bel.canto 11.12.05, 19:40 Drodzy chlopcy:) Blagam pomozcie mi cos wymyslic! Wyczerpalam juz swoje pomysly i nie mam pojecia co teraz mu sprezentowac:/ tylko nie piszcie, ze to ja znam go najlepiej i sama wiem co by chcial dostac! dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
his_girl Re: Prezent na gwiazdke dla Niego?? JAKI?? 11.12.05, 19:41 Ile ma lat i co lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 [...] 11.12.05, 19:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bel.canto hehe 11.12.05, 19:55 nie stresuj sie mambo!! przeciez sam mozesz wybierac ktore posty chcesz czytac i na ktore chcesz odpowiadac!wiec po co odpisujesz? to takie proste, a jednak za trudne dla niektorych. A co do prezentu, narzeczony ma 24 lata i wszystko co lubi, czyli ksiazki, muzyka, dobre wino juz sie przejadlo, chcialabym cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 O boże 11.12.05, 19:59 jestem kobietą tak w ogóle. I szlag mnie trafia jak ten sam wątek ktoś zakłada prawie codziennie. Oni poudzielali tam odpowiedzi-poczytaj. Kup mu pen drive np. Odpowiedz Link Zgłoś
bel.canto Re: O boże 11.12.05, 20:25 W takim razie ok. To rozumiem. Ale nie rozumiem po co wchodzisz na ten watek skoro nie chcesz nic konkretnego napisac. Nie chce mi sie przegladac starych wiadomosci, latwiej jest mi zaczac nowy i konkretnie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś