maria92 14.09.05, 11:47 pytanie do mezczyzn Wolicie brzydka,glupia, smierdzaca z krostami stara bez zebow kobiete czy mlodego , pachnacego , zadbanego , przystojnego, inteligentnego mezczyzne zeby zaczac sie spotykac na serio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: kogo wolicie 14.09.05, 11:57 A co to za pytanie. Wszystko zalezy od Twoich preferencji seksulanych.... Odpowiedz Link Zgłoś
maria92 Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:01 no ale jesli preferuja kobiety, to jestem ciekawa czy nadal by wybrali taka zaniedbana czy przystojnego jak model faceta Odpowiedz Link Zgłoś
bezpruderyjny Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:04 Dlaczego piszesz "jestem ciekawa"? Nie jesteś facetem? Przecież to twojego autorstwa był wątek o badaniu moszny, w którym pytałeś/-aś, czy lepiej żeby ci je obmacał facet, czy facetka. A może ty jesteś Miriam? Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:01 ja to bym wolał taką zimną kobietkę świeżo wykopaną z cmentarza centralnego Odpowiedz Link Zgłoś
bezpruderyjny Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:02 Pytanie równie inteligentne, jak jego autor, który dał się poznać jako kiepski proowokator. Pozwól, że zrewanżuję się równie inteligentnym pytaniem: co wolisz, czy żeby ptak nasrał ci na głowę, czy na ramię? Odpowiedz Link Zgłoś
maria92 Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:04 bezpruderyjny, na serio, wolalbys jakas smierdzaca brzydule czy najseksowniejszego faceta na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
bezpruderyjny Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:05 Odpowidz na moje pytanie, a ja może odpowiem na twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
maria92 Re: kogo wolicie 15.09.05, 06:59 wolalabym zeby mi ptak nasral raczej na glowe niz na ramie , bo na glowe to jak to mowia to na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka25 Re: kogo wolicie 14.09.05, 12:08 "Wolicie brzydka,glupia, smierdzaca z krostami stara bez zebow kobiete" czy to nie przesada? zeby sie zaczac spotykac " na serio" to kobieta chyba powinna miec jakies zalety, zreszta każdy jakies ma.. Poza tym nie wiem dokladnie o co Ci chodzi..Czy o to ze jak facet miałby wybrać pomiedzy brzydką kobietą a ładnym facetem to czy wtedy wolałby wybrac faceta?? Dobrze rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam [...] 14.09.05, 12:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: kogo wolicie 14.09.05, 16:18 szukasz usprawiedliwienia dla swojego homoseksualizmu? ale to dobrze masz poczucie winy Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: kogo wolicie 14.09.05, 17:44 a wiesz że odniosłem podobne wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: kogo wolicie 14.09.05, 17:50 > szukasz usprawiedliwienia dla swojego homoseksualizmu? > ale to dobrze masz poczucie winy a to przepraszam jest powód do poczucia winy? Odpowiedz Link Zgłoś
maria92 Re: kogo wolicie 15.09.05, 07:01 jestem bi i nie mam zadnego poczuciz winy Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Odpowiem cytatem z ciebie - wole: 14.09.05, 18:59 "brzydka,glupia, smierdzaca z krostami stara". Oczywiscie twoja stara - mialbym przy tym dodatkowa perwere. Odpowiedz Link Zgłoś
krecha powiem tak: 16.09.05, 03:18 twoje pytanie mozna by zadac tak: czy wolicie byc straceni przez powieszenie czy przez sciecie? moja odpowiedz: wole zyc kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: kogo wolicie 09.11.05, 21:32 gdybym byla postawiona w takiej sytuacji [oczywiscie adekwatnie dla mnie - brzydki, smierdzacy, zaniedbany, stary facet z krostami i pomarszczonym [...] vs. piekna, mloda, zadbana, inteligentna dziewczyna] i pomijajac kwestie uczucia - wybralabym dziewczyne :p wyglada na to, ze jestem bi :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szejtan Re: kogo wolicie 10.11.05, 08:56 łeee, u was to łatwo ;))) Ja tam zawsze powtarzałem że gdybym urodził się dziewczynką to byłbym lesbijką że hej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś