Gość: mesco IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.01, 20:28 co mam robic, wstydze sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat25 Re: owlosione posladki IP: *.interserwer.pl 12.06.01, 08:08 Gość portalu: mesco napisał(a): > co mam robic, wstydze sie! Czego sie wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: owlosione posladki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 16:02 Pociesz się, że Mel Gibson też, a nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
mesco Re: owlosione posladki 14.06.01, 16:56 Gość portalu: Anka napisał(a): > Pociesz się, że Mel Gibson też, a nie narzeka. widzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: owlosione posladki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 17:27 Acha. A w którymś z jego filmów pani doktor robiła mu nawet depilację plastrem. pzdr. anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: owlosione posladki IP: *.chello.pl 14.06.01, 22:59 mesco napisał(a): > bolesne! Ale konieczne. Dostał postrzał w tyłek. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: owlosione posladki IP: *.chello.pl 15.06.01, 15:58 Mesco, nie ma nad czym rozpaczać. W końcu Ty nie musisz depilować pośladków, nie byłeś postrzelony. A nawet, gdyby Twoje pośladki były rzeczywiście nadmiernie owłosione, to pomyśl o zostaniu prekursorem w tej dziedzinie i zacznij pleść warkoczyki. Taka nowość mogłaby dodać Ci tylko orginalności i fanek. Głowa do góry. pzdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: owlosione posladki 23.04.02, 12:04 Ostatnio ktoś wspominał mesco, bez niego to forum stało się trochę dziwne, ale i mniej homo-erotyczne. Mesco - gdzie jesteś ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: owlosione posladki 23.04.02, 21:12 chłopie, nie ma sie czego wstydzic, to tylko powod do dumy. Mysle ze Twoj chlop tez jest zadowolony. Ja tez mam owlosiony, gole go sobie tylko w rowku no i krocze i jest OK, tzn. eszyscy sa zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: badz z tego dumny!!! IP: *.chello.pl 23.04.02, 23:41 Strasznie mnie podniecaja owłosione faceci, to jest takie meskie-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: owlosione posladki IP: *.proxy.aol.com 24.04.02, 06:51 Powiem Ci,ze mnie to cholernie podnieca.Jak probowalbys mnie poderwac i o tym bym wiedziala,100% bym zostala Twoja dziewczyna.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: owlosione posladki IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:40 O ile gładkie pośladki są całkiem miłe - to owłosienie mogą również naprawdę bardzo podniecić - o ile owłosnienie jest w rozsądnej ilości. Nie jest na dodatek prawdą, że przeszkadza w analu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: owlosione posladki IP: 212.120.136.* 25.04.02, 07:35 nie wytrzymam, facet hetero wstydzi się pokazac owłosiony tyłek swojej kobiecie (chociaż moje pośladki tez sa włochate i bardzo mnie to cieszy) a dostaje odpowiedź od geja, że mu włochatość nie przeszkadza w analu, rewelacja. Mesco, nie wygłupiaj się, przeciez faceci mają być włochaci a babki gładkie, nie usuwaj tego bo za jakis czas będziesz żałował. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniek Re: owlosione posladki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:17 A niech spróbuje przecież mu odrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes) Re: owlosione posladki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 22:56 Gość portalu: Niuniek napisał(a): > A niech spróbuje przecież mu odrośnie. no tak, tylko ze mesco jest gejem :)) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: owlosione posladki IP: 212.120.136.* 26.04.02, 10:13 to zwracam honor. mesco, skoro jestes gejem to tym bardziej chyba chcesz byc pociągający jako mężczyzna a włochatośc w tym przypadku jest atutem. tak myślę, chociaz nie wiem co się podoba gejom. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: owlosione posladki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 10:41 mnie raczej nie podoba się wdepilowana (męska) pupa. Choć nadmiar włosków w TEJ okolicy może trochę przeszkadzać w analu. uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: owlosione posladki IP: 212.120.136.* 26.04.02, 10:44 nie rozumiem, w czym to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś