Gość: marian Re: Co dla NIEGO na Walentynki? IP: *.gazeta.pl / *.phenome.org 04.02.05, 15:26 zwiaz go i przegladaj na jego oczach slownik ortograficzny to bedzie perwersyjne doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniusia Re: Co dla NIEGO na Walentynki? IP: 62.233.177.* 04.02.05, 17:53 Ja kupie prezerwatywy w roznych pudelkach, rozne rodzaje i zapakuje ladnie:) Fajny prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Bombę atomową 05.02.05, 12:02 A co? Wyobraźni Ci brak? To może założyć wątki co na walentynki, imieniny, urodziny, gwiazdkę, jak przywitać sylwestra? A może co teściowej na urodziny?? Cegłe niech mu kupi i owinie w gazetę jak jej wyobraźnia sięga tylko do założenia wątku na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Bombę atomową 05.02.05, 12:06 Ot dokladnie Tony:) To tak jakbysmy my znali jej chlopa lepiej od niej i wiedzieli co mu kupic. Tak to jest jak ludzie nie rozmawiaja ;))) Ja bym wiedziala co kupic swojemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Bombę atomową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 02:13 absolutnie się zgadzam z zdaniem, i jeszcze palete min dołożyć mogę gratis, bo rozumiem, ze bomba w promocji ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd dd Odpowiedz Link Zgłoś