tygrysio_misio 10.03.05, 20:11 marcin.wanat.promontel.net.pl nie znaja sie na muzyce!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli7 Re: Tacy sa faceci................. 10.03.05, 20:15 link super:)) tytul watku troche nie na temat;) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Tacy sa faceci................. 10.03.05, 21:01 Marcin - fajny ktoś. Intencja, pomysł, wykonanie ; ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Tacy sa faceci................. 10.03.05, 21:16 Zhadzam sie co do słowka, bardzo fajne:)) A te piesni: O miła moja:)) Boze mało z krzesła nie spadłam:)) Ale zakończenie nie godne rycerza Panie Marcinie:)) Te żelazko nie powinno w niego uderzyć, a jak juz to powinien wstać, podnieść żelazko i rzucic nim tak, aby drzwi odrazu wywarzyc. I w tym momencie on i ona za zawsze ze soba połączona:) Obydoje biegliby do siebie co tchu: ona po schodach, on po tych wybojach na drodze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Tacy sa faceci................. 10.03.05, 21:44 > Obydoje biegliby do siebie co tchu: ona po schodach, on po tych wybojach na > drodze... :)) I padlby do jej stop z okrzykiem: och moja Miriam! Ma milosc domaga sie Twej laski ;). Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Tacy sa faceci................. 10.03.05, 23:07 > I padlby do jej stop z okrzykiem: och moja Miriam! Ma milosc domaga sie Twej > laski ;). Nie tak drastycznie:)) >Ma milosc domaga sie Twej > laski ;). Nie, nie tak, tylko ofiarowuje się bezinteresownie. Miłość jest bezinteresowana. > > Obydoje biegliby do siebie co tchu: ona po schodach, on po tych wybojach > na > > drodze... :)) Ona by krzyknełaby: Moj Ci On jest:) A on: O Pani moja, Pani serca mego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Tacy sa faceci................. 10.03.05, 22:03 Równie dobrze mogłaś napisać, że na rowerach też;) Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek13 Re: Tacy sa faceci................. 11.03.05, 16:26 niewielu już takich romantyków można spotkać,w zbroi na rowerze ach, cóż za poświęcenie :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś