Dodaj do ulubionych

Całkiem poważnie

13.02.05, 22:43
Gdzie się podziali stali bywalcy FM?
Obserwuj wątek
    • Gość: ene due Re: Całkiem poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:48
      zbijają bąki?
      • pauli7 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 02:43
        ja jestem i nic nie zbijam:))
        a gdzie reszta sie podziewa, to nie wiem, zabraklo im pewnie cierpliwosci
        (trudno sie dziwic...)

Pauli
        • Gość: laurka Re: Całkiem poważnie IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 14.02.05, 07:26
          tony, a ty dalej to samo
          ps wybrałes sobie już kogos na te nocke? hihi
          • hiszi Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 08:12
            jestem:)
    • Gość: katinka Re: Całkiem poważnie IP: *.attu.pl 14.02.05, 16:19
      uciekli, a ja nawet wiem gdzie. i tez tam sie powoli przeprowadzam ;)

(a tak zapytam przy okazji: to Ty, Tony?? coraz bardziej mnie zaskakujesz, in
      minus, niestety...)
      • wadera3 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:13
        Katinko! a ja nie mogę wiedzieć gdzie?....@....
        • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:15
          To jest ściśle tajne:P
          • wadera3 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:19
            szkoda:(
            • diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:21
              tez zaluje:(
            • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:21
              To juz jest nas troje, którzy nie wiedzą:P
              • wadera3 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:22
                wpuszczą nas niedługo.....:)
                • diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:23
                  to zaraz jak my troje nie wiemy a wychodzi tylko na to ze Kati wie to co za
                  inni sie tam tez przeniesli :)
                  • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:24
                    Ja też chcę na salony:)
                    • wadera3 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:28
                      nie drzyj się!!!! może dadzą się przebłagać:)
                      • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:28
                        No teraz to Ci nikt w twarz nie powie "nie";)))
                        • diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:29
                          czyli co robimy metode na prosiak "prosimy, prosimy"
                          • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:32
                            Musimy mieć własny honor. Żadnych oddzielnych traktatów sojuszniczych.
                            Zdobędziemy to forum;))) Solidarność, solidarność... ;D
                            • diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:33
                              Tony w zasadzie to chyba pojawilismy sie na min w tym samym czasie (slynny
                              watek o feministkach) wiec bede go bronic do konca razem z toba wlasna piersia -
                              a mam czym oddychac :D
                              • burrunduk hehe 14.02.05, 22:05
                                wkurzyliscie mnie tym watkiem - pamietam - co za tyfusy myslałam sobie... :)
                                • diastema Re: hehe 14.02.05, 22:10
                                  stare dobre czasy:) łezka w oku sie kreci :)
                                • tony82 Re: hehe 14.02.05, 22:13
                                  A tu się okazało, że dwoje takich miłych i sympatycznych ludzików:D
                                  • diastema Re: hehe 14.02.05, 22:13
                                    :D
                                    • burrunduk Re: hehehe 14.02.05, 22:15
                                      ludziki :)
        • katinka_w_plaszczyku Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 21:29
          Waderko, Diastemko i Tony (nie_Tony),
          otoz powolutku pakuje walizeczki i przenosze sie tam, gdzie (chyba) moje
          miejsce, gdzie czekaja wyciagniete lapki i smiejace sie oczy i gdzie na pewno
          jestem potrzebna... to kraina zwana Swiatem Realnym, czyli tu i teraz. tyle sie
          u mnie zmienilo ostatnimi miesiacami, a tyle jeszcze przede mna, mysli miliony,
          a czasu mam tak malutko... wyobraznia mi szaleje, chce mi sie tanczyc, a tutaj
          nie mozna juz za bardzo... cos sie popsulo, nie ma juz tej specyficznej
          atmosfery, a ja bardzo potrzebuje Prawdziwego Ciepla i Ludzi Serdecznych
          wolnych od falszu i obludy.
          probuje od czasu do czasu na Forum cos napisac, cos innego niz cala reszta, ale
          chyba nie bardzo mi to wychodzi. teraz zdrady i seks sa trendy, a ja nie
          potrafie sie w tym odnalezc. nie mam tez potrzeby opowiadania o swoich
          intymnosciach i pragnieniach na Forum. ot, i cala filozofia :)
          i przyznam Wam sie do czegos: jestem tutaj niemal wylacznie dla Pewnej Garstki
          Ludzikow Lesnych, bo byloby mi bardzo zal, gdybym od tych Ludzikow byla nagle
          oderwana. (...)
          • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 21:41
            Tych wątku można nie czytać lub się z nich nabijać:)
            • Gość: katinka Re: Całkiem poważnie IP: *.attu.pl 14.02.05, 22:05
              nie bardzo rozumiem?
              nie wszystkie watki czytam. czasami zaczynam, ale juz nie koncze, a niektore
              omijam ze wzgledu na odpychajacy tytul (na przyklad). czesto po zapoznaniu sie
              z trescia watku nie czytam komentarzy. a nabijac sie nie lubie.
              ostatnio wpadam na chwilke i zostawiam pare slow we wlasnych watkach. to chyba
              tez o czyms swiadczy ;)
              • burrunduk a tak całkiem powaznie 14.02.05, 22:08
                kati w świecie realnym tez jest róznie... w zasadzie chyba nawet jest tak samo,
                coś sie konczy, cos sie zaczyna... mnie na tym forum nie wkurzają ani tytuy,
                ani tresci, natomiast wkurzaja mnie małolaty, które produkują na mase głupawe
                watki... jakies ograniczniki tygodniowe powinny być ;) i ossssstra cenzura
                antypokemonowa, ech, zeby ten pascal miał jaja... :(
                • tony82 Re: a tak całkiem powaznie 14.02.05, 22:09
                  A nie dwie pisanki ;))))
                • Gość: katinka Re: a tak całkiem powaznie IP: *.attu.pl 14.02.05, 22:23
                  Buru, masz racje (jak zwykle). ja chyba nigdy nie moglam sie odnalezc w swiecie
                  wirtualnym, sama nie wiem czemu? moze za bardzo przejmuje sie tym, co widze, a
                  moze zbyt mocno potrzebuje kogos widziec i slyszec jednoczesnie. wierzyc, ze to
                  co sie dzieje jest prawdziwe. a moze jestem inna-dziwna i chce przebywac z
                  ludzmi na tzw. poziomie? zeby wczytac sie w wartosciowy watek (wartosciowy =
                  dobre cegielki dla wszystkich: i piszacych i czytajacych), trzeba czasami
                  przekopac tyle roznosci... Forum sie zepsulo, moze nie mam porownania (nie
                  buszuje w necie), ale stracilo cos waznego dla mnie. przygnebia mnie to, co
                  widze. moze sprobujemy zawalczyc o Tamto Forum?
                  tylko czy komus na tym naprawde zalezy?
    • tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 17:47
      Czyli gdzie?:P
    • diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:11
      ja nie ucieklam tylko zyje uczelnia i miloscia :D i czasu na wiecej rzeczy
      jakos brak :)

PS:Kati gdzie wszyscy sie podzialiscie :) Tez chce do Was:)
    • dino22 dino22 14.02.05, 18:27
      Ja próbowałem wczoraj ożywić to forum, ale dużo ludzi protestowało więc się
      wycofuje :P Miłego "forumowania"
      • wadera3 Re: dino22 14.02.05, 18:29
        średnio to wyszło....
        • dino22 Re: dino22 14.02.05, 18:31
          Wiem, więc sobie odpuściłem, dużo moich postów wykasowano :/
          • diastema Re: dino22 14.02.05, 18:32
            ale sie staral to sie liczy :D
            • dino22 :P dzięki 14.02.05, 18:33
            • wadera3 Re: dino22 14.02.05, 18:36
              ale zrobił/ła kiepską robotę ;( to mi podeszło pod tego popapranca KH
          • tony82 Re: dino22 14.02.05, 18:33
            Może podszlifuj język wypowiedzi i przekierunkuj swoje zainteresowania
            tematyczne:P
            • dino22 :-) 14.02.05, 18:35
              który wczorajszy moj p[ost podobał wam sie najbardziej?? Jeśli był taki
              • tony82 Re: :-) 14.02.05, 18:36
                Chciałbym Ci odpowiedzieć, ale Twoje wypowiedzi zostały tak przetrzebione, że
                ciężko się zorientować:))
              • wadera3 Re: :-) 14.02.05, 18:36
                mnie żaden:(
              • diastema Re: :-) 14.02.05, 18:36
                no niestety wczoraj przelecialam przez forum:/ wiec nie moge sie wypowiedziec ;/
                • Gość: dino22 Zdradzam prawde IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:42
                  Wszystkie moje wczorajsze posty ktore tutaj zamieściłem nie było wymyslone
                  przezemnie, a jedynie była to kopia ze strony
                  rozrywka.krakow.pl/artykuly/ Jest tam wiele śmiesznych artykułów ktrzy
                  ludzie wysyłają w dziale "artykuły" polecam również "nagrody darwina" są to
                  nagrody za najgłupszą śmierć. Jeśli kogos to interesuje to może sobie poczytać.
                  wczorajsze posty zamieszczałem, chcąc zaobserwować reakcje forumowiczów,
                  częsciowo sie udało ale myślałem że więcej będzie wpisów :P No cóż widocznie
                  większość ludzi zna już te "prtzestarzałe" numery. Dziwi mnie jednak jak ktoś
                  na onecie pod wiadomościami strzeli jaąś prowokacje a wszyscy odpowiadają,
                  czyzby tylu ludzi nie rozumiało prowokacji, mam na myśli onet i komentarze do
                  postów. Pozdrawiam wszystkich
                  • wadera3 Re: Zdradzam prawde 14.02.05, 18:43
                    właśnie dlatego tu Ci niewiele osób odpowiadało.....
                    • tony82 Re: Zdradzam prawde 14.02.05, 18:45
                      A Ci odpowiedzieli (przynajmniej część) wiedziała, że kaszanka, to
                      tekst "naznaczony" ;D
    • Gość: dino22 Co do tematyki IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:55
      Kilka osób zażuciło mi że jestem gejem, otóż wybierałem posty, ktore nie były
      przezemnie pisane, wyszukiwałem takie które by były jak najbardziej śmieszne i
      nadawały sie na forum, umieszczałem tylko takie, które były postami od jakiś
      ludzi nie umieszczałem postów z kawałami czy chumorem. Tak więć jeśli chodziło
      o tematykę to zamieściłem takie jakie znalazłem. Powracając do oskarżeń że
      jestem gejem to przypomina mi się temat pedofilii, kaego dnia widze artyukuły
      czy to na onecie czy też na wp, lub interri. Pwowoli staje sie to nudne. Kiedyś
      to czytałem ale obecnie na wymioty zbiera mi sie jak widze artykuły pisane
      przez prase brukową i dziennikarzy szukacjących taniej sensacji. Widze że dużo
      ludzi kometuje takie bzdury. Wystarczy że kogoś oskarże bo jestem na niego zły
      a prasa brukowa juz rozgłosi na cała polske nowine że złapano pedofila! W jakim
      świecie my żyjemy?? To samo jest z gejami i róznymi inymi chorymi tematami. Czy
      nie znając kogoś można powiedzieć kim on jest? Ja sie osobiście nie przejmuję
      wypowiedziami złośliwymi gdzyż większośc wypowiadających się na forum onetu czy
      innych portali to porostu dzieciaki ktore nie wiedza o czym piszą... Dziwne
      jest jeszcze jedno, dlaczego w polsce od jakiś dwoch lat stało się modne
      oskarżanie pod pretekstem pedofili czy gejow, szczególnie to pierwsze? Dlaczego
      nie każe sie prasy brukowej za oczernianie ludzi którzy nie mają z tym nic
      wspólnego?? Jeśli o mnie chodzi jestem tylko obserwatorem i żadko kiedy
      komentuje forum pod artykulami na naszych 3 portalach, z racji niskiego poziomu
      dyskusji.
    • tamara_t [niesmiało] 14.02.05, 22:15
      Jesli i ja się zaliczam do grona.. to mam odczucia podobne jak Kati - czasem mam
      wrażenie, że to forum nie jest w stanie zaoferować juz tak wiele jak kiedys. Na
      wielu forach widać - mam wrażenie że - nieuchronny schyłek - chyba ż przyjdzie
      nowa jakośc. Jaka będzie? Tego nie wie nikt, ale nie wróżę różowo..
      • tony82 Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:21
        Szczerze mówiąc to ja się z wami zgadzam, ale coś mi się wydaje, że znam i
        odpowiedź. Skończył się efekt świerzości i zaskoczenia. Problemy są podobne,
        radości są podobne, prowokacje też. Pojawia się pewne znurzenie. Stąd jedni
        odchodzą, inni pierdaczą z nudów, bo nie ma dla nich żadnego wyzwania w
        postach;)))
        • burrunduk Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:24
          dochodzi jeszcze sprawa kilkakrotnego wypowiadania sie na jeden temat... z
          czasem zgryxliwiejemy ;)
          • tony82 Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:26
            Prawda. Ciągle to samo, ludzie klikają od niechcenia, albo dla jaj coś wpiszą:P
        • Gość: katinka Re: [niesmiało] IP: *.attu.pl 14.02.05, 22:27
          ach, ta dzisiejsza mlodziez ;-)
          • tony82 Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:29
            Loooooooooooooooknij do skrzynki;D
            • katinka_w_plaszczyku Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:40
              luknelam, odpisalam :)
    • Gość: blue Re: Całkiem poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:20
      < może mrówek szukają:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka