Dodaj do ulubionych

odezwa do Was

IP: *.telia.com 07.06.01, 17:29
powiedzcie mi kochani mezczyzni jak lubicie byc pieszczeni przez kobiety, co was najbardziej rozczula i
podnieca, czy slowa, czy fizyczne pieszczoty i jakie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: odezwa do Was IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.06.01, 19:36
      Na "leniuszka" Skarbie.Znasz?
    • Gość: student Re: odezwa do Was IP: *.library.uu.nl 07.06.01, 21:00
      mnie wszystko podnieca-chyba jestem zboczony.a tak powaznie kazdy lubi co innego
    • Gość: kolo Do Izabell IP: *.unregistered.formus.pl 08.06.01, 16:41
      Patrząc po sobie, jestem pewien, że gusta zmieniają się z wiekiem.
      Kiedyś "brało" mnie co innego (a raczej cokolwiek), a teraz co innego. Jestem już trochę po
      ślubie i może dlatego dogadaliśmy się z moją żoną, co kto lubi.

pozdro, kolo
      • Gość: izabell Re: Do Izabell IP: *.telia.com 08.06.01, 17:00
        ale wciaz nie wiem co lubicie! Co roku mam nowego narzeczonego i kazdy mnie rzuca, mimo, ze
        jestem normalana ,ladna i madra dziewczyna, ale widocznie nie wiem jak i co lubi mezczyzna. Chce
        zeby tylko mna sie zajmowali ale widocznie to nie wystarcz!y.
        • Gość: M & Ms Re: Do Izabell IP: 193.91.75.* 08.06.01, 17:08
          Gość portalu: izabell napisał(a):
          > ale wciaz nie wiem co lubicie! Co roku mam nowego narzeczonego i kazdy mnie rzu
          > ca, mimo, ze
          > jestem normalana ,ladna i madra dziewczyna, ale widocznie nie wiem jak i co lub
          > i mezczyzna. Chce
          > zeby tylko mna sie zajmowali ale widocznie to nie wystarcz!y.

Zapewniam cie, ze to normalne, ze co roku masz nowego chlopaka. Takie sa czasy.
          Staraj sie zbytnio nie zakochiwac, zeby nie cierpiec niepotrzebnie przy
          rozstaniach. A co chce facet - kazdy tego samego. Sexu. W duzch ilosciach. Z
          WIELOMA partner(k)ami. I tu jest chyba pies pogrzebany.

• Gość: Izabell Re: Do Izabell IP: *.telia.com 08.06.01, 18:35
            Wcale sie w nich nie zakochuje, ale dobrze by bylo gdyby zostali, bo ulatwiloby mi to zycie. Latwiej
            ekonomicznie we dwoje a pozatym zakupy do domu ktos mi musi podrzucic, samochod, pozmywac,
            pomasowac bolace po pracy przy komputerze ramionka itd...
            • Gość: Durden Re: Do Izabell IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 23:24
              Izabell,
              a moze ty wybierasz takich mezczyzn, ktorzy, jak piszesz, masuja ci ramionka,
              podrzucaja cie z zakupami do domu, i generalnie bardzo, bardzo cie lubia... a ty?
              Lubilas ich?
              Bo zeby sie dowiedziec co lubi ten drugi czlowiek, z ktorym jestes, trzeba go
              polubic, ale tak naprawde, bardzo mocno polubic.

Pozdrawiam
              T. Durden.

PS.
              do M&Ms: gratuluje splycenia sprawy. Faktycznie: 100 % mezczyzn mysli tylko i
              wylacznie o seksie, doktorze Freud!!!
    • Gość: xl Re: odezwa do Was IP: *.due.tli.de 09.06.01, 00:44
      chlopcy, dajecie sie wszyscy napijac w butelke przez niejak (a ?)izabell...
      xl
    • Gość: Oicug Re: odezwa do Was IP: 212.191.70.* 09.06.01, 19:41
      Najmilsze dla mezczyzny sa pieszczoty psychiczne .
      Wtedy pokaze na co go stac .
      • Gość: Karol Re: odezwa do Was IP: *.pppool.de 10.06.01, 15:26
        Stawiam w zaklad 100 DM, ze Izabell jest facetem. Babka nie zadawalaby tak
        idiotycznych pytan.
        • Gość: mnich Re: odezwa do Was IP: *.dhcp.mcphu.edu 10.06.01, 16:07
          Popieram podejrzenie. Albo te dziewczyny zupelnie traca styl i subtelnosc jak
          np Heidi albo ktos tu sobie robi z nas jaja panowie
          mnich
          • Gość: izabell Re: odezwa do Was IP: *.telia.com 10.06.01, 17:03
            Nie robie z was jaj Panowie. Spokoj, nie denerwowac sie . Postawilam tylko skromne pytanie a tu mi nie
            dowierzaja, jak mam udowodnic , ze jestem feminimum fatale, czy jak to sie mowi.
            • Gość: mnich Re: odezwa do Was IP: *.dhcp.mcphu.edu 10.06.01, 17:17
              Wiecie co chlopaki po przemysleniu chyba jednak facet by nie pytal czy slowa
              nas najbardziej podniecaja chyba ze to juz naprawde jakas konspiracja
              mnich
            • Gość: mnich Re: odezwa do Was IP: *.dhcp.mcphu.edu 10.06.01, 17:24
              O dzien dobry wieczor. Nie przeczytalem wczesniej tego postu z 17. Jesli pyta
              Pani powaznie to mysle ze rzeczywiscie w tym przyapdku nie rozwiaze tego
              problemu sposob podniecania. Wiem ze to troche bledne kolo strach sie zakochac
              bo co jak nastepny odejdzie. Oni sie moga nie zakochiwac bo z Pani strony tego
              nie ma itd, itd. Zycze takiego ktory sie zakocha a moze nawet juz jest wsrod
              tych ktorych Pani znala.
              mnich
              • Gość: Karol Re: odezwa do Was IP: *.pppool.de 10.06.01, 18:39
                Izabell to pewnie ciotka. albo brzydula w typie Chelsea Clinton.
                Czy ty, kurcze, nie mozesz przetestowac pieszcot na swoim facecie?
                zawracasz glowe powaznym chlopakom.
                • Gość: mnich Re: odezwa do Was IP: *.dhcp.mcphu.edu 10.06.01, 18:53
                  Ty Karol nie przesadzaj troche zaufania do ludzi trzeba miec inaczej to forum
                  upadnie
                  mnich
                  • Gość: Durden Re: odezwa do Was IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 23:50
                    Dobry wieczor,
                    Zgadzam sie z Mnichem - trzeba miec do ludzi troche wiecej zaufania, choć, swoją
                    drogą ciekawe, jak wiele z tych "pań" pojawiających się na forach rzeczywiście
                    paniami jest. Co do Izabell, to, jak pan zapewne zauważył, panie Mnichu,
                    wypowiadamy sie głównie my, ona milczy i nie dopomina się o szczegóły. Jak to
                    jest Izabell? Dalej jesteś ciekawa?
                    A propos Heidi, to szczerze powiem, że nawet jej troche brak, bo była z
                    dziewczyny żyleta...
                    Pozdrawiam
                    Tyler Durden
                    • Gość: izabell Re: odezwa do Was IP: *.telia.com 11.06.01, 08:29
                      Jestem juz jestem.Nie milcze, tylko rozczarowalam sie co do was chlopaki! Boicie sie swoich uczuc, nie chcecie
                      pisac co najbardziej lubicie. Tacy jestescie twardziele!
                      Otworzcie mawsze meslie dusze i napiszcie jakie pieszczoyu najbardziej lubicie, ale napowaznie. Do, na
                      internecie
                      • Gość: Oicug Re: odezwa do Was IP: 212.191.70.* 11.06.01, 08:45
                        My nie przepadamy za pieszczotami. Wolimy sami byc
                        aktywni .
                        • Gość: ON Re: odezwa do Was IP: *.sympatico.ca 11.06.01, 09:29
                          Powiedz mi ilu juz Ciebie zostawilo? Mysle jednak ze
                          nastapilo to nie z racji pieszczot. Jezeli mezczyzna
                          "wytrzymal" z Toba przez caly rok, tzn. ze z
                          pieszczotami jest OK. Chyba cos tutaj innego w trawie
                          piszczy. Moze te swoje pieszczoty oceniasz bardzo drogo
                          a mezczyznie jest poprostu trudno sprostac Twoim
                          wymaganiom i odchodzi. Czy ja mam racje?
                      • Gość: Jorland Re: odezwa do Was IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 11.06.01, 13:19
                        Gość portalu: izabell napisał(a):

> Jestem juz jestem.Nie milcze, tylko rozczarowalam sie co do was chlopaki! Boici
                        > e sie swoich uczuc, nie chcecie
                        > pisac co najbardziej lubicie. Tacy jestescie twardziele!
                        > Otworzcie mawsze meslie dusze i napiszcie jakie pieszczoyu najbardziej lubicie,
                        > ale napowaznie. Do, na
                        > internecie

Teraz jak widać synonimem męskosci zaczyna być publiczne zwierzanie się z co
                        bardziej pikantnych szczegółów życia intymnego. Zawsze sądziłem, że nawet tak
                        opatrznie pojmowana "męskość" polega bardziej na sprawności łóżkowej, ale jak
                        widac znowu się myliłem. Teraz aby być twardzielem najwidoczniej wystarczy
                        wypisywać publicznie odpowiednie szczegóły swego (po)życia. Co za pardakos,
                        publiczna charakterystyka swoich łóżkowych sprawności spotyka się z jakże
                        życzliwym przyjęciem, z ciepłą aprobatą, no bo mamy do czynienia z człowiekiem
                        naprawdę szczerym, wyzwolonym ze swych kompleksów, potrafiącym otwarcie pisać o
                        swoich pragnieniach. Taka postawa zasługiwać ma na szacunek, świadczyć o
                        bezpruderyjnym podejściu do życia w tym ciemnym i zacofanym społeczeństwie,
                        słowem - charakteryzować ma naprawdę prawdziwych i otwartych Europejczyków.
                        Natomiast przedstawienie innych - nieprawomyślnych - pogladów, jak choćby w
                        dziedzinie "mniejszości seksualnych" spotyka się z drwinami, no bo jakże to, to
                        takie nietolerancyjne, zacofane, nieeuropejskie. Zdaje się, że drogę do Europy
                        zaczyna nam wyznaczać częstotliwość rozpisywania się na tematy okołogenitalne.

To zresztą chyba charakterystyczne i idące z duchem naszych czasów - wystarczy
                        spojrzeć na różne odmiany współczesnej "sztuki". Artystka onanizująca się
                        publicznie wibratorem i szukająca w tym inspiracji do odkrywania nowych rejonów
                        sztuki, artysta oddający stolec i widzący w tym nową perspektywę dla rozwoju
                        nowoczesnej rzeźby... Podobnie dlaczego za męskośc nie uznać wpis w rodzaju: "mam
                        22 centymetry!" Można by z tego zrobić wręcz afirmację akceptacji dla własnej
                        cielesności i symbol odrzucenia przestarzałych społecznych norm. Kłaniam się.
                        • Gość: julek Re: odezwa do Was IP: *.zes.hu-berlin.de 11.06.01, 15:10
                          Jorland, jak zwykle, masz racje.
                          Pani Izabell, a moze Pani jakis research pisze, co?
                          "Wrazliwosc seksualna osobnikow plci meskiej a recesja branzy IT" lub cos w tym
                          guscie.
                          I co w ogole Pania obchodzi, jak lubie byc pieszczony, jesli nie chodzimy ze
                          soba do lozka? Na co Pani taka wiadomosc? Taka babska ciekawosc czy moze cos
                          wiecej?

• Gość: M & Ms Re: odezwa do Was IP: 193.91.75.* 11.06.01, 15:33
                            Jak wiedzisy po postach droga Izabell, faceci sa glupi, nudni, prostaccy,
                            podejrzliwi. Niewielu zrozumialo wogle twoje pytanie. Na prawde poza gorami sexu
                            niewielu wiecej trzeba przecietnemu gostkomi.
                            • Gość: Jorland Re: odezwa do Was IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 11.06.01, 15:44
                              Gość portalu: M & Ms napisał(a):

> Jak wiedzisy po postach droga Izabell, faceci sa glupi, nudni, prostaccy,
                              > podejrzliwi. Niewielu zrozumialo wogle twoje pytanie. Na prawde poza gorami sex
                              > u
                              > niewielu wiecej trzeba przecietnemu gostkomi.

To szybkich samochodów już przeciętnym gostkom nie potrzeba? A ja zawsze
                              myślałem, że szybkie samochody i ładne kobiety... zaraz zaraz a może szybkie
                              kobiety i ładne samochody? Sam już nie wiem, ale co się dziwić, jak facet
                              prymitywny, który w dodatku mysli głównie o górach seksu może cos sensownego
                              spamiętać?
                              • Gość: M & Ms Re: odezwa do Was IP: 193.91.75.* 11.06.01, 15:52
                                Gość portalu: Jorland napisał(a):

> Gość portalu: M & Ms napisał(a):
                                >
                                > > Jak wiedzisy po postach droga Izabell, faceci sa glupi, nudni, prostaccy,
                                > > podejrzliwi. Niewielu zrozumialo wogle twoje pytanie. Na prawde poza goram
                                > i sex
                                > > u
                                > > niewielu wiecej trzeba przecietnemu gostkomi.
                                >
                                > To szybkich samochodów już przeciętnym gostkom nie potrzeba? A ja zawsze
                                > myślałem, że szybkie samochody i ładne kobiety... zaraz zaraz a może szybkie
                                > kobiety i ładne samochody? Sam już nie wiem, ale co się dziwić, jak facet
                                > prymitywny, który w dodatku mysli głównie o górach seksu może cos sensownego
                                > spamiętać?

SEX, PIENIADZE, SAMOCHODY (zamiast samochodow mozna napisac tez futbol, sex
                                zawsze z nowa(ym) partnerka(em)
                            • Gość: izabell Re: odezwa do Was IP: *.goteborg.se 12.06.01, 10:37
                              Juz mam odpowiedz, podsumowalam wasze wypowiedzi:Sex, Samochody, Slicznotki
                              czyli prawie 3 S wiec zakonczmy dyskusje, zadnych pieszczot wam nie trzeba ani
                              czulych slowek! Wiec zrobie sie na bostwo kupie samochod i do lozka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka