peter.steele 29.08.05, 14:54 czy bycie meskim rodzynkiem w pracy wg was jest dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyson [...] 29.08.05, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Pascal 29.08.05, 15:42 no wez sie wypowiedz, skoro faktycznie wiesz cos na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
solaar24 Re: meski rodzynek ? 29.08.05, 16:36 Ja mam taką sytuacje - na 20 osob tylko 2 mężczyzn, w moim przypadku dochodzi jeszcze to, że jestem tam najmłodszy. Szczerze musze stwierdzić, ze wydaje mi sie, ze to mi pomaga w pracy i jestem lepiej traktowany, chociaż nie wiem czy moge to samo napisać o moim koledze... Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: meski rodzynek ? 29.08.05, 17:33 mialem tak kiedys, mialem 20 lat, a kobiety byly ode mnie starsze o minimum 5-7 lat. z jednej strony bylo 'tripper, mozesz zmienic baniak z woda?', a z drugiej bylem obficie dokarmiany jakimis roznymi domowymi specjalami ;) nic to, byleby po pracy funkcjonowac w meskim towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
balbinaxxx Re: meski rodzynek ? 29.08.05, 18:36 Po pewnym czasie meskie rodzynki traca na wartosci, strasznie wysychaja, dokladnie jak stary rodzynek, staja sie zniewiesciale... Lepiej uwazaj a po pracy znajdz grono fajnych kumpli!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: meski rodzynek ? 31.08.05, 10:35 A ja wam powiem, ze to moze mile ale sam miod to nie jest. Bo mi sie juz to przejada, jak kobietki zaczna sobie gadac na swoje tematy to w tym momencie jako facet lepiej odejsc. I same ode nie tego oczekuja. A i o pilce noznej nie ma z kim pogadac :((( Odpowiedz Link Zgłoś