q520 17.03.06, 15:04 Sąnsiadka trujemi cztery litery bo nie wie jak dobrze ale przedewszystkim modnie ubrać dźiecko,jakaś kurtka skurzana fajne dzinsy etc etc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
me-myself_and_i Re: Modnie ubrani 17.03.06, 15:08 a ja bym powiedziała, że priorytet to ubranie czyste, a nie modne... a co, dzieci w szkole się smieja, że kurtka sprzed dwóch sezonów, czy jak?? co za kretynizm... Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Modnie ubrani 17.03.06, 15:35 Moze byc brudne, byle nowe, ladne i kolorowo. Nie jestes dzieckiem, to nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
me-myself_and_i Re: Modnie ubrani 17.03.06, 15:41 skąd wiesz, że nie jestem?? a nawet, jak nie jestem, to byłam...kiedys, dawno temu...ojjjjjjj, jak dawno!! Odpowiedz Link Zgłoś
diegosia Re: Modnie ubrani 19.03.06, 09:54 a moze zapytac samo dziecko? Ja obserwuje jedno 12letnie pachole i stwierdzam, ze destructor ma poniekad racje. Chlopie ma ulubione spodnie i bluze, nie widuje go codziennie, ale jak go widuje to zawsze ma je na sobie. Jedyne co sie zmienia to stopien ich zabrudzenia. Ale to jest cool i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
grancenka Re: Modnie ubrani 19.03.06, 15:07 może dziecko to wymówka, a ona po prostu chce cię poderwać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś