anula73 16.08.02, 21:09 weszlam, ale nie na tak dlugo jak wczoraj... doly znowu są, ale piwko i papieroski też, więc może jakos przetrwam? Jest tu kto??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Anula sie zglasza! IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 21:12 no to juz nie pije do monitora, tylko z anula :-) zdrowko no to siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anula sie zglasza! IP: *.ewave.at 16.08.02, 21:16 To zdrowko moje Panie.Anula!Moge do Ciebie napisac?Potrzebuje,zeby ktos za mnie pomyslal obiektywnie...:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anula sie zglasza! 16.08.02, 21:19 Zdrowko!!! Jasne Vika, pisz ile wlezie! Do innych najczęściej potrafie być obiektywna, gorzej do siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anula sie zglasza! IP: *.ewave.at 16.08.02, 21:24 A dlugo tu bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anula sie zglasza! 16.08.02, 21:28 planowalam tak do ok. 22, ale moze chwilke przedluze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 w moim barku jest... 16.08.02, 21:22 camparii, malibu, martini, żubróweczka, co polewać chociaż nie powinno się mieszać z piwem ale raz się żyje. Anula otwórz tylko okno bo papierochy już czuć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: w moim barku jest... IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 21:27 ja na razie wymieszalam corone z desperados, poprosze o martini teraz :-0 a niech tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: w moim barku jest... 16.08.02, 21:30 a ja znow mam tylko piwko :-((( jest tam gdzies jakis koniak ale nie lubie!!! brr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: w moim barku jest... IP: *.ewave.at 16.08.02, 21:28 Nieee,dziekuje.Juz wole tylko piffffko:-)Mam za duzo na lbie na ochleje. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: w moim barku jest... 16.08.02, 21:29 no wiesz!!!! dopiero 2 wypalilam!!! ale fakt, pokoj mam maly ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 a wiecie co? 16.08.02, 21:34 fajne kobitki jestescie! Fajnie ze tu sa takie osoby :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 dobra bierzcie co chcecie z barku... 16.08.02, 21:37 są jeszcze chipsy, orzeszki i nawet paluszki, chipsy z lekka przeterminowane ale jeszcze dobre mniam mniam. Włączyłam muzykę i czekamy na jakiś facetów czy to piżamowe spotkanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: dobra bierzcie co chcecie z barku... 16.08.02, 21:39 aaa... po co nam faceci? czasem mysle ze wolalabym miec inna orientacje... ale tylko psychicznie, bo fizycznie brr.. ale tylko kobieta naprawde zrozumie kobiete ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: dobra bierzcie co chcecie z barku... 16.08.02, 21:46 święta prawda!! faceci won! dzisiaj nie ma dla was wstępu. Przez takiego jednego prawie cały rok zmarnowałam jak sobie tylko przypomne to mnie krew zalewa! no to chlups po jednym głębszym:) i ogóra na zagrychę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola niech ktos zmieni muzyke, bo mnie doluje bardziej IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: niech ktos zmieni muzyke, bo mnie doluje bard 16.08.02, 21:56 może piosenkę zespołu Texas pt." J don't want a lover, I just need a friend" !!! moze być? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: niech ktos zmieni muzyke, bo mnie doluje bard IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 21:58 > może piosenkę zespołu Texas pt." J don't want a lover, I just need a > friend" !!! moze być? :)) cokolwiek, byle nie marillion, gary moore, pink floyd, itd Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: niech ktos zmieni muzyke, bo mnie doluje bard 16.08.02, 22:04 to teraz będzie niezły odjazd włączam na maksa Maryilyna Mansona " Tainted Love" uff robi się gorąco:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: dobra bierzcie co chcecie z barku... 16.08.02, 21:52 lena8 napisała: > święta prawda!! faceci won! dzisiaj nie ma dla was wstępu. Przez takiego > jednego prawie cały rok zmarnowałam jak sobie tylko przypomne to mnie krew > zalewa! no to chlups po jednym głębszym:) i ogóra na zagrychę cholera... ile ja lat zmarnowalam przez takich jednych :-((( zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: dobra bierzcie co chcecie z barku... 16.08.02, 22:01 a kit z nimi najgorzej jak będziemy się za bardzo przejmować!!! boże jakas feministka się ze mnie robi czy co, to chyba przez alkohol, chlups jescze po jednym Wasze zdrówko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: dobra bierzcie co chcecie z barku... 16.08.02, 22:06 chlups! znowu piwko sie konczy... co z tym piwkiem??? tylko konczyc sie umie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola anula.... IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 22:08 przeciez stoi w kuchni pol kraty, bieri! :-) ja i tak uciekam spac... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: anula.... 16.08.02, 22:09 Gość portalu: Pola napisał(a): > przeciez stoi w kuchni pol kraty, bieri! :-) zanim ja dojde do Twojej kuchni... :-) > ja i tak uciekam spac... > ooo... nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 a wlasciwie to powiedzcie... 16.08.02, 22:12 co jest ze mna nie tak, ze zawsze sobie wszystko namieszam??? jak to jest? czy ja nie umiem zyc normalnie, jak wszyscy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola anula IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 22:13 nie Ty jedyna, nie pierwsza i nie ostatnia zadajesz sobie to pytanie... podlaczam sie do niego, jesli pozwolisz... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: anula 16.08.02, 22:44 Gość portalu: Pola napisał(a): > nie Ty jedyna, nie pierwsza i nie ostatnia zadajesz sobie > to pytanie... > podlaczam sie do niego, jesli pozwolisz... > :-( ok, nie ma sprawy ;-) ale przeciez niektorzy zyja normalnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: anula IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 23:00 > ok, nie ma sprawy ;-) > ale przeciez niektorzy zyja normalnie??? to zalezy czym jest normalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Kobitki....... IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 22:12 Dobrej Nocy.... I milego weekendu.... Pac! Padlam pyskiem na klawiatureeeeeeeee Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś