Dodaj do ulubionych

SPERMA OD STUDENTA................................

18.09.02, 09:48
Przed największym duńskim bankiem spermy studenci ustawiają się w długich
kolejkach - informuje dziennik "Politiken".

Szefowie banku spermy Cryos, którzy utrzymują że ich placówka jest największą
tego rodzaju na świecie, przyznają, że 80 procent dawców stanowią właśnie
studenci, którzy chcą w ten sposób trochę zarobić.

"Większość studentów spełnia nasze wymagania wiekowe i zdrowotne i korzysta z
okazji zarobienia niezłych pieniędzy stosunkowo niewielkim nakładem pracy" -
mówi szef Cryos - Ole Schou.

Student, który odda co najmniej 1,7 mililitra przydatnej bankowi spermy,
otrzymuje 250 koron (33,70 euro). Schou nie ukrywa, że banki spermy są zdane
głównie na studentów: "Każdy przyzwoity bank znajduje się w pobliżu jakiegoś
uniwersytetu". Kiedy studenci rozjeżdżają się na wakacje, banki też robią
sobie przerwę z braku dawców.

No i co Wy o tym sądzicie? "Stosunkowo niewielkim nakładem pracy..." he he he

Obserwuj wątek
    • troicka Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 18.09.02, 10:56
      no wielki nakład pracy to to nie jest !dają w końcu gazetki...
      a to że robią to studenci to według mnie bardzo dobrze może będzie więcej
      mądrych osób na tym świecie...gorzej jak te banki były by w pobliży stadionów!
      bez obrazy dla kibiców
      • nancyboy Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 18.09.02, 11:16
        Hmm... wiekszosc studentow niczym nie rozni sie od kiboli. Wystarczy wejsc do
        akademika i zobaczyc jak bawia sie "inzyniery"...
        • Gość: jk Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: 172.26.245.* / 172.18.121.* 18.09.02, 11:32
          no sorry, to ze cos tam pija to nic wielkiego, chodzi o cala reszte zachowania.
          wierz mi ze jest KOLOSALNA zazwyczaj roznica miedzy studentami a kibolami.

wybaczcie ale nie uznaje Kiboli, kibolstwa itp
          nie raz mialem watpliwa przyjemnosc przejezdzac kolo stadionu przed albo po
          meczu...ble
          pozdrawiam

jk
          • Gość: Gucwa Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 18.09.02, 13:55
            śmiem wątpić.... trochę czasu w akedemikach spędziłem i to co wyprawia brać
            studencka to w bani się nie ieści, kibole to pikusie!!!
            • capa_negra Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 19.09.02, 14:14
              To co robia i jak sie bawią to jedno to co maja w głowie - przynajmniej spora
              wiekszośc to inna bajka.
              Wiec nie myl pojęć.
              • nancyboy Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 19.09.02, 14:20
                To co robia wynika z tego co maja w glowie.
                • capa_negra Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 20.09.02, 11:29
                  Niekoniecznie... nie nalezy mylić skłonności do zabawy- nawet tej bardzo
                  hucznej - z umiejetnościa przyswajania wiedzy w duzych ilościach.

--
                  Włos mój na czworo dziele - rozdrapujcie przyjaciele
                  • nancyboy Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 20.09.02, 11:38
                    O wartosci czlowieka nie swiadczy jego wiedza, tylko jego stosunek do zycia i
                    innych ludzi.
                    • capa_negra Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 20.09.02, 12:50
                      Oczywiście w tym masz racje ze o wartości człowieka nie swiadczy wiedza
                      Ale chyba nie taki jest temat tego postu.
                      Nie wiem czy studiowałes czy studiujesz czy tylko byłes na paru imprezach w
                      akadamiku.

Imprezy to jedna sprawa - w duzym skupisku młodych ludzi nie do unikniecia i
                      przyznaje bywaja huczne, nie mniej stawianie znaku równości między studentami a
                      kibolami jest chyba niezazbytnio udanym zabiegiem.
                      I to byłoby na tyle.
    • chooligan Re: SPERMA OD STUDENTA........................... 19.09.02, 12:57
      anoonim napisał:

> Student, który odda co najmniej 1,7 mililitra przydatnej bankowi spermy,
      > otrzymuje 250 koron (33,70 euro).

Kurwa!!!!!!!!!! Ile kasy straciłem !!!!!!!!!!!
      • Gość: student polska Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.09.02, 17:03
        A nie wiecki gdzie działają takie banki w wawie ?????? Byłbym
        b.wdzieczny!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Remo Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 19.09.02, 17:36
      Zdecydowanie dolaczam sie do pytania postawionego wyzej przez mojego
      poprzednika.Czy ktos zna adresy takich bankow w stolicy?
      • Gość: bb Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 16:23
        Gość portalu: Remo napisał(a):

> Zdecydowanie dolaczam sie do pytania postawionego wyzej przez mojego
        > poprzednika.Czy ktos zna adresy takich bankow w stolicy?

Również poszukuję takiego banku, ale wszyscy tylko o tyl piszą nie podając
        konkretnych adresów. Pomóżcie ,please...
    • Gość: anonimk Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 12:42
      MŁody zdrowy , czemu nie
      • Gość: mexx Re: SPERMA OD STUDENTA........................... IP: 212.244.84.* 05.10.02, 22:17
        www.tygodnik.siedlce.com/m22.html
        bylo gdzies na forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka