elmoska 27.01.06, 10:32 mam pytanko co tak pociaga mezczyzn w mlodych mamuskach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drobny911 Re: Bo od razu nie ciagna, 27.01.06, 10:40 bo w łóżku są gotowe na wszystko, wszystko zrobią, i robią to tak jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Gratuluje doswiadczen, 27.01.06, 10:42 i zaluje, ze moje nie w pelni to potwierdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Nie martw sie tym. 27.01.06, 10:48 Ja zaczalem czytac o teorii wzglednosci, i jak juz sadzilem, ze zalapalem o co biega, to przyklady i dowody mnie tak rozwalily, ze musialem przyznac, iz bylem w bledzie. Kazdy ma ograniczenia w lepetynie, i nie zaskoczy tego co go przerasta intelektualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
f.qu Re: mloda mama 27.01.06, 10:49 młode mamy są bardzo chętne na wszelkie propozycje, są bez zachamowań, potrafią zaskoczyć faceta w łóżku, nigdy nie boli je głowa, znają wszystkie pozycje, uwielbiają seks oralny, i zawsze chcę powtórki z rozrywki... Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: Duze piersi? nt. 27.01.06, 12:53 ja lubię zaspokajać się o duże piersi, to jest super uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś