madai 26.05.05, 23:57 dzisiaj bylam nad woda, sama nie wiem, gdzie. bylo sredniawo. poleccie jakies fajne, ustronne miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 00:00 Zakole dunajca pod Sokolica w Pieninach. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 01:24 Moze do Chotowej? Albo do Janowic nad rzeke :) Niwka? Dwodniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 07:16 Na pewno nie w 15 miejsc zakwestionowanych ostatnio przez Sanepid - wczoraj był o tym artykuł na WP. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 12:08 Wczoraj w TV pokazywali Mazury...Ludziska pływają już!!!A ja tu siedzę: (((Pogoda taka boska! Buuuuuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 12:24 O Mazurach to ja bym mógł bez końca...Świat widziany z łajby - to inny świat! Boże,jak mi tęskno do tych widoków...Wiecie,że tam się nawet książek nie da czytać,bo ta cudowna przyroda tak "atakuje" wszystkie zmysły,że czlowiek chodzi jak oszołomiony i przytłoczony( w pozytywnym sensie) tym wszechogarniającym pięknem!..:))))Już kilka razy to sprawdziłem.Ludzie sobie wyobrażają,że wyłożą się na pokładzie i będą załeglości w czytelnictwie nadrabiać.A tu nici! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 12:34 Tu sobie poklikajcie...: www.ruciane-nida.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 15:35 a ja wiem ale nie powiem chyba ze w tajemnicy .wielka wies .przelom dunajca przez wzgorza nie trzeba w pieniny jechac Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: gdzie nad wodę? 27.05.05, 22:02 My jeździmy czasem do Podlesia Debowego, ale tam dużo ludzi. W ub. roku odkryłam bardzo ustronne miejsce, piękna czysta woda, chyba na terenie Wierzchosławic. Ale nie wytłumaczę Ci gdzie jest, bo ciężko byłoby mi. Piękne miejsce naprawdę. Często tam sobie jeżdzę jak uskuteczniam moje rowerowe wycieczki. Bardzo czysta woda jest też w zalewie w Radłowie. Ale ludzi raczej dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: gdzie nad wodę? 29.05.05, 21:36 wiem wlasnie, ze w wierzchoslawicach jest mnostwo jeziorek [czesto tam jezdze], i to calkiem czystych, ale wlasnie ludzi tlum... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: gdzie nad wodę? 30.05.05, 18:52 gdybyś chciała tylko posiedzieć nad wodą ( bez pływania) to polecam Las Radłowski, tuż za Dwudniakami, piekny las a w jego głębi masa stawów.I ludzi nie ma prawie, czasem ktoś przjedzie, albo przjedzie na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś