tony82 13.02.05, 22:43 Gdzie się podziali stali bywalcy FM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ene due Re: Całkiem poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:48 zbijają bąki? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 02:43 ja jestem i nic nie zbijam:)) a gdzie reszta sie podziewa, to nie wiem, zabraklo im pewnie cierpliwosci (trudno sie dziwic...) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: Całkiem poważnie IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 14.02.05, 07:26 tony, a ty dalej to samo ps wybrałes sobie już kogos na te nocke? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Całkiem poważnie IP: *.attu.pl 14.02.05, 16:19 uciekli, a ja nawet wiem gdzie. i tez tam sie powoli przeprowadzam ;) (a tak zapytam przy okazji: to Ty, Tony?? coraz bardziej mnie zaskakujesz, in minus, niestety...) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:13 Katinko! a ja nie mogę wiedzieć gdzie?....@.... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:21 To juz jest nas troje, którzy nie wiedzą:P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:23 to zaraz jak my troje nie wiemy a wychodzi tylko na to ze Kati wie to co za inni sie tam tez przeniesli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:28 nie drzyj się!!!! może dadzą się przebłagać:) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:28 No teraz to Ci nikt w twarz nie powie "nie";))) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:29 czyli co robimy metode na prosiak "prosimy, prosimy" Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:32 Musimy mieć własny honor. Żadnych oddzielnych traktatów sojuszniczych. Zdobędziemy to forum;))) Solidarność, solidarność... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:33 Tony w zasadzie to chyba pojawilismy sie na min w tym samym czasie (slynny watek o feministkach) wiec bede go bronic do konca razem z toba wlasna piersia - a mam czym oddychac :D Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk hehe 14.02.05, 22:05 wkurzyliscie mnie tym watkiem - pamietam - co za tyfusy myslałam sobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: hehe 14.02.05, 22:13 A tu się okazało, że dwoje takich miłych i sympatycznych ludzików:D Odpowiedz Link Zgłoś
katinka_w_plaszczyku Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 21:29 Waderko, Diastemko i Tony (nie_Tony), otoz powolutku pakuje walizeczki i przenosze sie tam, gdzie (chyba) moje miejsce, gdzie czekaja wyciagniete lapki i smiejace sie oczy i gdzie na pewno jestem potrzebna... to kraina zwana Swiatem Realnym, czyli tu i teraz. tyle sie u mnie zmienilo ostatnimi miesiacami, a tyle jeszcze przede mna, mysli miliony, a czasu mam tak malutko... wyobraznia mi szaleje, chce mi sie tanczyc, a tutaj nie mozna juz za bardzo... cos sie popsulo, nie ma juz tej specyficznej atmosfery, a ja bardzo potrzebuje Prawdziwego Ciepla i Ludzi Serdecznych wolnych od falszu i obludy. probuje od czasu do czasu na Forum cos napisac, cos innego niz cala reszta, ale chyba nie bardzo mi to wychodzi. teraz zdrady i seks sa trendy, a ja nie potrafie sie w tym odnalezc. nie mam tez potrzeby opowiadania o swoich intymnosciach i pragnieniach na Forum. ot, i cala filozofia :) i przyznam Wam sie do czegos: jestem tutaj niemal wylacznie dla Pewnej Garstki Ludzikow Lesnych, bo byloby mi bardzo zal, gdybym od tych Ludzikow byla nagle oderwana. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 21:41 Tych wątku można nie czytać lub się z nich nabijać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Całkiem poważnie IP: *.attu.pl 14.02.05, 22:05 nie bardzo rozumiem? nie wszystkie watki czytam. czasami zaczynam, ale juz nie koncze, a niektore omijam ze wzgledu na odpychajacy tytul (na przyklad). czesto po zapoznaniu sie z trescia watku nie czytam komentarzy. a nabijac sie nie lubie. ostatnio wpadam na chwilke i zostawiam pare slow we wlasnych watkach. to chyba tez o czyms swiadczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk a tak całkiem powaznie 14.02.05, 22:08 kati w świecie realnym tez jest róznie... w zasadzie chyba nawet jest tak samo, coś sie konczy, cos sie zaczyna... mnie na tym forum nie wkurzają ani tytuy, ani tresci, natomiast wkurzaja mnie małolaty, które produkują na mase głupawe watki... jakies ograniczniki tygodniowe powinny być ;) i ossssstra cenzura antypokemonowa, ech, zeby ten pascal miał jaja... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: a tak całkiem powaznie IP: *.attu.pl 14.02.05, 22:23 Buru, masz racje (jak zwykle). ja chyba nigdy nie moglam sie odnalezc w swiecie wirtualnym, sama nie wiem czemu? moze za bardzo przejmuje sie tym, co widze, a moze zbyt mocno potrzebuje kogos widziec i slyszec jednoczesnie. wierzyc, ze to co sie dzieje jest prawdziwe. a moze jestem inna-dziwna i chce przebywac z ludzmi na tzw. poziomie? zeby wczytac sie w wartosciowy watek (wartosciowy = dobre cegielki dla wszystkich: i piszacych i czytajacych), trzeba czasami przekopac tyle roznosci... Forum sie zepsulo, moze nie mam porownania (nie buszuje w necie), ale stracilo cos waznego dla mnie. przygnebia mnie to, co widze. moze sprobujemy zawalczyc o Tamto Forum? tylko czy komus na tym naprawde zalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Całkiem poważnie 14.02.05, 18:11 ja nie ucieklam tylko zyje uczelnia i miloscia :D i czasu na wiecej rzeczy jakos brak :) PS:Kati gdzie wszyscy sie podzialiscie :) Tez chce do Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 dino22 14.02.05, 18:27 Ja próbowałem wczoraj ożywić to forum, ale dużo ludzi protestowało więc się wycofuje :P Miłego "forumowania" Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 Re: dino22 14.02.05, 18:31 Wiem, więc sobie odpuściłem, dużo moich postów wykasowano :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: dino22 14.02.05, 18:36 ale zrobił/ła kiepską robotę ;( to mi podeszło pod tego popapranca KH Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: dino22 14.02.05, 18:33 Może podszlifuj język wypowiedzi i przekierunkuj swoje zainteresowania tematyczne:P Odpowiedz Link Zgłoś
dino22 :-) 14.02.05, 18:35 który wczorajszy moj p[ost podobał wam sie najbardziej?? Jeśli był taki Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: :-) 14.02.05, 18:36 Chciałbym Ci odpowiedzieć, ale Twoje wypowiedzi zostały tak przetrzebione, że ciężko się zorientować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: :-) 14.02.05, 18:36 no niestety wczoraj przelecialam przez forum:/ wiec nie moge sie wypowiedziec ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino22 Zdradzam prawde IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:42 Wszystkie moje wczorajsze posty ktore tutaj zamieściłem nie było wymyslone przezemnie, a jedynie była to kopia ze strony rozrywka.krakow.pl/artykuly/ Jest tam wiele śmiesznych artykułów ktrzy ludzie wysyłają w dziale "artykuły" polecam również "nagrody darwina" są to nagrody za najgłupszą śmierć. Jeśli kogos to interesuje to może sobie poczytać. wczorajsze posty zamieszczałem, chcąc zaobserwować reakcje forumowiczów, częsciowo sie udało ale myślałem że więcej będzie wpisów :P No cóż widocznie większość ludzi zna już te "prtzestarzałe" numery. Dziwi mnie jednak jak ktoś na onecie pod wiadomościami strzeli jaąś prowokacje a wszyscy odpowiadają, czyzby tylu ludzi nie rozumiało prowokacji, mam na myśli onet i komentarze do postów. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Zdradzam prawde 14.02.05, 18:43 właśnie dlatego tu Ci niewiele osób odpowiadało..... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Zdradzam prawde 14.02.05, 18:45 A Ci odpowiedzieli (przynajmniej część) wiedziała, że kaszanka, to tekst "naznaczony" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino22 Co do tematyki IP: *.zaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:55 Kilka osób zażuciło mi że jestem gejem, otóż wybierałem posty, ktore nie były przezemnie pisane, wyszukiwałem takie które by były jak najbardziej śmieszne i nadawały sie na forum, umieszczałem tylko takie, które były postami od jakiś ludzi nie umieszczałem postów z kawałami czy chumorem. Tak więć jeśli chodziło o tematykę to zamieściłem takie jakie znalazłem. Powracając do oskarżeń że jestem gejem to przypomina mi się temat pedofilii, kaego dnia widze artyukuły czy to na onecie czy też na wp, lub interri. Pwowoli staje sie to nudne. Kiedyś to czytałem ale obecnie na wymioty zbiera mi sie jak widze artykuły pisane przez prase brukową i dziennikarzy szukacjących taniej sensacji. Widze że dużo ludzi kometuje takie bzdury. Wystarczy że kogoś oskarże bo jestem na niego zły a prasa brukowa juz rozgłosi na cała polske nowine że złapano pedofila! W jakim świecie my żyjemy?? To samo jest z gejami i róznymi inymi chorymi tematami. Czy nie znając kogoś można powiedzieć kim on jest? Ja sie osobiście nie przejmuję wypowiedziami złośliwymi gdzyż większośc wypowiadających się na forum onetu czy innych portali to porostu dzieciaki ktore nie wiedza o czym piszą... Dziwne jest jeszcze jedno, dlaczego w polsce od jakiś dwoch lat stało się modne oskarżanie pod pretekstem pedofili czy gejow, szczególnie to pierwsze? Dlaczego nie każe sie prasy brukowej za oczernianie ludzi którzy nie mają z tym nic wspólnego?? Jeśli o mnie chodzi jestem tylko obserwatorem i żadko kiedy komentuje forum pod artykulami na naszych 3 portalach, z racji niskiego poziomu dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t [niesmiało] 14.02.05, 22:15 Jesli i ja się zaliczam do grona.. to mam odczucia podobne jak Kati - czasem mam wrażenie, że to forum nie jest w stanie zaoferować juz tak wiele jak kiedys. Na wielu forach widać - mam wrażenie że - nieuchronny schyłek - chyba ż przyjdzie nowa jakośc. Jaka będzie? Tego nie wie nikt, ale nie wróżę różowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:21 Szczerze mówiąc to ja się z wami zgadzam, ale coś mi się wydaje, że znam i odpowiedź. Skończył się efekt świerzości i zaskoczenia. Problemy są podobne, radości są podobne, prowokacje też. Pojawia się pewne znurzenie. Stąd jedni odchodzą, inni pierdaczą z nudów, bo nie ma dla nich żadnego wyzwania w postach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:24 dochodzi jeszcze sprawa kilkakrotnego wypowiadania sie na jeden temat... z czasem zgryxliwiejemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: [niesmiało] 14.02.05, 22:26 Prawda. Ciągle to samo, ludzie klikają od niechcenia, albo dla jaj coś wpiszą:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: [niesmiało] IP: *.attu.pl 14.02.05, 22:27 ach, ta dzisiejsza mlodziez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Całkiem poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:20 < może mrówek szukają:) Odpowiedz Link Zgłoś