kot_gargamela 09.08.05, 21:47 Co kryje się pod tą dumną nazwą? Mój M zazyczył sobie cosik takiego na urodziny, a ja nie wiem co to. Będę wdzięczna za wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Zestaw majsterkowicza 09.08.05, 22:20 skocz do marketu budowlanego albo czegoś w tym stylu i kup taką walizkę z narzędziami typu młotek,śrubokrętów parę, jakieś kombinerki,żabka, różne wkręty, klucze imbusowe itpitd to będzie to Odpowiedz Link Zgłoś
obiegowy Re: Zestaw majsterkowicza 09.08.05, 22:22 Zależy przy czym chce majsterkowac? Jeśli w domu przy pracach remontowych to skocz do marketu i kup mu walizeczkę z podstawowymi narzedziami!Jesli ma zamiar majsterkować przy tobie to udaj sie do sexshopu i kup to co się tobie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Zestaw majsterkowicza 09.08.05, 22:32 Pewnie chce kolejke Piko lub klocki Lego. Ja bym chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Zestaw majsterkowicza 09.08.05, 23:50 baciara, popitka, zagrycha, ćmiki? Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Re: Zestaw majsterkowicza 10.08.05, 08:37 eeee to co zwykle: wibrator, kajdanki, olejki do masażu, bicze, pejcze, dużo liny etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Zestaw majsterkowicza 11.08.05, 16:29 sa takie zestawy - kombinerki, cazki do ciecia drutu, srubokret z roznymi koncowkami, takie naprawde przydatne rzeczy, albo na przyklad malutkie srubokreciki jeszcze... ogolnie troche tego jest. w marketachh budowlanych znajdziesz tylko takie wypasione full profes wersje, a tak ogolnie to moga byc troche mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś