klakier1984 13.03.06, 18:57 Czy mozecie mi napisac,z czego slyna brazylijskie kobiety?b.prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: brazylijki 13.03.06, 19:03 są gorące (te z karnawału), ale tak na prawdę to grubiutkie (parę poznałem) i łatwe :) ps. no i jeszcze możesz sprawdzić hasło "brazylijska depilacja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: brazylijki 13.03.06, 19:54 profesor lew starowicz twierdzi że mają niesaowite tyłeczki nie spotykanie nigdzie indziej ( chodzi o przejście miedzy pupą a nogami) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: brazylijki 13.03.06, 19:56 oj..mowicie o kilku % tych mozna zeuropoeizowanych a ja widzilam takie latynoski, ze szok.....no ale w TV nie widac tych prawdziwych.. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: brazylijki 13.03.06, 19:59 A mnie się jednak wydaje że może też chodzić o rzyć prawidłową bo brazylijki mają konkretne (wielkie) tyłki szczególnie po urodzeniu dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: brazylijki 13.03.06, 20:05 no ja nie wiem jake zdy maja brazylijki. W te z TV to nie wierze ze wszystkie tak wygladają , zresztą nawet te z TV to nie są jakieś suuper laski. PIsałem jeno o tym co o nich myśli starowiecz bo ja nie widze w brazyli zadnego zagłębia pieknych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: brazylijki 13.03.06, 20:09 No ale może mają fajne biuściki. Może jednak powinieneś zgłębić temat ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: brazylijki 13.03.06, 20:55 > No ale może mają fajne biuściki. Może jednak powinieneś zgłębić temat ;))))) nie bardzo jest jak ;( Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: brazylijki 13.03.06, 20:39 One słyną z tego, że rodzą najlepszych piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: brazylijki 14.03.06, 08:11 ja slyszalam, ze brazylijskie plaze slynna z najladniejszych pup, takich chirurgicznie poprawionych. mi sie podoba taki typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: brazylijki 14.03.06, 08:34 pupy. wlosi nawet stworzyli specjalny termin "culo brasiliano". Odpowiedz Link Zgłoś
klakier1984 Re: brazylijki 14.03.06, 08:41 mozecie podac mi linki do zdjec z Brazylijkami? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: brazylijki 14.03.06, 09:54 i o to ci od początku chodziło, mała świnio:) Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: brazylijki 15.03.06, 15:13 pierwsze na swiecie pod wzgledem ilosci operacji plastycznych, na drugim miejscu plasuje sie wenezuela Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: brazylijki 16.03.06, 14:29 Wg kolegi który był w Brazylii 3 miesiące są niesamowicie otwarte. W tamtejszej kulturze nie ma nic złego w całowaniu się z kilkoma partnerami na imprezie... coś poważniejszego podobno też... szczególnie jak się tam jest blondynem Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: brazylijki 16.03.06, 14:37 kisielt napisał: > Wg kolegi który był w Brazylii 3 miesiące są niesamowicie otwarte. W tamtejszej > kulturze nie ma nic złego w całowaniu się z kilkoma partnerami na imprezie... > coś poważniejszego podobno też... szczególnie jak się tam jest blondynem ja takze slyszalam ze maja bardzo luzne podejscie do sexu. Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: brazylijki 16.03.06, 17:28 > ja takze slyszalam ze maja bardzo luzne podejscie do sexu. Zbyt luźne podejście nie jest naszym marzeniem. Wolimy troszkę ciasnawe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: brazylijki 17.03.06, 15:40 Podejście musi być dopasowane do podchodzącego :) Odpowiedz Link Zgłoś