Dodaj do ulubionych

Następca Jezusa

IP: *.zory.msk.pl 11.12.03, 17:34
Informuję niewiedziących, że następcą Jezusa Chrystusa na ziemi jest Polak.
Nazywa się Karol Wojtyła, a jako Papież: Jan Paweł II.
Cieszmy się, bo mamy możliwość oglądania największego świętego wszechczasów i
wszechświata.
Obserwuj wątek
    • Gość: <©> PolskaChrystusemWszechswiata !!! IP: *.cm-upc.chello.se 11.12.03, 19:35
      Gość portalu: Kain napisał(a): > Informuję niewiedziących, że następcą Jezusa
      Chrystusa na ziemi jest Polak.
      > Nazywa się Karol Wojtyła, a jako Papież: Jan Paweł II.
      > Cieszmy się, bo mamy możliwość oglądania największego świętego wszechczasów i
      > wszechświata.

Trzeba jeszcze do tego Wszechswiatowego Mesjasza przekonac Izrael
      i nastapi Ogolne Zbawienie...
      PolskaChrystusemWszechswiata !!!

www.iyp.org/Archives/c-europe/0003/msg00319.html
      sailor.digital-gospel.com/pipermail/slowodnia-opinie/2003-January/000202.html

www.dziennik.com/www/dziennik/kult/archiwum/07-12-01/pp-10-12-01.html
    • Gość: Kejoki Jaki on tam swięty on jest dziecinny i po prostu . IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.12.03, 23:11
      Jaki on tam swięty on jest dziecinny i po prostu nie czuje tego nawet że jest dziecinny
      Mógł bym zacytować jego chore dziecinne wypowiedzi i podać proste zbicia ich ale po co..
    • institoris1 Re: Następca Jezusa 12.12.03, 02:49
      Gość portalu: Kain napisał(a):

> Informuję niewiedziących, że następcą Jezusa Chrystusa na ziemi jest Polak.
      > Nazywa się Karol Wojtyła, a jako Papież: Jan Paweł II.
      > Cieszmy się, bo mamy możliwość oglądania największego świętego wszechczasów i
      > wszechświata.

kolego Kain, zgodnie z katolicka tradycja, papiez jest namiestnikiem (nie
      nastepca) Chrystusa na ziemi. Nastepca jest natomiast apostola Piotra.
      Czy zostanie on uznany swietym jeszcze nie wiemy. To jedynie Twoje spekulacje...
      (KK nie zna zadnych rankingow swietych; nie istnieja swieci wieksi i mniejsi)
    • Gość: lesio Re: Następca Jezusa IP: *.hlcrs201.al.comcast.net 12.12.03, 04:13
      Jesli prawdziwie wierzysz - bedziesz sie smazyl w piekle przez wiecznosc za
      grzech pychy. Oto bowiew zawlaszczyles kompetencje szefa nt. decydowania kto
      jest "swiety". Ale przynajmniej bedziesz mial dobre towarzystwo.
    • dbopery A ja mam nieśmiałe pytanie 12.12.03, 15:21
      Czy ktoś mógłby mi przytoczyć coś, co przekona mnie do tego starca. Chciałbym
      uwierzyć, że on naprawdę coś dobrego dla świata zrobił.
      • ex-kat-lik Re: A ja mam nieśmiałe pytanie 12.12.03, 17:03
        Od '81r, kiedy to 'zapomniał' poinformować Rodaków poprzez Przewodniczącego W.
        o przygotowywanym stanie wojennym -> do dzisiaj, kiedy nie ma już wątpliwości,
        że doprowadził Nas na skraj przepaści, a nie do United Europe; Przez te 22
        lata: Polacy żyli karmieni nadzieją -> KośćKat żył karmiony konkretniej (tacą).
        Czy 22 lata spokoju - także w skali kontynentu i planety - to mało ?
        A, że teraz jest wojna ? Watykan nie ma dywizji, więc nie bierze w niej udziału.
        c.b.d.n.
        • ex-kat-lik ^^^^Taka jest odpowiedź na 'nieśmiałe pytanie' 12.12.03, 17:14
          !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka