czekoladkaaa Re: rozmiar stanika 08.05.06, 21:57 Faceci,jaki rozmiar biustu najbardziej lubicie?tylko szczerze:* Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: rozmiar stanika 09.05.06, 14:08 To są różne rozmiary? Nie zauważyłem. trzeba zacząć się przyglądać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: rozmiar stanika 08.05.06, 22:01 Dziewczyno, jak należy ci napisać żebyś zrozumiała że przed założeniem wątku sprawdź w przeglądarce czy aby podobny się nie pojawił. A może potrzebujesz instrukcji kożystania z przegladarki? Otóż na górze strony jest takie okienko i tam wprowadź słowa "Rozmiar biustu" Gwarantuję, wyskoczy ci duuuużo takich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen No taki średni 08.05.06, 22:02 powiedzmy D... a własciwie to nawet C wystarczy, jezeli kobieta nie jest za puszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
haiaw7 Re: No taki średni 08.05.06, 22:09 Oczywiście kazdy ma swoje zdanie w tym temacie, ale dla mnie: D kojarzy mi się z wielkimi cycami, najczęściej zwisami no i oczywiście z sexem, i problemami praktycznymi (najczęściej są to zwisy, przeszkadzają w sporcie) Średnie, jędrne - wspaniale się prezentują, są sexi, dobrze się sprawdzają w życiu aktywnym (ja takie prowadze) - czyli np. nie przeszkadzają w sportach, wadą jest brak cech szczególnych jak te D lub małe Małe - jeśli mają ładny kształt, dziewczyna nie jest płaska, piersi są takie że po prostu mieszczą się w garści to są idealne - oprocz zale praktycznych, są najczęściej jędrne i dają poczucie młodości i niewinności dziewczyny, jakby była dziewiczą nastolatką... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: No taki średni 09.05.06, 21:49 tak oczywiscie Twoje sa najlepsze...co prawda nigdy nie mialas innych ale i tak najlepiej wiesz jak przeszkadzaja i wogole no to juz nic wiecej mowic nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: No taki średni 09.05.06, 16:18 O widzę kolega swój pogląd wyraża na podstawie gazet co się na oglądał ;) D to zdecydowanie duży biust Odpowiedz Link Zgłoś
haiaw7 Re: No taki średni 09.05.06, 18:09 "O widzę kolega swój pogląd wyraża na podstawie gazet co się na oglądał ;) D to zdecydowanie duży biust" Nie widzisz nic :) Mam siostre co ma D. Takie coś przyciąga wzrok, kobiety sobie myślą, ze to dobrze.. ale niezawsze :) Jak cyc większy od łba to chyba niedobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Re: No taki średni 09.05.06, 21:06 haiaw7 napisała: > Takie coś przyciąga wzrok, kobiety > sobie myślą, ze to dobrze.. ale niezawsze :) Hmm... czy mysla ze to dobrze... czesto sa wlasnie z tego powodu troche niesmiale, czasem pod pozorna niedostepnoscia kryja kompleksy (moim zdaniem zupelnie bezpodstawne) - ale kiedy facet przekona taka dziewczyne ze widzi ze "jest pod seksem i dusza", okazuje sie bardzo ciepla, delikatna i kobieca osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 mi duży biust nie jest potrzebny. 09.05.06, 16:33 Po hiszpańsku nie rucham! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
banalny9 Re: rozmiar stanika 09.05.06, 12:40 a mi to obojetnie...razu tak..raz tak:-) Ladny musi byc. Biust to biust, nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Mi też to obojętne... prawie 09.05.06, 16:19 W przedziale A-D raczej każdy mi się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: rozmiar stanika 10.05.06, 00:18 W przeciwieństwie do rozmiaru biustu rozmiar umysłu ma znaczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: rozmiar stanika 10.05.06, 10:32 Ja ja, ble ble.. Jak się rozeszłam z facetem, to mi powiedział, że teraz będzie szukał głupszej od siebie, bo się dziwnie czuł ze mną. Więc jeśli szukacie tych z jak najmniejszym, to uwierzę :p Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: rozmiar stanika 10.05.06, 19:59 Ty nie mozesz byc mezczyzna skoro wyglaszasz takie brednie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: rozmiar stanika 11.05.06, 19:39 Tak, to możliwe,że to jakieś cherlawe dziewczę z wklęsłą 1. One wszystkie myślą,że każdy facet szuka dziewczyny z biustem 5 i pupą J.Lopez Odpowiedz Link Zgłoś