qoolphone 31.10.05, 10:15 Panowie, pomocy. Poszukuje pomysłu na oryginalny prezent dla żony na urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marquito Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 10:21 Współczuję jej, że ma takiego męża, który nie wie co jej kupić i musi pytać o radę obcych ludzi, którzy jej nie znają, nigdy nie jej spotkali, nie wiedzą co lubi, czego oczekuje, czego potrzebuje, z czego najbardziej by się ucieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 10:27 Wynajmij czipendelsa, wytnij jej z kwiatow i lisci bukiet o wymiarach 3x3 cm, kup perfumy D&G, zabierz ja do salonu fryzjerskiego, a pozniej idz do nienajgorszej knajpy i oswiadcz jej sie na kolanach po raz drugi, mozesz wynajac na jeden dzien okolicznosciowy baner w centrum miasta, zrob jej pobudzajacy masaz na lozu z platkow rozy, nie bij jej przez jeden dzien, pozmywaj po sobie naczynia, powiedz ze ja kochasz, zapros mnie do 3kata. Mozesz tez zastosowac wersje kombinowane z powyzszego zestawu :D. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b :-)))))) 31.10.05, 13:08 A oto i znawca kobiecej duszy. Nie, nie jestem żoną założyciela tego wątku, ale gdyby tak mój mąż wpadł przynajmniej na jeden z powyższych pomysłów... Mmmmmmm... No, ale o tym nie-biciu przez jeden to nie wspominam, na szczęście nigdy jeszcze mnie nie uderzył. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 14:06 No proszę, nie podejrzewałam Cię łapko o taką kreatywność. Trafiłeś w setno. A teraz panowie, bierzcie przykład z kolegi :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 14:10 oj krecilapko Ty chyba naprawde chcesz zebym oszalala na twoim punkcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:09 Myślę, że bardzo by się ucieszyła z wizyty w kurorcie Spa polecam np. Jelenią Strugę koło Kowar. Także jakis ekskluzywny masaż, zabiegi kosemtyczne, bielizną taką o jakiej marzy od dłuższego czasu, romantyczna kolacja w zarezerwowanej tylko dla was restauracji, przy nastrojowej muzyce np. jakiś skrzypek...Pomysłow jest wiele, pytanie co lubi twoja kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:12 right! w zeszłym roku postawiłem matce 2 tygodnie w ciechocinku i z miejsca zostałem jej - cytuję: "najbardziej udanym dzieckiem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:14 ...ale ale, ty wiesz co na takich imprezach się dzieje? to chyba był taki żart? Odpowiedz Link Zgłoś
boowoman Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:38 Na jakich imprezach? masz na myśli kuroty spa? Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:47 Mówiąc o imprezach miałem na myśli uzdrowiska z ich stylem - wieczorków zapoznawczych, bruderszaftów, białych walczyków "panie proszą panów" itede :) Ale ja prosty chłpopak - o kurorcie spa nie słyszał :)) Odpowiedz Link Zgłoś