qaaaz 22.03.06, 07:53 Faceci mam do was pytanie.Podpowiedzcie prosze co mozna kupic przyjacielowi na urodziny jako prezent.Z gory dzieki za podpowiedz.:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsnotme Re: Prezent 22.03.06, 08:29 qaaaz napisała: > Faceci mam do was pytanie.Podpowiedzcie prosze co mozna kupic przyjacielowi > na urodziny jako prezent.Z gory dzieki za podpowiedz.:))) jakiś taki nijaki ten Twój przyjaciel z opisu, ciężko doradzić, ale z dużym prawdopodobieństwem spodobałby mu się masaż, albo lodzik:] Odpowiedz Link Zgłoś
mikele111 Re: Prezent 22.03.06, 08:34 zegarek, pióro, jakaś ksiązka z jego klimatów albo jakis elektroniczny bajer, np. cos do kompa lub komórki Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Prezent 22.03.06, 09:08 Przyjaciel a ty nie wiesz co by mu sprawiło radość? To co to za przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Prezent 22.03.06, 09:09 zegarek, skarpety, resorak, flaszke absolwenta Odpowiedz Link Zgłoś
qaaaz Re: Prezent 22.03.06, 16:39 Ja wiem co on by najbardziej chcila,ale tego nie dostanie,bo jest problem finansowy.Znam go,zawsze wiem co moge mu kupic.Teraz nie mam jakos pomyslu :(:: ( Licze na was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-myself_and_i [...] 22.03.06, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: Prezent 22.03.06, 20:26 napisz ile ma lat, czym sie interesuje ew. gdzie pracuje. trudno cos doradzic, w koncu facet moze lubic robotki na drutach albo whisky. zbyt malo szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: Prezent 22.03.06, 20:26 Książka Płyta z dobrą muzyką Krawat Okulary Alkohol Zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
qaaaz Re: Prezent 23.03.06, 06:56 Ma 23 lata i studiuje na politechnice.Interesuje sie glownie radiem,mediami i muza.Pomysl z jakims malym,fajnym,np starym modelem autka odpada,bo nie.Wiec OK.Ja wiem oc prydaloby mu sie i z czego cieszyby sie,ale te jest bariera finansowa.A innego pomyslu nie ma.Nie chce zeby to bylo cos prostego i takieog co kazdy kupiuje,szukam raczej czegos orginalnego i pomyslowego.Mam jeszcze troszke czasu moze cos wykombinuje,licze tez na wasze pomyslu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Prezent 23.03.06, 09:26 Znam kilka dobrych rzeczy, ktore mozesz mu kupic, ale sa OSTRZEGAM drogie. Multimedia (gry) -Civilization IV -The Elder Scrolls IV Oblivion -F.E.A.R (Musi miec niezlego kompa na te gry) Mulimedia (muzyka) -sama chyba wiesz najlepiej czego slucha Procenty -Jest taki alkohol, gdzie butelka wyglada jak jakis pistolet ze szkla, w srodku jest oczywiscie wodka, a magazynki to takie szklane pojemniczki z "nabojami"...koszt tego to jakies 180 zl -Kazdy mezczyzna bedzie sie cieszyl jak dziecko gdy dostanie flaszke Jacka Danielsa :) Urzyteczne -Krawat -Zegarek -cos do komputera (np. bezprzewodowa myszka, klawiatura itp) Odpowiedz Link Zgłoś
slightly_mad Re: Prezent 24.03.06, 00:46 Ja tam obstaje za lodzikiem... nie pogardzi chyba.. Co do finansow.. Wykonanie w Twojej gestii.. a jak sie brzydzisz.. to popros moze jakas kolezanke... Odpowiedz Link Zgłoś