Dodaj do ulubionych

TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::)

02.05.05, 19:44
wczoraj wieczorem (juz praktycznie to o 1 w nocy) lezalam sobie na waskiej
kanapie w objeciach najkochanszego chlopaka

rozmawialismy....i nie jestesmy razem bo on nie chce i nie chce robic mi
nadzieji ale mowil ze jestem mu potrzebna i ze chce sie dla mnie zmienic bo
go trzymam w ryzach i ze nie jest gotowy teraz na zwiazki i ze potrzebuje
czasu zeby sie ogarnac

ale to ze po 3 latach znowu wyladowalismy w objeciach swiadczy chyba ze
jednak
duzoooooooooooooooooo nas łaczy:)
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 19:45
      Np. wąska kanapa;)
      • severina Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 19:49
        Jesli Tys szczesliwa , to my tez :))

Pozdrowka :)
        • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 19:53
          ale to jest wspaniale uczucie tak sobie lezec w objeciach...i byc spokojna i o
          niczym innym nie myslec

i dowiedziec sie ze jednak cos ciegnie....i ze mu zazlezy...i miec nadzieje

i dowiedziec sie ze warto bylo walczyc
          • kingakunowska Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 05.05.05, 23:21
            Ja bym byla daleka od spokoju, gdyby podczas tego lezenia dochodzily do uszu
            mych takie teksty jak te przez Ciebie wymienione.
            Tygrysio! Otrzasnij sie! Fajna dziewczyna z Ciebie!
    • smok_sielski Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 19:57
      Sprytnie, trzyma cie w zapasie na wszelki wypadek. Bardzo sprytnie :)

smok
      • tony82 Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 19:58
        I jeszcze jakie kawałki opowiada;)
        • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:00
          i sie poswieca zeby mnie zatrzymac jako przyjaciolke....wiec moze cos ciut
          wiecej jest

moze oboje potrzebujemy czasu
          • smok_sielski Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:07
            "Potrzebuje czasu" - standardowa babska wymowka. "Niewinne przytulanki" - cos mi
            to zalatuje gejostwem. Ogolnie podejrzana persona z tego goscia :D

smok
            • tony82 Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:08
              > "Potrzebuje czasu" - standardowa babska wymowka

I chyba jedna z najbardziej wqr... obok jesteś dla mnie za dobry:)
              • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:13
                gdybyscie znalezli sie w jego ramionach byscie tak nie mowili

a przespac sie nie mozemy bo to by zepsolo wszystko..........

poki nic nie jest pewne to lepije nie ryzykowac

on nie jest gejem!!!!

i jest boski i zna sie na rzeczy:))
                • tony82 Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:15
                  > gdybyscie znalezli sie w jego ramionach byscie tak nie mowili
                  > on nie jest gejem!!!!

Pomysl zanim coś napiszesz.
                  • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:18
                    no wyobraz sobie ze jestes kobieta i ze sie do niego przytulasz...

a ja przeciez zartowalam:)))

a ja po 3 latach nadal pamietam jaki on jest w dotyku....nic sie nie zmienil:)
                    • azazela Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:47
                      tygrysio_misio napisała:

>
                      > a ja po 3 latach nadal pamietam jaki on jest w dotyku....>

mieciutki???
                      • smok_sielski Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 20:50
                        ROTFL! :D:D:D

smok
                      • myszoritka Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 02.05.05, 21:41
                        Oczywiscie, ze mieciutki, bo Tygrysio używa Lenor:)
                        • mabiwy Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 10:55
                          myszoritka napisała:
                          > Oczywiscie, ze mieciutki, bo Tygrysio używa Lenor:)

to wobec tego Tygrysio jest mięciutka, a czego używa rzeczony Czaruś? ;)

• tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 11:50
                            CZARUŚ JEST BOSKI :)
                • kingakunowska Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 05.05.05, 23:22
                  No wiem, ze trudno Ci w to uwierzyc, ale jakos wolalabym nie lezec w jego
                  ramionach :-)
                  Oj oj kochana.
              • dalila81 babska?? 06.05.05, 23:37
                ja to słyszę od faceta, który ma 25 lat i mówi, ze potrzebuje czasu, żeby
                dojrzeć, by być w jakimś związku.....

• tygrysio_misio Re: babska?? 07.05.05, 12:37
                  a ja od faceta lat 22

oni wszyscy sa tacy sami......wredoty!!\
    • conveyor Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 11:55
      W ciagu tych 3 lat moglas miec kilku o wiele lepszych przyd.upasow, ten jest delikatnie mowiac do d.upy. Marnujesz czas.
      Przepraszam, ze zniszczylem Twoj swiat :D
    • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 12:48
      skoros Tygrysio szczęsliwa to musi być git ;-)))))))))

www.millan.net/funp/100/tangodance.html
      • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 19:12
        ale super ta stronka:))

dzieki Kapturku

:*
        • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 19:30
          hehe nie ma za ma co, stronka boska hihihi pozdr :))))))))
          i jeszcze superawy tańczący boski gah ;DDDDDDDdd
          www.millan.net/funp/120/icandance.html
          • jadeitka Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 19:43
            Przeciez to Patrick Swayze tancuje :PPPPPPPPPPPP
            Nie poznaliście, ejjj no ja odrazu wiedziałam ze to on.
            • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 19:53
              fakt, patrick najlepszy w wirującym seksie ;DDDDDDdddd
              • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 19:55
                Kapturku??

to ty ogladasz filmy porono:))
                • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:00
                  gdzie tam, raz podejrzałam przez dziurkę od klucza, babcia nie pozwala,;-)))))))
                  • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:03
                    rzeczywiscie nie wolno....

takie rzeczy na Ziemi sie dzieja ze wstyd:)

zaraz mecz:))
                  • jadeitka Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:03

No tak Babcia chce wnuczke dobrze wychowac , chyba sie Babci udaje :DDDDDDDDD
                    --

~~~~
                    ~~~~
                    "Jeśli jesteś dobrą piłką, to im silniej Cię uderzą - tym wyżej się
                    wzniesiesz. "
                    • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:05
                      tylko co babcia sama oglada:)_

\
                      w tym wieku ...wstyd!!
                      • jadeitka Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:07

Babcia ma słaby wzrok i niewiele widzi moze przysneła i zapomiała wyłaczyc
                        telewizora. Trzeba jakos Babuncie rozgrzeszyc :)))))))))
                        -
                        ~~~~
                        ~~~~
                        "Jeśli jesteś dobrą piłką, to im silniej Cię uderzą - tym wyżej się
                        wzniesiesz. "
                        • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:09
                          a ja podejrzewam ze to z tesknoty ....

ale rozgrzeszmy!!!

kazdemu sie zdaza pomarzyc
                        • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:10
                          babcia jest cool ;DDDDDDDDDDDDDd

dzis takie rzeczy się wyprawia, że nikogo już nic nie dziwi ;-)))))
            • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 19:54
              no tak.....podobizna jak cholera

chlopak z obrazka:))
              • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:11
                a jak gah jak malowanie, i ma serca dwa zamiast seciento ;-))))))))
                • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:12
                  a propo, a kto dziś gra?
                  • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:16
                    Liverpool - Chelsea

to polfinal juz Ligi Mistrzow!!
                    • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:21
                      acha dzięki, to i ja zmyknę polukać...uu płfinały to już blisko samego
                      finału ;-))))))
                • jadeitka Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:13
                  To znaczy ze moze dwie naraz kochac :>
                  • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:15
                    racja, ale ambaras, i potem któraś dostanie, a któraś będzie musiała oddać
                    pierścionek za 20 tyś. ;DDDDDddddd
                • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:15
                  2 serca to nawet skody nie przebija:))

a ja myslam ze to koniec przyjazni i wszystkiego a teraz to wychodzi na to ze
                  przyjazn jak najbardziej i ze juz tyle wytrzymala......i jednak chyba moge miec
                  nadzieje na cos wiecej skoro przedwczoraj nie uciekal tylko przytulil...wczoraj
                  zaszedl i dzis pogadamy po meczu....

zaraz mecz i o 20.30 spadam stad
                  • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:19
                    dobrze, że przetrwała, teraz trzymaj szczęście i duś jak cytrynkę, znów milutko
                    spędzisz czas, bo w życiu najważniejsze są chwile, te szczęścia chwile :))))))
                    dobrego meczyku, pomyślego wynku, a potem sympatycznego wieczoreczka w milutkim
                    towarzystwie Tygrysio :))))))))
                    • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:28
                      dzieki Kapturku

Tobie rowniez szczescia....

:*
                      • c.kapturek Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 03.05.05, 20:32
                        dzięki Tygrysio :)))))))
    • walrus2 Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 08.05.05, 05:48
      tygrysio_misio napisała:

> wczoraj wieczorem (juz praktycznie to o 1 w nocy) lezalam sobie na waskiej
      > kanapie w objeciach najkochanszego chlopaka
      >
      > rozmawialismy....i nie jestesmy razem bo on nie chce i nie chce robic mi
      > nadzieji ale mowil ze jestem mu potrzebna i ze chce sie dla mnie zmienic bo
      > go trzymam w ryzach i ze nie jest gotowy teraz na zwiazki i ze potrzebuje
      > czasu zeby sie ogarnac
      >
      > ale to ze po 3 latach znowu wyladowalismy w objeciach swiadczy chyba ze
      > jednak
      > duzoooooooooooooooooo nas łaczy:)
      >
      Tygrysio a nie przyszlo ci do glowy ze jestes sexualnym pogotowiem ratunkowym?
      Jestes zawsze kiedy potrzeba.
      • tygrysio_misio Re: TYGRYSIO jest zakochana po uszy :::::::) 08.05.05, 10:16
        wiem ze jestem zawsze kiedy potrzeba..ale jeszce sie nie nauczylam zeby
        odmowic...nie dam rady

ale musze!! i dzis nici z ogladania mecz za to ze wczoraj nie mial czasu choc
        mowila ze bedzie go mial duuzoooooooooo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka