Dodaj do ulubionych

przespał sie z była:(

29.05.05, 14:47
Nie widzieli sie kilka miesięcy, od czasu kiedy jest ze mną. Zapewniał,ze nic
juz do niej nie czuje. Spotkali się, porozmawiali i wylądowali w łożku.
Dla mnie to najgorsze co mogło mnie spotkać, zdradził mnie z była dziewczyna.
Nie wiem co o tym sądzić.
Czy on cos do niej jeszcze czuje?:(
Czy coś do mnie czuje?
Obserwuj wątek
    • ping.tasmanski z tobą tez sie prześpi i bedzie wszystko ok 29.05.05, 14:50
      co dwie dupy to nie jedna
      • tygrysio_misio Re: z tobą tez sie prześpi i bedzie wszystko ok 29.05.05, 14:57
        masz swoj glupi watek na ktorym mozes sie wyzyc:)
        • ping.tasmanski Re: z tobą tez sie prześpi i bedzie wszystko ok 29.05.05, 14:58
          włanie to robie :)
    • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:01
      dla was głupi wątek a ja nie wiem co mam robic
      • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:05
        Prześpij sie z nim, z byłym , z przyszłym, z szefem, listonoszem i hydraulikem.
        To cię odpręży i łatwiej bedzie ci myśleć nad tym co masz robić
      • forumowiczka_po_20 o ty biedna nieszczesliwa! 29.05.05, 15:07
        > a ja nie wiem co mam robic
        co tylko potwierdza nasze przypuszczenia.
        Jak cie facet puszcza kantem,to nalezy sie odwrocic na piecie i wyjsc z jego
        zycia z gracja, a nie zastanawiac sie czy cie kocha i co czuje. Najwyrazniej
        jego uczuciami kieruje penis,wiec pewnie i tak sie nie dogadacie-jak by nie
        patrzec ty z tego punktu widzenia swiata nie mozesz ogladac ;)
      • tygrysio_misio Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:07
        pogadac,zostawic go,przecpac sie z innym

przeciez i tak nie zrobisz tego co ja albo Pingus ci powiemy....

prawda jest taka ze jak mocno jestes do niego przywiazana to wybaczysz a jak
        nie to sie z nim rozstaniesz

jego tez nie sposob nam go oceniac bo moze ja jeszce kocha a moze chcial
        wykorzystac sytuacje

pogadaj z nim wpierw!!

a ja ze swojej strony moge tylko powiedziec trzymaj sie i ze moglo byc gorzej
    • mamba8 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:04
      Ładne mi wsparcie diabeł....

Słuchaj przede wszystkim ouch to musi boleć. Przyznał się sam?? Jak tak to
      lepiej. Zatęsknił za nią pewnie...chwila słabości i sie stało. Najważniejsze to
      że jest z tobą a nie z nią. Ja na twoim miejscu dałabym mu trochę czasu na
      ogarnięcie się bo to co zrobił było.....Jesteś mu w stanie to wybaczyć? Daj
      sobie tez trochę czasu zdystansuj się do tego wszystkiego tak najlepiej.
      • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:07
        Przeciez staram sie jak moge żeby pomóc. No nawet sie mogę poświęcić i przespać
        się z nia także
        • mamba8 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:12
          drań-zero empatii
          • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:16
            A po co tu empatia. Przecież panna pisze dla szmaego pisania. No napisz jeje co
            ma zrobić , lub czy facet ją kocha czy nie. Jak myślisz czy to bedzie miało
            jakieś znaczenie dla niej?
            niech sie przeniesie na forum plotki poradnika domowego. napisze list do
            wspomnianej gazety , wewntulanie Naj , chwili dla ciebie , Przyjaciółki ,
            Jestem , etc .
            • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:22
              Panna pisze , poniewaz ma mętlik w głowie. Bo to co wydawało jej sie stabilnym
              związkiem nim jest. Poza tym panna specjalnie wybrała to forum mężczyżni aby
              dowiedziec sie co na ten temat moga powiedziec mężczyzni, i czym się kierują
              (pomijam penisa) zdradzając swoją obecną z BYŁĄ!!!!!!!. To jest istotne. Do
              zdrady nie doszło z przypadkowo poznaną dziewczyna pod wpływem alkoholu, z tego
              co mi powidział to była świadoma decyzja, oboje tego chcieli.
              • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:25
                gdyby jedna ze stron nie chciała sexu to byłby gwałt i trzeba by prokuratora
                zawiadomić.
              • mamba8 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:28
                to jeśli to było świadome słonko po co to roztrząsać....nie próbuj zrozumieć bo
                to nic ci nie da. Nie nie myślą tylko penisem jeśli naprawdę kochają-nie są
                zwierzętami jak podjął takie kroki niech poniesie konsekwencje.
                My staramy się zawsze przetłumaczyć zanalizować ich zachowania-ale tak w ogóle
                czy to cokolwiek zmieni w tym jak ty się teraz czujesz?
              • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:29
                Panna niepotrzebnie tak przeżywa. Swiat sie nie zawali od bzykania. A to czy
                Panna będzie dalej z kolesiem czy nie to jest już Jej decyzja. To zbyt osobista
                sprawa by sugeropwac sie opinia osób trzecich. To jest Panny życie. Panna nim
                kieruje i ponosi konsekwencje własnych decyzji.
                • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:31
                  Panna na pewno podejmie jakąs rozsądna decyzje, lecz w tej chwili panna ma
                  pustkę w głowie, ponieważ panna obawia sie,ze może dojśc do tego poraz ponowny.
                  Panna sie zastanawia czy wygasło czy sie dalej tli...
                  • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:35
                    ale nikt na tym forum nie jest w stanie Pannie odpowiedzieć na te pytania więc
                    po co ten gupi wątek ?
                    • mamba8 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:38
                      po to ping że dzielenie się i rozmawianie o kłopotach daje lepsze samopoczucie-
                      nie oczekuje żeby ktoś za nią decydował ale ,ma ochote o tym porozmawiać i
                      jakoś zrozumieć ten problem.
                      • ping.tasmanski Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:51
                        więc niech to robi na forum plorki poradnika domowego. Facet mówi o kłopotach po
                        to żeby znaleźć rozwiązanie i przystąpić do działania. A to jest f. mężczyzna
                    • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:38
                      Prosze Pani:), głupi wątek i głupie Pani odpowiedzi:)
                      nieprawdaż?
                      • mamba8 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:45
                        hehe przynajmniej się zdobył i podsunął rozwiązanie............i jest chętny
                        żeby ci pomóc się pocieszyć :)))))
                        nie siedź w domu wychodź daj sobie czasu i nie próbuj tego zrozumieć bo po co!
              • forumowiczka_po_20 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:30
                hmmmm
                Wiesz,ja naprawde zwykle wyznaje zasade,ze trzeba dawac druga szanse (ale nie
                trzecia),a jednak w tym wypdaku to chyba przesada.Skoro to jego byla
                dziewczyna-musial miec jakis powod,zeby z nia zerwac (a moze ona z nim?)czyzby
                ten powod nagle znikl? Zmienia ten twoj facet zdanie jak-nie przymierzajac-baba.
                Poza tym, dla mnie to nawet gorzej niz gdyby przespal sie z przypadkowa laska,
                bo z tego co piszesz wynika,ze zrobili to z premedytacja ('to była świadoma
                decyzja, oboje tego chcieli')
                I nikt ci tu dobrze nie doradzi-nie ma madrych a takich sytuacjach.Przez pieklo
                chadzamy samotnie!
      • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:07
        Przyznał się , spedzili miłe chwilie.
        Kiedyś sie bardzo kochali.Już sama nie wiem czy jestem dla niego tylko po to
        aby zapomniał o tamtej. Nigdy nie powiedział,ze mnie kocha:(. Do tego to..:(
        • tygrysio_misio Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:12
          no to bol!!
        • mamba8 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:15
          A czemu sie rozstali? Jak dawno??
          Najczęściej intuicja nas nie myli....
          Sam fakt że się przyznał naprawdę dobrze o nim świadczy. Chyba musisz postawić
          jakieś ultimatum i dac mu czas na przemyślenie. To straszne....znasz tą kobietę
          ona ciebie?? Czy myślisz że on jeszcze z nią będzie utrzymywał kontankt czy
          jest skłonny z niego zrezygnować....sama nie wiem ale nie za ciekawie..
          • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:28
            mamba8 napisała:

> A czemu sie rozstali? Jak dawno??

poł roku temu sie rozstali
            różnica charakterów tak mi powiedział

> Najczęściej intuicja nas nie myli....
            > Sam fakt że się przyznał naprawdę dobrze o nim świadczy. Chyba musisz
            postawić
            > jakieś ultimatum i dac mu czas na przemyślenie. To straszne....znasz tą
            kobietę

Wolałabym aby sie nie przyznawał do tego, to cios w samo serce z kim jak z kim
            ale z była dziewczyna to straszne. Jest tyle dziewczyn na świecie dlaczego z
            nia???????

nie znam jej osobiście tylko z jego opowiadań
            >
            > ona ciebie?? Czy myślisz że on jeszcze z nią będzie utrzymywał kontankt czy
            > jest skłonny z niego zrezygnować....sama nie wiem ale nie za ciekawie..

ona mnie nie zna, nie wiem czy będzie utrzymywał kontakt, nie rozbił tego, za
            bardzo chyba go to bolało, juz sama nie wiem,ja też nie chciałam aby z nią
            utrzymywał kontakt- mimo to spotkali sie podobno przypadkiem i stało sie...
    • hell Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 15:52
      ,,Zapewniał,ze nic juz do niej nie czuje"-oprocz pociagu seksualnego.
      ,,Spotkali się, porozmawiali i wylądowali w łożku"-wspominali stare czasy?
      ,,Dla mnie to najgorsze co mogło mnie spotkać, zdradził mnie z była dziewczyna"-
      a gdyby cie zdradzil z inna?, mysle ze bolalo by tak samo.
      ,,Nie wiem co o tym sądzić" - sadz a kara go nie powinna ominac.
      ,,Czy on cos do niej jeszcze czuje"?-stara milosc nie rdzewieje
      ,,Czy coś do mnie czuje?" - cos napewno tylko co?
      • speer Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 16:55
        po co sie wogle przejmujesz?? To fajnie, ze ma odskocznie, nie znudzi sie Toba za szybko!
        • zawiedziona4 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 17:19
          własnie się znudził:P
          • speer Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 18:17
            Marudzisz... powinnas sie cieszyc, ze sie przespal z byla l;-)
    • iberia29 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 19:03
      nie Ty nie pierwsza nie ostatnia zostalas potraktowana w ten sposob.
      Zrobil to raz zrobi i drugi, nie jest Ciebie wart i tyle.Najlepiej klin klinem-
      idz do lozka z jego najlepszym kumplem ;-)))
      Walizki za drzwi i niech gosc spada do swojej ex.Bth czy ta ex ma faceta?
      • sinsi a czy była wie że jest juz byłą? 29.05.05, 19:51
        bo z ty róznie bywa. ale on ci przeciez takiej prawdy nie powie, ze chcialby
        miec was obie.
        a ze zrobi to znowu (zdradzi cię, jak nie z ta to z inną) to masz jak w banku!
        i jeszcze przyleci do ciebie się przyznać, bo tak mu to bedakowi ciąży....
        fuj.... najgorszy typ faceta.
      • speer Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 20:06
        iberia239 napisala:

>nie Ty nie pierwsza nie ostatnia zostalas potraktowana w ten sposob.
        >Zrobil to raz zrobi i drugi, nie jest Ciebie wart i tyle.Najlepiej klin >klinem-
        >idz do lozka z jego najlepszym kumplem ;-)))
        >Walizki za drzwi i niech gosc spada do swojej ex.Bth czy ta ex ma faceta?

A wy dziewczyny niczego sie chyba nie chcecie nauczyc :-))))
        • iberia29 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 21:17
          ze niby czego ?oswiec nas.
          • speer Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 21:21
            Przeciez prawie kazdy facet zdradza... :-))))) To nie wiedzialas :-))|)))) chcecie sie oszukiwac i czekac na jakas milosc do grobowej deski, to znajdzcie sobie frajera, ktorego bedzie mozna tak zdominowac, ze bedzie przybosil kapcie w zebach - wtedy nie zdradzi. A normalnego faceta zawsze ciagnie do innego mieska... I nie ma co robic problemu, jesli wraca. Gorzej jesli to inne miesko tak mu zasmakuje, ze juz nie wroci. Tu jest problem.
            • iberia29 Re: przespał sie z była:( 30.05.05, 00:15
              tak sie sklada ze to nie ja bylam zdradzona..... to ja bylam ta ex....
              a wychodze z zalozenia ze to czego nie ma sie w domu (zarowno dot facetow jak i
              kobiet) to znjadzie sie na boku,zatem trzeba tak postepowac aby nie dac powodow
              do skoku w bok...

p.s.ile masz lat? bo chyba niewiele.
    • kirk12 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 19:42
      Z samego faktu nie możesz wyciągnąć żadnych wniosków poza tym,że to co się
      stało jest złe.Jezeli jednak ma dla ciebie jeszcze znaczenie sprawa jego uczuć
      to wiedz,ze faceci często byłe traktuja jak własność ,szczególnie wtedy gdy to
      oni je zostawili lub tak im się wydaje.
      • sinsi własnie, pawo własności 29.05.05, 19:58
        a ty jako jego kobieta masz akceptować i się nie odzywać :)
        kiedys zostaniesz
        jego żoną -to już własnośc absolutna z obowiązkiem seksu a bez prawa glosu co
        do tego gdzie moczy swego małego :-/
        albo jego byłą -i czasem będzie z tobą sypiał w sprzyjających okolicznościach
        przyrody bo co raz zaliczone to juz własność
        świetna perspektywa.
    • tony82 Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 19:52
      Zapewniał,ze nic
      > juz do niej nie czuje.

A Ty głupia uwierzyłaś. Zawsze się coś czuje do "byłej" miłości.
      • tygrysio_misio Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 20:21
        ja do swojej bylej milosci czuje zlosc....i nie chce go widziec

ale moja obecna milosc tez kiedys uwazalam za byla a jednak nie jest byla tylko
        nadal obecna ku mojej rozpaczy

alez qrna dziwny ten swiat

a ja dodam ze mnie trzeba 2 razy wystawic, olac, i zranic zebym przestala
        kochac....heheh
        taka łatwa nie jestem i po 1 razie sie nie daje:)
        • speer Re: przespał sie z była:( 29.05.05, 21:15
          A nie lepiej od razu zalozyc, ze pojdzie w tan, tylko nie wiadomo jeszcze kiedy? Wtedy sytu jest oczywista - nie ma co sie gniewac, bo od razu wiemy, ze bedzie zdrada... wiec sobie czekamy, czekamy jest zdrada a my spokojnie olewamy te zdrade... :-) chyba tak lepiej, co ????
    • mon.dan Re: przespał sie z była:( 31.05.05, 09:22
      zakochany facet tak nie postepuje, a przynajmniej normalny, ale po co Ci
      pokręcony zdradzajacy facet? cięzko Ci będzie po takim zdazeniu przejsc do
      przadku dziennego, bedziesz czula sie zagrozona jako kobieta. Tego kwiatu pol
      swiatu, a wsrod nich ... hm krokusiki, no skarby w kazdym razie. Dlaczego
      mialabys nie miec faceta, ktory bedzie Cie szanowal, kochal i NIE zdradzal, da
      Ci poczucie bezpieczensta, upewni we wlasnej wartosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka