Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:32 UWAGA mam komunikat dla wszystkich , którzy mają ochote się mnie troche poczepiać i podocinać. Moje wady to , jestem : złośliwa , wredna , nieufna (chociaz niewiem czy mozna to zaliczyc do wady ale ok) , umiem doskonale kłamać i zmyslać :D , czasami bywam zarozumiała... Ok , macie pole do popisu , docinajcie ile wlezie , moze Wam ulży :D P.s. zapomniałabym :D jestem dysortografikiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
parszywy nie szukaj tego czego pragniesz 21.02.05, 21:29 Oboje są przekonani, że połączyło ich uczucie nagłe. Piękna jest taka pewność, ale niepewność jest piękniejsza. Jak zaczynasz swoj opis od wymiarow to za wiele od facetow nie wymagaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l-e-o Re: nie szukaj tego czego pragniesz IP: *.kruk / *.kruk-inkaso.com.pl 22.02.05, 12:29 ludzie - co widzać na pierwszy rzut oka - twarz i ciało czy portret psychologiczny?? Więc się nie czepiajcie że dziewczyna napisała najpierw jak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:53 Wyjaśniłam już dlaczego podałam swoje wymiary , nie mam siły się powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiedzmy Re: .. IP: *.pronet.lublin.pl 22.02.05, 15:01 to niewzne jak wygladasz ..czy jestes ladna czy brzydka milosc jest slepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny27 SERCE MNIE BOLI JAK SŁYSZĘ TAKIE DZIEWCZYNY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.05, 15:55 Dziewczyno, to daj się poznać, pokaż nam swoja fotę, bo oczy są zwierciadłem duszy. Jest dużo sprzeczności w tym co piszesz, ale nie miej pretensji do mężczyzn, że żaden nie jest dla ciebie odpowiedni. Miej pretensje do ewolucji, tacy już jesteśmy, że nie startujemy jak nie mamy szans. Przemyśl sobie. I jeszcze jedno, że rzadko co mnie tak w...rwia jak ładna, śliczna dziewczyna, która olała całą resztę i jest po prostu beznadziejną somatyczką. Wiadomo jacy goście do niej startują. Jest takie buddyjskie powiedzenie: szukasz kogoś - stań się kimś takim. Przemyśl, może czas trochę mniej inwestować w zewnętrze :))) Ja też bym chciał, żeby moja dziewczyna była śliczna, ale, żebym nie musiał się SIEBIE przed nią wstydzić, ani udawać kogoś innego. Wiesz co, ładnych i głupich są tysiące. A to bardzo bolesne dla nas facetów :)) ps: powtórzę jeszcz raz po całym chórze powyższych postów: nie ma czegoś takeigo jak "prawdziwy mężczyzna". NIE MA! A ty cały czas myślisz o sobie, że jesteś prawdziwą kobietą... :))) Dobra, może zakumasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka9 Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 23.02.05, 10:27 tragiczna jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:20 Mam propozycje dla l-e-o , podam Ci mój adres mail toula81@o2.pl , wyślij mi swój nr gg jeśli chcesz , pogadamy i wypowiesz się szczerze na forum co o mnie myslisz ok? ,,O moim wnętrzu '', nie obraże się jeśli będzie to wypowiedz negatywna , pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aimless ... 01.03.05, 16:54 Chyba każdy z wypowiadających się miał styczność z osobą która mogłaby Cie przypominać (dlatego jednych irytujesz, a innych niekoniecznie)... Błysk w oku, zadbana, ładna, pewna siebie (może i za pewna), otoczona wianuszkiem tzw.prawdziwych facetów, lub wręcz przeciwnie sama na środku knajpy ze wzrokiem innych ściągniętym na siebie. Ale to są obrazki knajpiane. Znam sporo osób (bo nie wszystkie) a zwłaszcza kobiet które przechodzą metamorfozę jak się zjawiają w takim przybytku. Niewiem jak Ty ale dla nich takie wyjście to polowanie na tzw. "chwasta". To musiałby być naprawdę zbieg okoliczności, żebyś trafiła na przyzwoitą dusze w takim miejscu i czasie. Niech zgadnę...dajesz takiemu numer, a później jak dzwoni to Ci głupio odebrać, bo sobie przypomniałaś jaki to był burak. Poprzednicy mają racje. Chcesz kogoś fajnego, to rób interesujące Cię rzeczy (hobby, sport itp) a poznasz aż za dużo przyzwoitych. Ps. A jak panna jest za pewna siebie, to trzeba jej utrzeć noska...(niekoniecznie chodzi o Ciebie-zwrot do universum) PPs. Jestem dumny będąc dysortografikiem, dyslektykiem, dysgrafikiem...:) ---------------------------------------------------- Jesteśmy tym, kogo udajemy, i dlatego musimy bardzo uważać, kogo udajemy. -Vonnegut, Matka Noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalala może sprawiasz wrażenie kobiety niedostępnej IP: 83.238.200.* 27.02.05, 12:23 i wszyscy fajni faceci którzy chcieliby cię nie tylko przelecieć to się po prostu boją nawet podejść i zagadać a ci którzy nie mają takich dylematów i się nie wstydzą to właśnie ci na których trafiasz; oni nie są wrażliwi i delikatni, często chodzi im o uczynienie z ciebie "cum basket" i wyrzucenie z łóżka jak tylko z ciebie skorzystają Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 28.02.05, 20:35 A w jakim towarzystwie się obracasz i jak dużo?? Czy są w nim jacyś fajni faceci?? Gdzie szukasz faceta... to ważne, bo jak w pubie, to może być ciężko o to czego szukasz, moim zdaniem powinnaś "odpowiedzieć sobie na jedno pytanie... co lubię w życiu robić... i zacząć to robić"... lubisz tańczyć a nie umiesz... idź na kurs tańca, lubisz łyżwy, basen... idź pouprawiać sport, lubisz sztukę, idź do galerii lub teatru... tylko nie idź na podryw... idź tam gdzie chcesz a będę tam z resztą fajnych facetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:09 Nigdy , przenigdy nie daje nikomu swojego numeru telefonu!!! Nigdy nikomu !!! Chyba , że znajomym , ba! Ostatnio jakiś ktoś , niewiem kto wypisywał mi , że chciałby mnie poznać itd. Poprosił o spotkanie w umówionym miejscu , i co zrobiłam? Nie poszłam , nie bawie się w randki w ciemno . A do ,,knajpy'' to nawet siłą by mnie nie zaciągneli :) , nienawidze brudasów i ochlejów , brzydze się takimi knajpowiczami , z takimi nawet nie rozmawiam ... Macie racje zaczne robić to co lubie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
aimless ... 02.03.05, 01:00 brawo! Jestem pod wrażeniem Twoich "strong view"...:) Skoro masz takie zasady,to znajdzie się na pewno też jakiś bohater tej opowieści. Tylko w takim razie gdzie Ty łapiesz tych chętnych "na chwile"? Nie knajpa, bez numeru...? A co do postanowienia-znakomite, tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna78 Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 03.03.05, 14:18 Kobieto zastanów się co piszesz, to że ktoś wyjdzie do pubu spotkać się ze znajomymi, a przy okazji wypije piwo to nie znaczy że jest chlajusem i myślę że tym stwierdzeniem mogłaś wiele "normalnych" osób urazić.Pomyśl dwa razy zanim coś powiesz (napiszesz) może dlatego trudno Ci kogoś znaleźć bo zbytnio krytykujesz a nawet poniżasz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 03.03.05, 10:01 nie potrafisz znalezc bo szukasz, poczekaj az Ciebie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 05:11 Otóż to goldi_jo , nie zdajesz sobie sprawy jak mnie kobiety nienawidzą za wygląd , jest to bardzo przykre. A jesli chodzi o ochlejów to miałam na mysli spelune , knajpe , nie Pub , do Pubu sama czesto chodze , wybacz nie obrażam tutaj nikogom . Co do tego , że szukam faceta , hmm problem w tym , że nie szukam lecz czekam na księcia z bajki , który będzie mnie szanował a nie uwazał za głupią blondynke . I nienawidze opalonych , pakerków w dobrych fórach , gardze takimi najbardziej... a fuj :D na samą myśl o takich robi mi się niedobrze , bo co taki facet może wnieść do mojego życia??? Dobra materialne? Nie potrzebuje tego! Potrzebuje uczucia , zaufania , szacunku , wspólnoty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 05:15 aha i nie zapomnijcie się przyczepic do ,,fóra'' przez ,,ó'' hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna78 Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 04.03.05, 08:30 Oj nie myśl, że się tylko wszyscy czepiają,zmień podejście. Olej te czepialskie komentarze i zastanów się nad pozostałymi, bo bardzo mądrze piszą zwłaszcza niektórzy faceci. Chylę czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 16:40 Dzięki horpyna78 , widze , że mnie rozumiesz... dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
vvaligora Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 05.03.05, 03:14 kobiety Cie nie nienawidza za wyglad, ale za co innego! mam przepiekne kolezanki - wiele z nich ma prace ktora dostaly dzieki urodzie - modelki, aktorki - niektore SA nienawidzone, inne uwielbiane przez kobiety. Spojrz gleboko wewnatrz siebiei TAm szukaj przyczyny. Nie znam pieknej kobiety ktora by nie miala powodzenia. Tak dziwnego postu jak Twoj to chyba nigdy nie czytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toula Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 03:38 Nie znasz kobiecej zawiści mój drogi , w liceum , przed studniówką przyszła do mnie delegacja : dwie koleżanki z klasy , powiedziały mi , że dziewczyny z klasy nie chcą bym siedziała z nimi przy stoliku , zapytałam ,,dlaczego?'' one na to : ,,to proste! nasi faceci będą za dużo na ciebie patrzeć...'' A faceci? W większości są podli! Potrafią przy swoich kobietach pożerac mnie wzrokiem , podrywać czy rzucać komplementy , nie nawidze takich sytuacji , i zaznaczam nie kokietuje ,,zajętych'' facetów . Mogłabym podać jeszcze wiele przykładów ... Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 07.03.05, 09:12 ja mam pare przeslicznych kolezanke, na ktore sie gapia i adoruja. gdziekolwiek idziemy to one sa rozrywane, do mnie nikt nie zagaduje. Moze brzydko pachniesz, albo masz jakies nieatrakcyjne feromony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 09:26 Atrakcyjny zapach (nazwijmy to feromonami, choć to nie do końca prawda) wynika z wewnetrznego piękna i dobrego samopoczucia. Dla mnie wiele niby ładnych dziewczyn nie pachnie fajnie i raczej na mnie nie działają; nie maja tego "czegoś". Najlepiej pachną wesołe, zadbane, roześmiane i znające swoją wartość dziewczyny. Za takie gotów jestem w ogień wskoczyć :)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
jarrrek Re: MAM PYTANIE DO PRAWDZIWYCH FACETÓW !!!!!!!! 07.03.05, 11:30 co za bzdury! to sie ma albo nie! i nie mozna w zaden sposob tego zracjonalizowac - nic wspolnego z wesoloscia i rozesmianiem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BWWF Feromony, te klimaty... IP: 195.187.84.* 07.03.05, 18:58 Sprawdź mnie, sprawdź mnie jeszcze tej wiosny! Co ci będę gadał, poobserwuj siebie na maxa uważnie, siebie i kobietę, która ci się podoba. Jeden warunek: musicie czuć swoje oddechy (świeże oczywiście, to inny temat), np. w przedziale w pociągu, to wystaczający dystans. Więcej nie powiem... Sprawdź mnie człowieniu, ta wiedza otwiera oczy :)) Ludzie, a w zasadzie ich ciała, się komunikują chemicznie!! :))) Oka, do dzieła :) PS: Dobra, nie wierz ani jednemu mojemu słowu, ale sprawdź sam i się przekonaj; poznanie przez doświadczenie :)) Bardzo wtajemniczony w feromony :) Odpowiedz Link Zgłoś
gapka Re: Feromony, te klimaty... 10.03.05, 09:33 feromony to jest wlasnie zapach - chemia i faktycznie nic wspolnego z wesoloscia czy usposobieniem. Odpowiedz Link Zgłoś