valentino_g 15.09.05, 21:15 - internet - sport ( latem rower, zimą narty) - przyjaciele - kobiety ( nie chciałem łaczyć z przyjaciółmi) - praca :( - podróże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_malkovitch Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 15.09.05, 21:27 Wygląda, że możesz żyć bez jedzenia, picia, ubrań, papieru toaletowego, mydła, maszynki do golenia itd. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wiedz-ma Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 15.09.05, 21:27 przyjaciele i kobiety to rzeczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 15.09.05, 23:22 proszę nie łapać za słowa :) wiadomo o co chodzi -> generalnie coś bez czego nie można :) Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawc Re: i wibrator ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 24.09.05, 21:35 heh przecież to namiastka :) Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka11 Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 16.09.05, 09:30 - Wiara - rodzina i przyjaciele, w tym facet (z Wielkiej Miłości) - muzyka - praca - basen - śmiech - herbata z róży chińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 16.09.05, 09:39 - papier toaletowy Odpowiedz Link Zgłoś
don_alehandro Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 16.09.05, 22:45 - podstawowe elementy tj. żarcie, picie, sen, mycie sie itp. - moja lutownica - mój miernik - przyjaciele - kobieta (z tym od pewnego czasu krucho, czy ja coś źle robie???) - dom mój więcej grzechów nie pamiętam, jak se przypomne to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi nie da się żyć bez KASY 17.09.05, 16:03 no nie da sie kurde.... a jak sie kasę ma, to reszte da się kupić:D no i udowodnijecie że jest inaczej, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: nie da się żyć bez KASY 19.09.05, 22:15 PIENIĄDZE NIE SĄ CELEM, SĄ TYLKO ŚRODKIEM TO ICH ZASPOKOJENIA !! udowodniłem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ze.wsi właśnie udowodniłeś moją tezę:DDDDD 19.09.05, 23:59 valentino_g napisał: > PIENIĄDZE NIE SĄ CELEM, SĄ TYLKO ŚRODKIEM TO ICH ZASPOKOJENIA !! udowodniłem ?? są środkiem, bez którego nie da się żyć:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubusia_pa Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 19.09.05, 14:58 - poranna kawa - basen - półwytrawne czerwone wino - sen - przyjaciele (jakiś czas temu napisałabym też: mój facet, ale już wiem że bez niego można żyć) - śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
don_alehandro Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 20.09.05, 00:58 kubusia_pa napisała: > - poranna kawa Fakt, zapomnialem o kawce z rana, miodzio, musi być :D Odpowiedz Link Zgłoś
wienczyslaw_nieszczegolny Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 19.09.05, 20:32 auto,kobieta,komputer Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 19.09.05, 21:45 ładnie wygląda ta wyśrodkowana kobieta lol ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 19.09.05, 21:45 i żeby to jeszcze frania ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 22.09.05, 18:18 A dlaczego kobiety sa na 4 pozycji, jestes inaczej zorientowany? Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 22.09.05, 18:31 jusytka napisała: > A dlaczego kobiety sa na 4 pozycji, jestes inaczej zorientowany? inaczej zorientowany ?? absolutnie, to by była tragedia. Kolejność była przypadkowa,,,jesl miałbym pozycjonować to wszsytko jest ważne do zachowania równowagi ale niekoniecznie wszystkiemu trzeba poświęcać tyle samo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: rzeczy bez których nie możecie żyć ?? 22.09.05, 18:46 powietrze, serce, płuca, nerki, wątroba, trzustka, mózg, żyły, tętnice, krew, limfa, jelita, szkielet kostny, mięśniowy... i in - to są rzeczy bez których nie da się żyć :] Odpowiedz Link Zgłoś