Dodaj do ulubionych

dlugosc kobiecych wlosow

23.04.05, 17:37
Mezczyzni moi mili! Nie moge zrozumiec dlaczego wiekszosc z was mowi, ze
podobaja im sie tylko dlugie wlosy u kobiety. Slyszalam opinie ze kolor jest
dla was mniej wazny niz dlugosc, i czy sa proste czy krecone.
W takim razie nie wazne jak wygladaja wlosy kobiety, czy sa zadbane, czy
lsniace, czy geste? Nawet jest dziewczyna ma dosc rzadkie wlosy to ma nosic
dlugie i wygladac jak strach na wroble?
Oswieccie mnie prosze!
Obserwuj wątek
    • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 18:39
      Moj kolega, twierdzi ze kobieta powinna miec wlosy takiej dlugosci, zeby mogl
      je sobie dwa razy wokol piesci owinac. To powoduje ze mu nie zwieje przy
      tylnych pozycjach. Moze wiec to pewne kregi lansuja ze wzgledow praktycznych?

> Nawet jest dziewczyna ma dosc rzadkie wlosy to ma nosic
      > dlugie i wygladac jak strach na wroble?

W Twojej okolicy strachy na wroble maja dlugie wlosy? U mnie dzialkowcy
      wieszaja PETy na kijkach, ponoc lepiej sie sprawdza :). W ten sposob ponioslem
      kaganek oswiaty ;).
    • bartek_78 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 18:47
      Dla mnie liczy się całokształt. Podobają mi się zarówno dziewczyny z długimi,
      jak i z krótkimi włosami. Dla mnie nie ma reguły.
      • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 19:32
        Hmm wspolczuje temu koledze...musi trzymac kobiete za wlosy by mu nie uciekla w
        takiej sytuacji;)
        • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 19:46
          > Hmm wspolczuje temu koledze...

Zawsze wiedzialem ze kobiety sa dla siebie nawzajem zlosliwe ;). Ja tam nie
          jemu, a jej wspolczuje.
          • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:00
            Chodzilo mi raczej o to ze ten kolega musi byc bardzo sfrustrowany tym ze musi
            ja trzymac by nie uciekla,nie mialam zamiaru byc zlosliwa..poza tym mysle ze
            jest wiele innych pozycji by kobieta nie mogla lub nie chciala uciec:]
            • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:02
              Wcale nie jest sfrustrowany. W zasadzie specjalnie sie tym nie przejmuje,
              uwazajac ze jest ok. No moze raz sie sfrustrowal, jak twierdzil ze juz prawie
              zaliczyl anala, ale mu sie wyrwala ;).
              • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:12
                Ale pech :D moze powinien sprobowac metod by ja obezwladnic w inny sposob niz
                trzymanie za wlosy..moze niech popracuje nad "strona jezykowa" swojego
                wystapienia..kobieta nie bedzie miala sily powiedziec nie ;)
                • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:14
                  Ja nie czuje potrzeby udoskonalania jego technik seksualnych, ale jesli blisko
                  mieszkasz, moge Cie z nim umowic. Ma dobry samochod, nie smierdzi i jest
                  opalony po Karaibskich wakacjach :).
                  • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:27
                    Juz sie rozochocilam do momentu "po karaibskich wakacjach" ..po...ech rozumiem
                    jakbym sie jeszcze na nie zalapala ;)
                    • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:35
                      Na takie bonusy trzeba caly rok pracowac. Wiec jeszcze sie zastanow, moze warto
                      wysadzic z siodla konkurencje. Qrde... za SWATa robie ;).
                      • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:39
                        Hmm to skoro Ty masz "Special Weapons And Tactics" to sie bardziej bys
                        nadawal..;)??
                      • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:40
                        ewidentnie sie wymiguje...za bardzo lubie moje wlosy:)
                        • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 20:57
                          Mowiac szczerze zaczalem podejrzewac ze masz na glowce glac-plac, nosisz
                          flyersa, glany z czerwonymi sznurkowkami, a kolegow z organizacji witasz
                          gromkim "OI",
                          • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 21:20
                            Troszke sie pomyliles-na glowie mam burze lokow, najczesciej chodze nago, no
                            moze w szpilkach a kolezanki z organizacji witam soczystym buziaczkiem
                            wysylanym w powietrzu 4 cm od policzka witanej osoby :D
                            • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 21:36
                              Przy okazji, zawsze sie chcialem spytac czy Wy w Playboyu miewacie zespoly
                              napiecia przedmiesiaczkowego? Acha, i przy okazji moglabys podrzucic pomysl na
                              numer specjalny zlozony z samych rozkladowek :).
                              • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 23.04.05, 22:58
                                Tak i to nawet czesto..co jest bardzo uciazliwe gdyz piersi staja sie napiete i
                                wrazliwe i wtedy wkladki silikonowe naprawde uwieraja :D A co do rozkladowek to
                                zasugerowac sprobuje<moze juz wyjdzie na gwiazdke :P >,tymczasem moge wyslac
                                rozkladowke ze mna ;)
                                • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 24.04.05, 09:17
                                  Rozkladowke oczywiscie poprosze, najchetniej z jakas fajna dedykacja. I
                                  Najchetniej taka zebym mogl wmawiac kolegom ze wycieralem Ci plecy recznikiem
                                  po kapieli w basenie :).
                                  P.S. Wasz szef to walek ze placi tak malo kasy! Wcale sie nie podlizuje ;).
                                  • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 24.04.05, 15:32
                                    Hmm a dedykacja moze byc w mailu??Bo mam wszystkie zdjecia na komputerze, a
                                    numery w ktorych bylam na rozkladowce wisza w gablotce naprzeciw wejscia do
                                    mieszkania:)Niestety na tych zdjeciach jetsem sucha ale ni widze przeszkody
                                    przyjechac i pozwolic Tobie wytrzec te plecy..ja mam z tym zawsze problem ;)
                                    • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 24.04.05, 19:25
                                      Jasne ze moze byc w mailu, to nawet lepiej, bo tak bardziej intymnie.
                                      Ja bym Tobie naprawde chetnie wycieral plecy, nawet przez cale zycie. Ale mam
                                      obawy ze to mogloby wkurzyc moja piekniejsza polowke ;).
                                      • kasiaczek_168 Re: dlugosc kobiecych wlosow 24.04.05, 20:48
                                        No przeciez wycieranie pleców nie powinno dawać Twojej piekniejszej połówce
                                        powodów do niepokoju ;)dopiero jak przypadkiem otworzy Twoją skrzynke moze
                                        nabrac podejrzen...
                                        PS A czy lepsza polowka zaglada na to forum :P??
                                        • gomory Re: dlugosc kobiecych wlosow 25.04.05, 07:19
                                          Skrzynka prywatna, jest moja prywatnoscia. Nie ma przypadkow ;).
                                          Moja lepsza polowka zaglada na forum, dlatego korzystajac z okazji pozdrawiam
                                          serdecznie.
    • tony82 Chodzi o całokształt, a nie jakieś duperele:P 24.04.05, 19:59

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka