Gość: mathilde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:01 www.blues.com.pl/viewtopic.php?t=751 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JohnMalkovitch Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.toya.net.pl 14.01.05, 17:06 W sumie, to chyba coś zjem... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.attu.pl 14.01.05, 17:22 czyta sie jednym tchem :D Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 14.01.05, 17:32 Oklepane. Ale jak ktoś jeszcze tego nie czytał, to pewnie się ubawi. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
scorpionek_gosia Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 14.01.05, 21:37 Przeciętny facet;-))))) Dobrze, że mój małżonek odbiega od normy;-)))))) Inaczej bałabym sie wyjść z domu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:43 ooo jestem inna buuuuu ;(((((((((((( o taka ------> www.mercuryparadise.com/flash/BabyQueen.swf Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 15.01.05, 15:06 kapturek jak zwykle cos przyjemnego wygrzebala ;)))) jak jeszcze znajdzie piosenke Backstreet boys (chyba wiecie ktora) to chyle czola ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:48 poszperałam jeszcze, żem znalazła ich numerek, khem khem hihihih chyba to, ale czy to hihihi, pozdrawiam Ciebie Iwonka :))))))))))))))))) fun.from.hell.pl/00-ROCZNIK-2001/2001-10-26/backstreet.swf Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE 16.01.05, 13:35 ha, to, wlasnie to, tylko ze byla jeszcze wersja z kukielkami ;))) i animacja ;) ale i tak jestes wielka, ubawilam sie, dzieki!!!!! :))))))))))))))))))) caluski, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: TACY WŁAŚNIE JESTEŚCIE! DOKŁADNIE TACY!!!HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:47 fakt w tym linku bekstritów kiepska scenografia i cheografia, z kukiełkami było by super <yupi> <lol> ale nie mogłam wytropic owej hihihi, dzieki i serdecznie ciebie pozdrawiam Iwonka :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Z kukiełkami... ;) 19.01.05, 11:05 kev.needham.ca/whafa/backstreet.swf :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Z kukiełkami... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 11:17 hahahaha super normalnie, teraz ja chyle czoła, dzieki wielkie Pascal ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Z kukiełkami... ;) 19.01.05, 11:24 :) 8) 8D 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Z kukiełkami... ;) 19.01.05, 13:54 Pascal, wielkie dzieki ;)))))))) wpisuje cie na liste moich ulubionych "opiekunow" forowskich ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś