waldek1610 11.09.05, 12:19 Ktore z imion meskich uwazacie za najbardziej emanujace meskoscia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annkier Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 12:26 Robert, Piotr, Gerard Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Waldemar 11.09.05, 12:37 Niby tradycyjne a do tego emanujace romantyzmem! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldemar 11.09.05, 12:44 chelseaa napisała: > Wal w de i wal i duś Czyli wazne zeby imie nie rymowalo sie z czyms smiesznym i jest ok? Zbyt proste rozumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldemar 11.09.05, 12:57 nie czuje sie urazony. Tylko nie rozumie stereotypow, rymuje sie pare literek i joz przekreslony czlowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldemar 11.09.05, 13:03 jula09 napisała: > Waldemar oczywiście też. Co tez??? meskie imie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Waldemar 11.09.05, 13:07 waldek1610 napisał: > nie czuje sie urazony. Tylko nie rozumie stereotypow, rymuje sie pare literek i > > joz przekreslony czlowiek? widzę , że się trochę wzburzyłeś , bo napisałeś joz zamiast już . ps. nie lubię tego imienia i nikt mnie nie przekona . to nie ma nic wspólnego z człowiekiem który je nosi , a tym bardziej przekreślaniem z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Waldemar 11.09.05, 13:22 nie chce byc nachalny wiec, rozumie... kazdy ma swoje upodobania. Tylko po co dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Jula jestes cudowna! 12.09.05, 07:51 jula09 napisała: > Waldemar bardzo męskie imię. Jestes cudowna Jula! Zawsze chcialem dac swojej corce na imie Julia, tylko ze moja siostra nazwala tak moja siastrzenice :( Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Waldemar 11.09.05, 13:29 waldek1610 napisał: > nie chce byc nachalny wiec, rozumie... kazdy ma swoje upodobania. Tylko po co > dlaczego? To wszystko przez to "d" w środku : Waluś i Walduś ,czujesz różnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Waldemar to Germanskie imie 12.09.05, 07:54 chelseaa napisała: > waldek1610 napisał: > > > nie chce byc nachalny wiec, rozumie... kazdy ma swoje upodobania. Tylko p > o co > > dlaczego? > To wszystko przez to "d" w środku : Waluś i Walduś ,czujesz różnicę ? Dalej nie wiem...Cos z duszeniem??? ale Waldemar to imie pochodzenia Niemieckiego, oznacza czlowieka poteznego ktory dzierzy wladze.... rowniez w Holandii byla dynastja wladcow;z rodu Valdemar Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Waldemar to Germanskie imie 12.09.05, 18:11 waldek1610 napisał: > chelseaa napisała: > > > waldek1610 napisał: > > > > > nie chce byc nachalny wiec, rozumie... kazdy ma swoje upodobania. T > ylko p > > o co > > > dlaczego? > > To wszystko przez to "d" w środku : Waluś i Walduś ,czujesz różnicę ? > > Dalej nie wiem...Cos z duszeniem??? ale Waldemar to imie pochodzenia > Niemieckiego, oznacza czlowieka poteznego ktory dzierzy wladze.... rowniez w > Holandii byla dynastja wladcow;z rodu Valdemar no to Ty , naprawdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Pietrek - pietrucha....bardzo meskie.... 11.09.05, 13:09 "Czyli wazne zeby imie nie rymowalo sie z czyms smiesznym i jest ok? Zbyt proste rozumowanie." Twoje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 12:48 czy już naprawdę nie masz niczego innego, czym mógłbyś podbudować swoją męskośc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 12:57 Takie imiona które noszą moi byli, obecni i przyszli. Zaczeło sie od A jak Adam, B jak Bogusław.... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_pink Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 12:56 Waldemar to fatalne imie, kojarzy mi sie z Waldusiem z Kiepskich, tudziez z innymi jednozwojowymi drecholami. Odpowiedz Link Zgłoś
messer3009 Re: niech se chłopak pouzywa:))) 11.09.05, 13:00 he he nawet nie wiedzialem, ze mam takie "meskie imie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 no tak tylko Waldkow sa tysiace, czy jeden ... 11.09.05, 13:01 wymyslony Waldek z filmu decyduje o wszystkich innych? Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 13:01 - Aleksander, Tyberiusz, Mariusz, Oktawian - imiona starożytnych wodzów - Piotr - bo Piotr I - Wolfgang - nie dość że wilk, to jeszcze z gangu! ze staropolskich: -Zbigniew - oznacza osobę, która ma w sobie zbyt dużo gniewy -Mściwoj, Mścisław - osoba, która ma mścić poległych wojów Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 13:12 Aha, jeszcze dodam jedno: - Igor - bo kniaź Igor. A poza tym to imię ma rodowód pragermański, pierwotnie brzmiało "Yngvarr" co oznaczało "wojownik boga Yngvi". Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 11.09.05, 13:34 Iwan ( bo Iwan IV Grożny ) Odpowiedz Link Zgłoś
gal32 Re: Denis ;) 12.09.05, 09:06 Denis to prawie jak Penis :)))) Co moze byc bardziej meskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppino Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 12.09.05, 18:39 Zdradzę wam tajemnicę, a propos tego Denisa. Na slipach mojego małżonka widniała ponad kluczowym miejscem metka z napisem HUBERT. Imię to stało się dla nas określeniem wiadomego narządu. Trudno o bardziej męskie imię. Przepraszam wszystkich Hubertów, jeśli ich to uraża. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpi75 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 12.09.05, 22:03 Kto wymyslił ten temat powinien sie ucieszyc :) Zdecydowanie najpiekniejszym,najbardziej meskim imieniem dla mezczyzny jest WALDEMAR!Ja sama uwielbiam to imie,bo tak pięknie mi brzmi :) Kilka oczek nizej stawiam zapewne imię równie meskie Robert. Pozdrawiam wszystkich panów o tych imionach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 13.09.05, 02:46 Jestes kochana! Nie oczekuje zeby kazdemu podobalo sie moje imie. Nie rozumie tylko dlaczego ktos moze nienawidzic tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka_w_plaszczyku Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 12.09.05, 22:27 Waldku/Walemarze/Waldeczku/Waldusiu... nie wiem, czy jest to najbardziej meskie imie, ale z pewnoscia kojarzy mi sie z kims niezmiernie wesolym :) mam w pracy kolege Waldka - na marginesie niby powaznego dyrektora - ktorego uwielbia chyba cale biuro i salon, min. za to, ze zawsze, ale to zawsze jest pogodny, taki usmiech od ucha do ucha, zarciki i ekspresowa zabawna wymiana slow niemal w kazdej sytuacji. na dodatek czlowiek nieglupkowaty ;) a jako meskie imie meskie proponuje Lucjana :) nie mylic z Luszynem z Blizniakow Crump ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1022 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 12.09.05, 23:42 Ryszard.........Lwie Serce. Nie zaden Rysiu, Rysieniek, Rysieczek. RYSZARD Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.o.l.a Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 13.09.05, 08:54 PAWEŁ,PAWEŁ,PAWEŁ....choć mój mąż ma inne imię...ups... Odpowiedz Link Zgłoś
puella86 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 13.09.05, 18:08 Artur,Mateusz,Robert Odpowiedz Link Zgłoś
megieraa ADAM 13.09.05, 18:15 pierwszy człowiek, pierwsze imię męskie najbardziej męskie koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
andrea.ban Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 13.09.05, 23:30 Tomasz,Tomek,Tomaszek,Tomalek...ach, melodia dla moich uszu.Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 13.09.05, 23:36 Uwielbiałam kiedys imie Tomek. Imię niezbyt męskie w przeciwieństwie do mężczyzn którzy je noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: Najbardziej "meskie" imie meskie? 15.09.05, 11:39 Mateusz, Tomasz, Jan, Grzegorz, Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś