Dodaj do ulubionych

prezent dla kobiety

31.10.05, 10:15
Panowie, pomocy. Poszukuje pomysłu na oryginalny prezent dla żony na urodziny.
Obserwuj wątek
    • marquito Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 10:21
      Współczuję jej, że ma takiego męża, który nie wie co jej kupić i musi pytać o
      radę obcych ludzi, którzy jej nie znają, nigdy nie jej spotkali, nie wiedzą co
      lubi, czego oczekuje, czego potrzebuje, z czego najbardziej by się ucieszyła.
    • krecilapka Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 10:27
      Wynajmij czipendelsa, wytnij jej z kwiatow i lisci bukiet o wymiarach 3x3 cm, kup perfumy D&G, zabierz ja do salonu fryzjerskiego, a pozniej idz do nienajgorszej knajpy i oswiadcz jej sie na kolanach po raz drugi, mozesz wynajac na jeden dzien okolicznosciowy baner w centrum miasta, zrob jej pobudzajacy masaz na lozu z platkow rozy, nie bij jej przez jeden dzien, pozmywaj po sobie naczynia, powiedz ze ja kochasz, zapros mnie do 3kata. Mozesz tez zastosowac wersje kombinowane z powyzszego zestawu :D.
      • gonia28b :-)))))) 31.10.05, 13:08
        A oto i znawca kobiecej duszy.
        Nie, nie jestem żoną założyciela tego wątku, ale gdyby tak mój mąż wpadł
        przynajmniej na jeden z powyższych pomysłów... Mmmmmmm...
        No, ale o tym nie-biciu przez jeden to nie wspominam, na szczęście nigdy
        jeszcze mnie nie uderzył.
      • modrooka Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 14:06
        No proszę, nie podejrzewałam Cię łapko o taką kreatywność. Trafiłeś w setno.
        A teraz panowie, bierzcie przykład z kolegi :)
      • asiulka81 Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 14:10
        oj krecilapko Ty chyba naprawde chcesz zebym oszalala na twoim punkcie :)
    • boowoman Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:09
      Myślę, że bardzo by się ucieszyła z wizyty w kurorcie Spa polecam np. Jelenią
      Strugę koło Kowar. Także jakis ekskluzywny masaż, zabiegi kosemtyczne, bielizną
      taką o jakiej marzy od dłuższego czasu, romantyczna kolacja w zarezerwowanej
      tylko dla was restauracji, przy nastrojowej muzyce np. jakiś
      skrzypek...Pomysłow jest wiele, pytanie co lubi twoja kobieta.
      • reggatta Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:12
        right! w zeszłym roku postawiłem matce 2 tygodnie w ciechocinku i z miejsca
        zostałem jej - cytuję: "najbardziej udanym dzieckiem" :)
      • reggatta Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:14
        ...ale ale, ty wiesz co na takich imprezach się dzieje? to chyba był taki żart?
        • boowoman Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:38
          Na jakich imprezach? masz na myśli kuroty spa?
          • reggatta Re: prezent dla kobiety 31.10.05, 12:47
            Mówiąc o imprezach miałem na myśli uzdrowiska z ich stylem - wieczorków
            zapoznawczych, bruderszaftów, białych walczyków "panie proszą panów" itede :)
            Ale ja prosty chłpopak - o kurorcie spa nie słyszał :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka