Dodaj do ulubionych

Dziewictwo przed ślubem

07.06.06, 13:47
czy wolicie by parterka była chociaż trochę doświadczona w tych sprawach?
Obserwuj wątek
    • obrotowy Re: Dziewictwo przed ślubem 07.06.06, 13:49
      gemini14 napisała:
      > czy wolicie by parterka była chociaż trochę doświadczona w tych sprawach?

Czy wolisz wybrac sie w dalsza podroz samochodem swiezo po otrzymaniu prawa
      jazdy, czy jednak lepiej przecwiczyc troche wczesniej po osiedlowych i
      miejskich uliczkach?
    • gumowy_kaczor Re: Dziewictwo przed ślubem 07.06.06, 13:50
      Jeśli utalentowana, to doświadczona być nie musi (o ile młoda). Oczywiście
      przed ślubem trzeba narzeczoną rozdziewiczyć.
    • ben-oni Re: Dziewictwo przed ślubem 07.06.06, 14:07
      Moja zona była doświadczona, przeze mnie. I taki układ mi się podoba.
      • mushasi Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 01:35
        sory , ale jeżeli kupisz felerny samochód to ci go naprawią lub dadzą nowy .
        A z tym drugim zwrotów nie ma a nanaprawę felernego modelu nie ma co liczyć .
        • ben-oni Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 09:05
          Ale ja miałem 5 lat jazdy próbnej i zawory wyregulowałem sobie sam, akumulator
          dopasowałem wedle swoich upodobań i zamontowałem automatyczna skrzynię biegów.
          Mechanik ze mnie jak się patrzy. Full tunning przeprowadziłem i jeżdżę na
          wzbogaconej mieszance.
          • agunia_29 Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 15:22
            > Mechanik ze mnie jak się patrzy. Full tunning przeprowadziłem i jeżdżę na
            > wzbogaconej mieszance.

no no, utalentowany gość jesteś! tylko pogratulować :-)
    • kryzolia Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 14:50
      można miec kilku facetów i nie mieć doświadczenia.......
      • nonomnismoriar2 Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 16:33
        kryzolia napisała:
        > można miec kilku facetów i nie mieć doświadczenia.......
        kryzolia napisała:
        > można miec kilku facetów i nie mieć doświadczenia.......
        Zgadza sie,ja mialam 3 .Pierwszy z milosci ale wyjechal do Usa i slad po nim
        zaginal,w drugim tez sie zakochalam ale wstapil do Legii i wyjechal do Afryki i
        ma gdzies Polske teraz,trzeci tez z milosci hmmm ale rozpil sie strasznie po
        samobojczej smierci kolegi,toczyl sie na dno mimo ze ja i znajomi robilismy
        wszytsko zebo go z alkoholizmu wyciagnac.On nie chcial po prostu.To byly bardzo
        pwoazne zwiazki,takie co to sie wydawalo ze do konca zycia juz ale zycie
        postanawia czasmai za nas inaczej.A teraz czwarty-moj maz i...doszlam do
        wniosku,z e po tamtych 3 nie mialam zadnego doswiadczenia,ten sam schemat
        i ,dopiero teraz mniammmm............Co fajniejsze moj maz w porownaniu z
        tamtymi na pierwszy rzut oka jest wiekszym powazniakiem,mniej pzrystojnym czy
        ogolnie mniej robiacym wrazenie facetem ale bardzo dobrze.Nie uganiaja sie za
        nim tabuny kobiet a ja wiem co mam i w dzien i w nocy hahaha :-)

• kisielt Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 18:55
      Ja za bardzo nie mam wyjścia... nie mogę wymagać od dziewczyny czegoś, czego sam
      nie zapewniam :) To zależy od dziewczyny... jak jest proderyjna, to wszystko
      jedno, bo i tak nic nie umie, a jak jest wyzwolona... to ja się chętnie będę
      uczył tego, co ona już umie :)
    • sallvadore Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 19:14
      wiesz, babka moze miec nawet 5 facetow i tez slaba w lozku. Jesli boisz sie ze
      Ty nie masz doswiadczenia to sie nie martw, facet jesli cie kocha doceni to a z
      czasem pokazesz pazury!
    • tygrysio_misio Re: Dziewictwo przed ślubem 08.06.06, 19:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=42947814
      poczytaj ... ciekawa lektura;]
    • w_winnetou Re: Dziewictwo przed ślubem 09.06.06, 11:31
      Nie, ale to tylko moje zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka