anita_buzka 19.01.06, 14:51 Panowie pomozcie prosze co moge przykladac zeby siniak mi szybko znikl. do konca tygodnia wzielam urlop,ale w poniedzialek juz do pracy musze a oko wyglada strasznie.Czym to przykladac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsnotme Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 14:57 maśc arnikowa(albo jakoś tak, w aptece będą wiedzieć) zimne okłady, masowanie. poza tym jesteś kobietą, wszystko potrafisz zaretuszować:) ach, te kursy samoobrony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:02 itsnotme, Ty widze masz doświadczenie w tuszowaniu sińców :) jest jedna fajna maść, po której siniaki wszelskie szybko schodzą, jakaś ziołowa, zaraz poszukam jak sie nazywa (po sylwestrze miałam takie siniaki na nogach, że zal patrzeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica maść arcalen 19.01.06, 15:03 ogólnie to świństwo jest, ale dobrze na siniaki działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
anita_buzka Re: maść arcalen 19.01.06, 15:08 kolorowa_diablica napisała: > ogólnie to świństwo jest, ale dobrze na siniaki działa :) > dziekuje bardzo mi pomoglas.To musi zniknac do poniedzialku:( Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: maść arcalen 19.01.06, 15:11 powiem Ci tak... troche zajeżdża ziołami, do tego nie wchłania się, jakas taka maź sie robi, która póxniej trzeba zbierać i do tego źle sie zmywa... ale mi pomaga... no i trzeba to nakładać i długo z tym łazić... jak do poniedziałku ma Ci to zginąc, to jak najczęściej sie smaruj, a jesli w domu jesteś, o nawet możesz z tym ciagle chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:05 kolorowa_diablica napisała: > itsnotme, Ty widze masz doświadczenie w tuszowaniu sińców :) > Kobiety w tańcu tak kopią...;) > jest jedna fajna maść, po której siniaki wszelskie szybko schodzą, jakaś ziołow > a, zaraz poszukam jak sie nazywa (po sylwestrze miałam takie siniaki na nogach, > że zal patrzeć :)) Masz ją jeszcze? W razie czego będę do Ciebie jechał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:07 mam jeszcze, mam... ale od razu mówię, że to paskudztwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:10 ale to jest właśnie maśc arnikowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:11 jak bedziesz miał siniaka, to zapraszam, nasmaruje Cie ta mascią :P Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka itsnotme, 19.01.06, 15:14 Po takim wyznaniu, to moze piszesz sie na kopa w torbe? Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: itsnotme, 19.01.06, 15:16 czekaj, trwa negocjacja:) jak się nie uda możesz szukać swojej szansy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica spadajcie :D 19.01.06, 15:18 świry... nikogo nie bede smarować w takim razie :P Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 14:57 W domowych warunkach lod w reczniku. W aptece mozna dostac specjalna masc. A poza tym faceci Cie maja uczyc jak sie maskowac podkladem? Zaloz ciemne okulary i koszulke z Matrixa :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:00 >....Zaloz ciemne okula > ry i koszulke z Matrixa :) zamiaszt koszuli to moze sutenne bedzie bardzije autentycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anita_buzka Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 14:58 niestety widac pod makijazem:( Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Nie kituj, 19.01.06, 15:03 to raczej niemozliwe. Moze masz jakis puder do dupy, a nie do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Nie kituj, 19.01.06, 15:09 a co Ci sie stało? co fakt to fakt, jak masz oko fioletowe, to rzeczywiscie trudno to zatuszować... chyba że nawali się tyle kosmetyku, że zrobi się dziwna górka :) Odpowiedz Link Zgłoś
anita_buzka Re: Nie kituj, 19.01.06, 15:20 kolorowa_diablica napisała: > a co Ci sie stało? > > co fakt to fakt, jak masz oko fioletowe, to rzeczywiscie trudno to zatuszować.. > . chyba że nawali się tyle kosmetyku, że zrobi się dziwna górka :) > To glupie ale sie poslizgnelam i jakos tak niefortunnie upadlam ze uderzylam w policzek a raczej w kosc policzkowa i wczoraj jak kladlam sie spac nie bylo nic oprocz zaczerwienienia a dzis o zgrozo fioletowe oko... Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Nie kituj, 19.01.06, 15:26 zakrzepła krew zejdzie szybko(to to fioletowe). Ale potem będziesz miała żółte oko minimum tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Nie kituj, 19.01.06, 15:11 Niestety zdarza mi sie. Ale staram sie z tym walczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 15:11 Zawsze pozostaje ci stary numer z ciemnymi okularami. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: A jaki to jest stary numer z c. okularami ;)? 19.01.06, 15:43 Założyć okulary bardzo ciemne i wtedy nie widać podbitego oka bo oczów w ogóle nie widać zza ciemnych szkiełek. Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Pomocy-podbite oko! 19.01.06, 17:15 Kiedyś [tydzień przed maturą:))] swą obitą gębę traktowałem kompresami z Atacetu. Po 3 dniach były tylko lekko żółte place;) Odpowiedz Link Zgłoś