ziyi 22.06.05, 18:38 inteligencja. Boski facet to facet madry i inteligentny. Czy na tym forum sa inteligentni faceci? Czy inteligentni i wyksztalceni faceci szukaja inteligenych kobiet, czy wola gorowac nad mniej rozgarnietymi kobitkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony82 Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:43 > Czy inteligentni i wyksztalceni faceci szukaja inteligenych kobiet, czy wola go > rowac nad mniej rozgarnietymi kobitkami? Szukamy kogoś na swym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:49 > Szukamy kogoś na swym poziomie. Ja szukam ładnych , z dużym biustem i chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:54 A zawartosc glowy nie wazna w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:56 Madre baby za rzadko zaprzegaja umysl by facetowi bylo z nimi przyjemnie. Wola wysoko nosa nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:57 pisałem już kiedyś o tym. Jeżeli laska nie bedzie atrakcyjna to choćby nie wiem co w glowie miala to i tak niewielu zwroci na nia uwage. Kobiety doskonale o tym wiedzą stąd to dbanie o wygląd - kosmetyczki solarium ciuhcy itd . Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:57 tony82 napisał: > Szukamy kogoś na swym poziomie. Inteligentna odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libero3 Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:56 Jak najbardziej szukają inteligentych. Każdy chyba szuka partnerki na swoim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 18:59 a po co wogóle szuka partnerki? przeciez faceci od kobiet potrzbuja tylko sexu reszte mogą załatwić we wlasnym zakresie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:01 To tez mozna zalatwic bez kobiety :-) W takim razie jestes samowystarczalny Diable Tasmanski Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:05 niestety ja nie potrafie sie w tej kwesti obejść bez kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:02 Domowych krokietow nie zrobisz sobie sam. Sprzatanie to tez meczaca czynnosc - partnerka sie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:06 > Domowych krokietow nie zrobisz sobie sam. Sprzatanie to tez meczaca czynnosc - > partnerka sie przydaje. no to wynieniłeś kilka zalet teraz wymień kilka wad i zbilansuj Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:26 > no to wynieniłeś kilka zalet teraz wymień kilka wad i zbilansuj No racja. Jakby tak upowszechnic pomoce domowe, to moze nawet wyszloby ekonomiczniej :). Taka babcia-emerytka coby za pare groszy chalupe obleciala sciera, kotlety na obiad natlukla :). Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: u faceta imponuje mi tylko 22.06.05, 19:28 > inteligencja Tylko wtedy, gdy jest wyższa od mojej. Jeśli jest mniej więcej taka sama to pojęcie "imponowania" traci, moim zdaniem, sens. Zastępuje je wtedy pojęcie "afirmowania". Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondria Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 08:50 uwielbiam kobiety ktore sluchaja mnie ze zrozumieniem a jezeli sa dodatkowa cyniczne i maja fajny tylek.... mmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
marini2 jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądrego 23.06.05, 09:18 to od razu w domyśle patrz: bogaty. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj dziewczyna patrzy bardziej na to, jakim samochodem po nią podjeżdżasz, gdzie idziecie wieczorem, co jej kupujesz na rocznicę czy urodziny, i gdzie mieszkasz. Nie ważne że jestes młodym doktorem, uczelnia wprawdzie płaci Ci 1000 PLN/m-c, ale piszesz artykuły w prasie, środowisko uznaje Cię za eksperta. Dla kobiety dzisiejszej już jednak nie istniejesz - nie masz samochodu (kto w dzisiejszych czasach dojeżdża do pracy na rowerze?), nie spędzasz wakacji na Majorce, nie chodzisz do snobistycznych klubów. Panienka może Ci od razu dać za przykład Ryszarda Petru - on tez ma doktorat, a ubiera się u Armaniego, jeździ dobrym samochodem, ma dobre znajomości (Balcerowicz), ma pozycję, pokazuje się go w TV. Wymarzona partia. Czyli tobie co zostaje, wyjechać za granicę i tam dorabiać bogate kraje, dać im swój talent za "talary = dolary"? Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 10:45 Serdecznie wspolczuje Ci Marini, ze trafiasz na takie zmije. Sa jeszcze na swiecie kobiety, ktore nie mierza grubosci portfela. I 100 razy bardziej interesujacy jest facet, ktory jezdzi na rowerze do pracy, a nie samochodem (dla mnie oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
marini2 Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 11:00 widzę że się pomyliłem co do Ciebie. Masz rację że nie należy mierzyć wszystkich jedną miarą. Pozdrawiam! "zwracaj twarz ku słońcu, a nie będziesz widział cieni" Helen Keller Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 11:36 na studiach mieliśmy takiego wykładowce ktory w celu zmobulizowania studentów do nauki mawial. "Uczcie sie, bo jak nie to tak ja ja będziecie na uczelni wykładac" :) A tak na ,marginesie to przesadzasz z tą opinią. Inna sprawa że to jest wybór każdego człowieka co robi w życiu i jak żyje. Skamlenie wykładowcow że im malo płacą mnie bawi. Przecież nikt ich na siłe na uczeli nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
gaabriell Re: jak babka mówi że szuka inteligentnego i mądr 23.06.05, 11:59 marini2 napisał: > to od razu w domyśle patrz: bogaty. Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj dziewczyna > patrzy bardziej na to, jakim samochodem po nią podjeżdżasz, gdzie idziecie > wieczorem, co jej kupujesz na rocznicę czy urodziny, i gdzie mieszkasz. > Nie ważne że jestes młodym doktorem, uczelnia wprawdzie płaci Ci 1000 PLN/m- c, > ale piszesz artykuły w prasie, środowisko uznaje Cię za eksperta. Dla kobiety > dzisiejszej już jednak nie istniejesz - nie masz samochodu (kto w dzisiejszych > czasach dojeżdża do pracy na rowerze?), nie spędzasz wakacji na Majorce, nie > chodzisz do snobistycznych klubów. Panienka może Ci od razu dać za przykład > Ryszarda Petru - on tez ma doktorat, a ubiera się u Armaniego, jeździ dobrym > samochodem, ma dobre znajomości (Balcerowicz), ma pozycję, pokazuje się go w TV > . > Wymarzona partia. > Czyli tobie co zostaje, wyjechać za granicę i tam dorabiać bogate kraje, dać im > > swój talent za "talary = dolary"? wg mnie zasobnośc portfela to tylko DODATEK! bo niby do czego przydadzą mi się jego pieniądze, jego samochody etc, jeśli on nie będzie wiedział, co ja do niego mówię, a ja wcale nie będe chciała jego oglądać (tylko, dajmy na to, śródziemnomorskie krajobrazy,które mi wcześniej zafunduje). to by była pomyłka zycia! pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 17:11 kaganowicz napisał: > i szmal, tak? żeby meć szmal trzeba być bystrym. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: u faceta imponuje mi tylko 23.06.05, 17:16 no nie powiesz mi chyba że większość głąbów z rządu jest bystra? :> ...i broń boże inteligentna... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: u faceta imponuje mi tylko 27.06.05, 07:04 > no nie powiesz mi chyba że większość głąbów z rządu jest bystra? :> > ...i broń boże inteligentna... są bystrzejsi i inteligentniejsi od większości Polaków. Udało im sie takie kity wcisnąć wiekszosci Polaków że zostaja wybierani w kolejnych wyborach. To nic ze poprzednie obietnice wyborcze nie zostały spełnione. Ci ludzie z rzadu i parlamentu sa tak bystrzy że przy kolejnych wyborach wymyślą kolejne obietnice - I POLACY TO ŁYKNĄ i wybiorą ich ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
braun_finger Re: u faceta imponuje mi tylko 27.06.05, 00:08 lysina! no, mi tak... Odpowiedz Link Zgłoś