gemini14 07.06.06, 13:47 czy wolicie by parterka była chociaż trochę doświadczona w tych sprawach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Re: Dziewictwo przed ślubem 07.06.06, 13:49 gemini14 napisała: > czy wolicie by parterka była chociaż trochę doświadczona w tych sprawach? Czy wolisz wybrac sie w dalsza podroz samochodem swiezo po otrzymaniu prawa jazdy, czy jednak lepiej przecwiczyc troche wczesniej po osiedlowych i miejskich uliczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: Dziewictwo przed ślubem 07.06.06, 13:50 Jeśli utalentowana, to doświadczona być nie musi (o ile młoda). Oczywiście przed ślubem trzeba narzeczoną rozdziewiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dziewictwo przed ślubem 07.06.06, 14:07 Moja zona była doświadczona, przeze mnie. I taki układ mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mushasi Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 01:35 sory , ale jeżeli kupisz felerny samochód to ci go naprawią lub dadzą nowy . A z tym drugim zwrotów nie ma a nanaprawę felernego modelu nie ma co liczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 09:05 Ale ja miałem 5 lat jazdy próbnej i zawory wyregulowałem sobie sam, akumulator dopasowałem wedle swoich upodobań i zamontowałem automatyczna skrzynię biegów. Mechanik ze mnie jak się patrzy. Full tunning przeprowadziłem i jeżdżę na wzbogaconej mieszance. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 15:22 > Mechanik ze mnie jak się patrzy. Full tunning przeprowadziłem i jeżdżę na > wzbogaconej mieszance. no no, utalentowany gość jesteś! tylko pogratulować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 14:50 można miec kilku facetów i nie mieć doświadczenia....... Odpowiedz Link Zgłoś
nonomnismoriar2 Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 16:33 kryzolia napisała: > można miec kilku facetów i nie mieć doświadczenia....... kryzolia napisała: > można miec kilku facetów i nie mieć doświadczenia....... Zgadza sie,ja mialam 3 .Pierwszy z milosci ale wyjechal do Usa i slad po nim zaginal,w drugim tez sie zakochalam ale wstapil do Legii i wyjechal do Afryki i ma gdzies Polske teraz,trzeci tez z milosci hmmm ale rozpil sie strasznie po samobojczej smierci kolegi,toczyl sie na dno mimo ze ja i znajomi robilismy wszytsko zebo go z alkoholizmu wyciagnac.On nie chcial po prostu.To byly bardzo pwoazne zwiazki,takie co to sie wydawalo ze do konca zycia juz ale zycie postanawia czasmai za nas inaczej.A teraz czwarty-moj maz i...doszlam do wniosku,z e po tamtych 3 nie mialam zadnego doswiadczenia,ten sam schemat i ,dopiero teraz mniammmm............Co fajniejsze moj maz w porownaniu z tamtymi na pierwszy rzut oka jest wiekszym powazniakiem,mniej pzrystojnym czy ogolnie mniej robiacym wrazenie facetem ale bardzo dobrze.Nie uganiaja sie za nim tabuny kobiet a ja wiem co mam i w dzien i w nocy hahaha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kisielt Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 18:55 Ja za bardzo nie mam wyjścia... nie mogę wymagać od dziewczyny czegoś, czego sam nie zapewniam :) To zależy od dziewczyny... jak jest proderyjna, to wszystko jedno, bo i tak nic nie umie, a jak jest wyzwolona... to ja się chętnie będę uczył tego, co ona już umie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sallvadore Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 19:14 wiesz, babka moze miec nawet 5 facetow i tez slaba w lozku. Jesli boisz sie ze Ty nie masz doswiadczenia to sie nie martw, facet jesli cie kocha doceni to a z czasem pokazesz pazury! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 19:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=42947814 poczytaj ... ciekawa lektura;] Odpowiedz Link Zgłoś
w_winnetou Re: Dziewictwo przed ślubem 09.06.06, 11:31 Nie, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś