcze znajdzie piosenke Backstreet boys (chyba wiecie ktora) to chyle
        czola ;)))
        • Gość: c.kapturek Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:48
          poszperałam jeszcze, żem znalazła ich numerek, khem khem hihihih chyba to, ale
          czy to hihihi, pozdrawiam Ciebie Iwonka :)))))))))))))))))

fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-10-26/backstreet.swf
          • yvona73pol Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 16.01.05, 13:35
            ha, to, wlasnie to, tylko ze byla jeszcze wersja z kukielkami ;))) i animacja ;)
            ale i tak jestes wielka, ubawilam sie, dzieki!!!!! :)))))))))))))))))))
            caluski,
            Iwona
            • Gość: c.kapturek Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:47
              fakt w tym linku bekstritów kiepska scenografia i cheografia, z kukiełkami było
              by super <yupi> <lol> ale nie mogłam wytropic owej hihihi, dzieki i serdecznie
              ciebie pozdrawiam Iwonka :)))))))))))))))))))))))))
              • b.pascal Z kukiełkami... ;) 19.01.05, 11:05
                kev.needham.ca/whafa/backstreet.swf :)
                • Gość: c.kapturek Re: Z kukiełkami... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:17
                  hahahaha super normalnie, teraz ja chyle czoła, dzieki wielkie Pascal ;-))))))))
                • tony82 Re: Z kukiełkami... ;) 19.01.05, 11:24
                  :)
                  8)
                  8D
                  8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • yvona73pol Re: Z kukiełkami... ;) 19.01.05, 13:54
                    Pascal, wielkie dzieki ;))))))))
                    wpisuje cie na liste moich ulubionych "opiekunow" forowskich ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka