Dodaj do ulubionych

=====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego

10.05.06, 18:29
jak to zrobić?? oczywiscie jesli juz cos to poderwac z wiekszym skutkiem..na
coś stalszego...jest moim sąsiadem od prawie 3 lat no ale był zajety.teraz
jest wolny i chciałabym z tego jakoś skorzystac.czasami zdarza sie nam
zagadac..ale rzadko..on jest na 3 roku st. a ja jeszcze w LO..no i co tu
zrobic.?
aha z tego co zauwazyłam to lubi pobiegac, pojeździc na rowerze no i chyba
pospacerowac tez by mógł...no ale nie mam odwagi mu tego
zaproponowac..wolałabym tak to zrobić zeby on pierwszy mi cos zaproponował..
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 10.05.06, 18:33
      :-) moze nie powinnam udzielac sie w tym watku, bo ja mam szczescie do tych min
      5 lat starszych..tak jakos wychodzi :p

zauwazylas, zeby on zwracal na Ciebie uwage wieksza niz po prostu na sasiadke?
      Macie jakichs wspolnych znajomych?
      a nie `popsul` Ci sie rower ostatnio? :P
      • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 10.05.06, 19:19
        wydaje mi sie ze zauważył mnie jako dziewczyne a nie jako sąsiadke..mówiła mi
        nawet o tym siostra..no ale przeciez to on musi cos pierwszy zrobić,bo ja nie
        bede robić z siebie idiotki tym bardzie ze nie wiem co on ma do mnie i czy
        bedzie coś chcieć ode mnie
        nie mamy wspólnych znajomych..nawiązałam z nim kontakt dopiero od jakiego
        niecałego roku..a dopiero od kilku miesiecy zwracam na niego uwage bo ja i on
        mielismy partnerów.

jesli chodzi o rower to z tym nie przejdzie..on jest prawie informatykiem i
        raczej lubi tylko na nim jeździc a nie "naprawiac"..<pewnie by mi pomógł go
        naprawic jak juz coś no ale nie widze tego w dobrym świetle..
        • tygrysio_misio Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 15:40
          a dlaczego to on ma robic z siebie idiote??
      • mikele111 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 11.05.06, 11:46
        jest informatykiem to mozesz to wykorzystac, np. chcesz sie go poradzic na
        temat ulepszenia swojego sprzetu albo cos w tym stylu, spytaj czy moglby ci w
        tym pomoc bo jestes zagubiona, a nie chcesz dac sie wrobic czy oszukać na
        allegro, czy w jakims skelpie internetowym. Jak juz zaczniesz z nim rozmowe,
        popytaj, zagadnij czym sie interesuje, zajmuje, co robi w wolnym czasie, potem
        juz poleci...
    • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 10.05.06, 19:29
      dodam jeszcze ze ja miałam za sobą roczny zwiazek który zakonczył sie w lutym a
      on juz kilkuletni <prawde mówiac to była jego narzeczona> i zakonczył sie mniej
      wiecej 2 miesiace temu..
      oczywiscie nie chce mu sie narzucac...i od razu wiazac sie z nim..no ale
      chciałabym sie zblizyc do niego...bardziej....po prostu przełamac pierwszą
      bariere...bo później to ja już sobie poradze..;p;DDD
      • anxiety3 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 10.05.06, 19:35
        oj...byl zareczony...ja mialabym obawy...zwlaszcza, ze to szybko po kilkuletnim
        zwiazku

on moze nie miec ochoty na nic teraz
        • bond700 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 10.05.06, 19:44
          Uśmiechnij się do gościa , przeciągnij niekiedy wzrok , zagadaj itd itd. To
          chyba pytanie bardziej dla kobiet a nie facetów?
    • satrapii Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 11.05.06, 11:12
      Jeżeli tamten związek był dla niego ważny, to w przeciągu 2 miesięcy jeszcze o
      Niej nie zapomniał. Jeżeli jestes cierpliwa i bardzo Ci zależy, to bądź w
      pobliżu, obserwuj, dawaj baaardzo subtelne znaki. Ew. falstart może Cię
      zdyskfalifikować na zawsze. Nie poluj na niego, jeżeli On został skrzywdzony,
      to go tylko spłoszy, ustaw to tak, aby w pewnej chwili to On chciał Cię
      upolować. Powodzenia.
      • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 12:34
        jesli chodzi o cierpliwość to chyba to jest najmniejszy problem..własnie
        dlatego nie chce pierwsza podejmować żadnych kroków bo wiem ze to go odstraszy..

satrapii napisał:
        >ustaw to tak, aby w pewnej chwili to On chciał Cię
        > upolować.

nie miałabym z tym większych problemów gdyby nie to ze żadko go widze..jest na
        informatyce i wiele czasu spędza przed komputerem <nie to ze jest jakimś
        maniakiem komp. tylko po prostu jakies prace robi>

do "bond700"
        >>chcialam też sie dowiedzieć równiez od was..jak wy to widzicie itp..wiem ze i
        wy czasami lubicie kiedy to dziewczyna robi pierwszy krok..
        wiem ze musze wyczuć ten moment..ale byłoby mi łatwiej gdybym czesciej z nim
        sie widziała;/ no ale jak na raze to nic sensownego mi nie przychodzi do głowy
        zeby sie nie zbłaźnić...
        a tak w ogóle to myślicie, że zainteresowałby sie w tym wieku dziewczyną o 5
        lat młodszą??
        • huskyman Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 19:52
          A co w tym złego, że 5 lat młodsza? :) Mi by nie przeszladzala dziewczyna w wieku np. 15 lat :D (mam 20 ;))
    • osiolek113 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 20:18
      Algorytm (to co lubią informatycy) jest prosty.
      1.Ubierz się niby normalnie, ale tak żeby delikatnie sugerować że pod tym
      normalnym ubraniem pręży się piękne ciało, które tylko czeka...
      2.Zepsuj swój komputer. Dobrym pomysłem jest
      3.Idź do niego i powiedz, że zepsuł Ci się komputer i czy może Ci naprawić.
      4.Bądź cały czas w jego polu widzenia (w tym ubranku) jak będzie naprawiał, bądź
      miła, uśmiechnięta i spokojnie czekaj aż zwariuje na Twoim punkcie.

Uwaga, metoda może być zbyt skuteczna. Zaleca się posiadanie wsparcia (rodzice,
      rodzeństwo, koleżanka) w zasięgu głosu, na wszelki wypadek.
      • osiolek113 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 20:19
        do punktu 2:
        dobrym pomysłem jest "przypadkowe" zarażenie komputera jakimś cholernie trudnym
        do usunięcia wirusem (wcześniej skopiuj ważne dane na płytki).
        • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 23:11
          hm..może to nie głupi pomysł z popsuciem komputera, tylko boje sie ze pierwsza
          naprawi go albo moja siostra albo jej kumpel..jak to zwykle bywało. no ale w
          razie czego jeden pomysł już jest i jak cos to z niego skorzystam;]

>>huskymen napisał:
          >>A co w tym złego, że 5 lat młodsza? :) Mi by nie przeszladzala dziewczyna w
          >>wieku np. 15 lat :D (mam 20 ;))

uff to dobrze..no ja mam 17 to chyba nie jest najgorzej.mam nadzieje ze w razie
          czego to jemu też nie bedzie to przeszkadzało;]...

jak macie wiecej pomysłów to piszcie...;]
          pzdr.
          • osiolek113 Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 12.05.06, 23:32
            Siostra chyba nie będzie taka wredna. Szczególnie jeśli ją ostrzeżesz, że to
            twoja działka i dasz 2 dni na skopiowanie jej plików na płytki.
            • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 13.05.06, 00:08
              nie no luzik...jak cos to na pewno by mi pomogła..jak bym poprosiła to pewnie
              by sie usuneła nwet z chaty na ten czas;]
    • heart_of_ice Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 13.05.06, 00:01
      tak samo, jak chlopaka starszego o 4 lata albo o 6 lat

Pauli
      --
      Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;)
      • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 13.05.06, 00:07
        no ok...ale gdybym wiedziała jak to zrobić to przeciez nie prosiłabym o
        pomoc... nie to ze nie potrafie sobie poradzic z czymś takim, wrecz przeciwnie
        ja sobie radze dobrze w tych sprawach, ale jesli chodzi o niego to jestem w
        kropce.nie wiem co mi wypada a co nie bo przeciez nie jestem z nim zzyta itp...

• huskyman Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 13.05.06, 23:12
          Dobra to ty mi powiedz jak poderwać dziewczyne tak na oko w Twoim wieku na fitnessie? ;) Ja nie wiem od czego zaczac z nia rozmowe. Czy ze ladny ma tylek (choc ma taki ze paluszki lizac ) czy moze pokazac jej cwiczenia na triceps :D
          • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 14.05.06, 15:59
            jesli powiedziałbyś jej o "ładnym tylku lub o ćwiczeniiu na triceps" itp to
            raczej od razu jestes spalony..chyba ze jest taką dziewczyną która podnieca sie
            takią tandetą. mnie zawsze imponowali chopacy, którzy mieli jakąś pasje, przede
            wszystkim tacy,których wiedza przekraczała codzienne sprawy..np" szkoła,
            imprezy,kumple itp.
            nie wiesz od czego zacząć rozmowe? najlepiej zacząć do tego co robicie w owym
            czasie..bo chyba będąc na fitnesie to cos robicie no nie? jesli ona
            zainteresuje sie tobą to na pewno potoczy sie "dialog" a nie "monolog".
            a jesli ona bedzie cichutko siedziała to musisz wziąźć sprawe w swoje rece i
            samemu nawijać.tylko czasami nie męcz jej gdy kopletnie nie bedzie sie odzywac
            czy odpowiadać w stylu "no, yhy,tak, nie"..ale jestem pewna ze raczej zwróci na
            ciebie uwage..po kilku pogawędkach zapros ją gdzies..i bedzie gicior.

nie dam ci gotowego scenariusza z pytaniam itp bo to samo musi wyjsc tak od
            siebie.i jeszcze taka uwaga nie zadawaj pytań "co tam?, jak tam?" bo to jest
            wkurzające a przede wszystkim wtedy kiego nie znamy kogos zbyt dobrze..
            • huskyman Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 14.05.06, 16:30
              Ja jestem po ponad rocznym (bardzo męczącym związku z osoba o trudnym charakterze) to tak poza tematem. Raczej nikogo narazie nie szukałem bo staram sie troche samemu rozwinąc, ale ta dziewczyna szczegolnie wpadla mi w oko :))) Jest naprawde słodka ;P Sadze ze mnie zauwazyla(to sie czuje) czeste spotkania wzrokow itp., ale ja nie moge sie oduczyc zachowania typu - ze jej nie zauwazam. Jakas rada na to?
              • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 16.05.06, 22:55
                a widzisz i w tym jest problem. takie zachowanie -"typu - ze jej nie zauwazam"
                jest na prawde najgorszym co moze być. bo czymś takim to tylko zniechęcisz
                dziewczynę albo ktoś inny sie za nią "zabierze"..nie mozna oszukiwać swoich
                uczuc itp, bo sami sobie szkodzimy, a tym bardziej ze to tobie zalezy na
                poznaniu jej.jak na moje oko to powinienes jak najszybciej do niej
                zagadac,jesli wasze wzroki sie czesto "spotykają.. bo po co zwlekac.
    • movisz Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 14.05.06, 17:30
      To wszystko zalezy ile on ma lat.
      Jesli okolo 20 to musisz mu zaimponowac wygladem i zeby inni chlopcy krecili
      sie wokol ciebie co rozbudzi w nim zmysl mysliwego.
      Jesli okolo 30 to wez sie za jazde na rowerze i bieganie to wtedy cie zauwazy.
      Jesli okolo 40 to pokaz kawalek dekoldu i zachwalaj jego inteligencje, ze
      wszystko wie i nadal trzyma sie bardzo dobrze (ten wiek potrzebuje najbardziej
      chwalenia).
      Jesli okolo 50 to po prostu ugotuj dobry obiad i to wszystko.
      • venuuss Re: =====jak poderwać chłopaka o 5 lat starszego 16.05.06, 22:48
        hhehehe dobre;]..szczególnie z tym w wieku 40-50 lat..ostrrrro..;P
        ale ja mam 17 a on 22..
        aha jego byla chyba była w jego wieku i tak orzechodza mnie mysli ze oze nie
        zainteresowac sie "małolatą"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka