Dodaj do ulubionych

u faceta imponuje mi tylko

22.06.05, 18:38
inteligencja. Boski facet to facet madry i inteligentny.
Czy na tym forum sa inteligentni faceci?
Czy inteligentni i wyksztalceni faceci szukaja inteligenych kobiet, czy wola gorowac nad mniej rozgarnietymi kobitkami?
Obserwuj wątek
    • tony82 Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:43
      > Czy inteligentni i wyksztalceni faceci szukaja inteligenych kobiet, czy wola
      go
      > rowac nad mniej rozgarnietymi kobitkami?

Szukamy kogoś na swym poziomie.
      • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:49
        > Szukamy kogoś na swym poziomie.

Ja szukam ładnych , z dużym biustem i chętnych.
        • ziyi Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:54
          A zawartosc glowy nie wazna w takim razie?
          • krecilapka Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:56
            Madre baby za rzadko zaprzegaja umysl by facetowi bylo z nimi przyjemnie. Wola
            wysoko nosa nosic.
          • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:57
            pisałem już kiedyś o tym. Jeżeli laska nie bedzie atrakcyjna to choćby nie wiem
            co w glowie miala to i tak niewielu zwroci na nia uwage. Kobiety doskonale o
            tym wiedzą stąd to dbanie o wygląd - kosmetyczki solarium ciuhcy itd .
      • ziyi Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:57
        tony82 napisał:

> Szukamy kogoś na swym poziomie.

Inteligentna odpowiedz :-)
    • libero3 Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:56
      Jak najbardziej szukają inteligentych. Każdy chyba szuka partnerki na swoim
      poziomie.
      • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:59
        a po co wogóle szuka partnerki? przeciez faceci od kobiet potrzbuja tylko sexu
        reszte mogą załatwić we wlasnym zakresie :)
        • ziyi Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:01
          To tez mozna zalatwic bez kobiety :-)
          W takim razie jestes samowystarczalny Diable Tasmanski
          • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:05
            niestety ja nie potrafie sie w tej kwesti obejść bez kobiety :)
        • krecilapka Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:02
          Domowych krokietow nie zrobisz sobie sam. Sprzatanie to tez meczaca czynnosc -
          partnerka sie przydaje.
          • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:06
            > Domowych krokietow nie zrobisz sobie sam. Sprzatanie to tez meczaca czynnosc -
            > partnerka sie przydaje.
            no to wynieniłeś kilka zalet teraz wymień kilka wad i zbilansuj
            • krecilapka Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:26
              > no to wynieniłeś kilka zalet teraz wymień kilka wad i zbilansuj

No racja. Jakby tak upowszechnic pomoce domowe, to moze nawet wyszloby
              ekonomiczniej :). Taka babcia-emerytka coby za pare groszy chalupe obleciala
              sciera, kotlety na obiad natlukla :).
    • ipekakuana Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:28
      > inteligencja

Tylko wtedy, gdy jest wyższa od mojej.
      Jeśli jest mniej więcej taka sama to pojęcie "imponowania" traci, moim zdaniem, sens.
      Zastępuje je wtedy pojęcie "afirmowania".
    • mitochondria Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 08:50
      uwielbiam kobiety ktore sluchaja mnie ze zrozumieniem

a jezeli sa dodatkowa cyniczne i maja fajny tylek....

mmmmm
      :)
    • marini2 jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądrego 23.06.05, 09:18
      to od razu w domyśle patrz: bogaty. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj dziewczyna
      patrzy bardziej na to, jakim samochodem po nią podjeżdżasz, gdzie idziecie
      wieczorem, co jej kupujesz na rocznicę czy urodziny, i gdzie mieszkasz.
      Nie ważne że jestes młodym doktorem, uczelnia wprawdzie płaci Ci 1000 PLN/m-c,
      ale piszesz artykuły w prasie, środowisko uznaje Cię za eksperta. Dla kobiety
      dzisiejszej już jednak nie istniejesz - nie masz samochodu (kto w dzisiejszych
      czasach dojeżdża do pracy na rowerze?), nie spędzasz wakacji na Majorce, nie
      chodzisz do snobistycznych klubów. Panienka może Ci od razu dać za przykład
      Ryszarda Petru - on tez ma doktorat, a ubiera się u Armaniego, jeździ dobrym
      samochodem, ma dobre znajomości (Balcerowicz), ma pozycję, pokazuje się go w TV.
      Wymarzona partia.
      Czyli tobie co zostaje, wyjechać za granicę i tam dorabiać bogate kraje, dać im
      swój talent za "talary = dolary"?
      • ziyi Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 10:45
        Serdecznie wspolczuje Ci Marini, ze trafiasz na takie zmije. Sa jeszcze na swiecie kobiety, ktore nie mierza grubosci portfela. I 100 razy bardziej interesujacy jest facet, ktory jezdzi na rowerze do pracy, a nie samochodem (dla mnie oczywiscie).
        • marini2 Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 11:00
          widzę że się pomyliłem co do Ciebie. Masz rację że nie należy mierzyć
          wszystkich jedną miarą. Pozdrawiam!

"zwracaj twarz ku słońcu, a nie będziesz widział cieni" Helen Keller
      • diabel.tasmanski Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 11:36
        na studiach mieliśmy takiego wykładowce ktory w celu zmobulizowania studentów do
        nauki mawial.
        "Uczcie sie, bo jak nie to tak ja ja będziecie na uczelni wykładac"
        :)

A tak na ,marginesie to przesadzasz z tą opinią. Inna sprawa że to jest wybór
        każdego człowieka co robi w życiu i jak żyje. Skamlenie wykładowcow że im malo
        płacą mnie bawi. Przecież nikt ich na siłe na uczeli nie trzyma.
      • gaabriell Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 11:59
        marini2 napisał:

> to od razu w domyśle patrz: bogaty. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj dziewczyna
        > patrzy bardziej na to, jakim samochodem po nią podjeżdżasz, gdzie idziecie
        > wieczorem, co jej kupujesz na rocznicę czy urodziny, i gdzie mieszkasz.
        > Nie ważne że jestes młodym doktorem, uczelnia wprawdzie płaci Ci 1000 PLN/m-
        c,
        > ale piszesz artykuły w prasie, środowisko uznaje Cię za eksperta. Dla kobiety
        > dzisiejszej już jednak nie istniejesz - nie masz samochodu (kto w
        dzisiejszych
        > czasach dojeżdża do pracy na rowerze?), nie spędzasz wakacji na Majorce, nie
        > chodzisz do snobistycznych klubów. Panienka może Ci od razu dać za przykład
        > Ryszarda Petru - on tez ma doktorat, a ubiera się u Armaniego, jeździ dobrym
        > samochodem, ma dobre znajomości (Balcerowicz), ma pozycję, pokazuje się go w
        TV
        > .
        > Wymarzona partia.
        > Czyli tobie co zostaje, wyjechać za granicę i tam dorabiać bogate kraje, dać
        im
        >
        > swój talent za "talary = dolary"?

wg mnie zasobnośc portfela to tylko DODATEK! bo niby do czego przydadzą mi się
        jego pieniądze, jego samochody etc, jeśli on nie będzie wiedział, co ja do
        niego mówię, a ja wcale nie będe chciała jego oglądać (tylko, dajmy na to,
        śródziemnomorskie krajobrazy,które mi wcześniej zafunduje). to by była pomyłka
        zycia!
        pozdr:)
    • fajnaret Ale pytanie 23.06.05, 11:30
    • kaganowicz Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 14:55
      i szmal, tak?
      • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 17:11
        kaganowicz napisał:

> i szmal, tak?
        żeby meć szmal trzeba być bystrym.
        • chardonnay_79 Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 17:16
          no nie powiesz mi chyba że większość głąbów z rządu jest bystra? :>
          ...i broń boże inteligentna...
          • diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 27.06.05, 07:04
            > no nie powiesz mi chyba że większość głąbów z rządu jest bystra? :>
            > ...i broń boże inteligentna...

są bystrzejsi i inteligentniejsi od większości Polaków. Udało im sie takie kity
            wcisnąć wiekszosci Polaków że zostaja wybierani w kolejnych wyborach. To nic ze
            poprzednie obietnice wyborcze nie zostały spełnione. Ci ludzie z rzadu i
            parlamentu sa tak bystrzy że przy kolejnych wyborach wymyślą kolejne obietnice -
            I POLACY TO ŁYKNĄ i wybiorą ich ponownie.
      • braun_finger Re: u faceta imponuje mi tylko 27.06.05, 00:08
        lysina!

no, mi tak...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka