Gość: YA IP: 195.116.129.* 27.09.01, 16:10 czy ktoś był na Gran Canarii? jakie wrażenia? z jakim biurem? czy są fajne miejsca rozrywkowe, kluby, sauny, plaże naturystyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.ploc.gazeta.pl 27.09.01, 17:34 Byłem, ale tylko kilka dni. Było super, ale za krótko by wszędzie być i wszystkiego spróbować. Chętnie bym sobie przedłużył lato i tam znów pojechał (lub wiosną przyśpieszył lato). Dlatego też czekam na opinie osób, które były tam w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.pekao.com.pl 28.09.01, 12:48 ja byłem w tym roku w Maspalomas w Clubhotel RIU Gran Canaria i było super :-) super pokoje + smaczne jedzenie, miła atmosfera, extra baseny ale najlepsza była olbrzymia piaszczysta plaża wydmy i plaża naturystyczna :-) również chciałbym tam pojechać w przyszłym roku (może na wiosnę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel najlepiej ZIMA IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.01, 19:20 nie wiem, jak w Polce, ale w Niemczech ceny wypadow na Grand Canarie sa najnizze od 2.01 do 20.01. Wtedy 14 dni kosztuje z 1000 Dm (2000 PLN). A po cholere latac tam latem lub wiosna, kiedy wtedy w Polsce tez jest juz cieplo. poza tym, w stycznieu na Grand Canarii jest 24-26 stopni, akurat, zeby si enei pocic jakmysze..slonce grzeje, mozna sie opalac i plywac. Bylem w ubieglym roku, jade i teraz ..dokladnei 2 stycznie. I polecam jakies Niemieckie bioro..SA TANSZE!! camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: najlepiej ZIMA IP: *.pekao.com.pl 02.10.01, 11:12 jedziesz sam czy z kimś ??? jestem chętny, ale sam to raczej nie pojade, w towarzystwie jest cool. czekam na info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najlepiej ZIMA IP: *.ploc.gazeta.pl 02.10.01, 18:08 a co jest w tych 14 dniach za 1000 DM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: najlepiej ZIMA IP: *.telenergo.pl 03.10.01, 10:18 all inclusive masaż codziennie, dwa razy dziennie robią Ci loda ( jesli jesteś facetem ) lub minetkę, wolny wstęp do wszystkich klubów nocnych a poza tym takie nudy jak 4 wycieczki krajoznawcze po wyspie, rejs na Teneryfę. Sorry ja tylko tak co by Cię podenerwować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: najlepiej ZIMA IP: *.pekao.com.pl 03.10.01, 13:19 nie zgadzam się Gran Canaria jest OK, super ludzie z różnych stron świata, fajne kluby nocne, plaże. Pełna swoboda obyczajów. Jeśli komuś to nie odpowiada to może pojechać na pielgrzymkę lub do ośrodka dla emerytów i rencistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: najlepiej ZIMA IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 11:12 i maaaaaaaaaaaasa niemcow..... no ale przynajmniej zima przyjazdzaja na Grand Canarie dojrzali panowie, a nie jakies dzieciaki i piszczace ciotuchy:))) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: najlepiej ZIMA IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 11:10 hotel, sniadanie i obiadokolacja... jak dobrze trafisz, jak nie..to tylko hotel:))) ale i tak warto, wyrzywic sie mozna na grand canarii za kase podobna jak w Polsce, tylko trzeba sie oddalic nieco od miejsc turystycznych...ze 2 - 3 ulice w bok i juz mam y jadzonko ja sie patrzy:))) camel Gość portalu: m napisał(a): > a co jest w tych 14 dniach za 1000 DM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axel Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.icpnet.pl 03.10.01, 15:30 Gran Canaria to raj na ziemi! Szczegolnie w Maspalomoas - polecam hotel Oasis (*****) Wiecej nie mozna pragnac, mega 7km piaszczysta plaza, wspaanialy hotel z 50 tys metrami kwadratowymi ogrodu, sporty wodne, obok miasteczko z dyskotekami, kafejkami, restauracjami itp itd Polecam goraco Axel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.telenergo.pl 04.10.01, 09:58 jeśli interesują kogoś kilometry plaż to bezkonkurencyjna jest Fuertaventura, która wraz z Lanzarotta stanowią krańcowo wschodnią ( najbliżej Afryki ) część archipelagu wysp Kanaryjskich z cieplejszym i bardziej suchym klimatem. Całe wschodnie wybrzeże to niekończący się pas łatwodostępnych plaż z ruchomymi wydmami wdzierającymi się uparcie na szosę. Część zachodnia, dla wybranych oddzielona jest od reszty wyspy pasmem gór. Aby się tam dostać trzeba objechać góry przez południowy półwysep Jandia i ... dysponować samochodem terenowym. Na zachodzie są same dziewicze plaże bez dróg, odwiedzane jedynie przez amatorów windsurfingu. A przy okazji można zrobić wycieczkę na Lanzarotte ( prom samochodowo-osobowy ) 1 godz. 20 min pooglądać nieprawdopodobne księżycowe krajobrazy ( wyspa jest powulkaniczna ) , pohiszpańskie warownie i ponapoleońskie umocnienia. Pozdrówka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: 213.86.222.* 04.10.01, 14:47 GRAN CANARIA?- CZAD!!! Jak juz tu ktos dobrze zauwazyl RAJ NA ZIEMII! Bylam w Playa del Ingles pod koniec sierpnia na 2 tygodnie. Jechalam z niemieckiego biura dokladnie za 898 DM. W tej cenie byl przelot i zakwaterowanie w apartamencie. Cena bez zarcia, ale i po co zarcie, az zal jesc w jednym miejscu jak tam tyle ciekawych knajpek, barow, pub'ow itp. Po prostu tam zyc i nie umierac. Playa del Ingles pod kazdym wzgledem jest rewelacyjna. W przyszlym roku mam ochote zobaczyc jakas inna wyspe liczac na to ze bedzie w kazdym calu rowna Gran Canarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.skane.se 05.10.01, 05:24 CHETNIE ZASPONSORUJE WYJAZD NA KANARY BARDZO ATRAKCYJNEMU FACETOWI. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.ploc.gazeta.pl 05.10.01, 10:57 o piątej rano przychodzą ci do g łowy ciekawe pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 11:18 > CHETNIE ZASPONSORUJE WYJAZD NA KANARY BARDZO ATRAKCYJNEMU FACETOWI. > > ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM pytanie, czy ty jestes rownie atrakcyjny:))) ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.ploc.gazeta.pl 05.10.01, 12:28 i czy ten atrakcyjny mający już twój sponsoring, może zasponsorować dodatkowo...swoją dziewczynę albo żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.10.01, 00:15 a jakie są wymagania co do atrakcyjności ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: wakacje na Gran Canaria co o tym sądzicie? IP: *.skane.se 10.10.01, 05:23 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > a jakie są wymagania co do atrakcyjności ???? Powinienes byc wysoki,barczysty,meski. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś