tecumseh13 02.11.05, 23:19 "... nie chce mi się z Wami gadać ..." ale pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tecumseh13 Re: ... :):):) 03.11.05, 22:49 invicta1 napisała: > ciemny ludzie noca tylko przychodzisz:) nic dodać nic ująć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: ... :):):) 02.11.05, 23:30 to nie gadaj :P i tak wiemy , że w krzaczorach siedzisz i czytasz a bo niee ? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Paproten piszesz?n/t 02.11.05, 23:38 eeeee co to za pisanie jak tu wszystko posnęło , trza do kuchni zajrzeć ostatnio tam jajcarsko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Paproten piszesz?n/t 02.11.05, 23:40 paprotka-gd napisała: > eeeee co to za pisanie jak tu wszystko posnęło , trza do > kuchni zajrzeć ostatnio tam jajcarsko ;) zara jakie posnęlo psze pani, tu się tez ogląda tefała od czasu do czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Paproten piszesz?n/t 02.11.05, 23:46 szczera będem psze pana : nico a nico nie widziała dziś w telewizorni oprócz Klana no zapuściłam się w inne rejony dziś . No ale od czegóż to mamy powtórki ? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Paproten piszesz?n/t 02.11.05, 23:56 paprotka-gd napisała: > szczera będem psze pana : nico a nico nie widziała dziś w > telewizorni oprócz Klana no zapuściłam się w inne rejony > dziś . > No ale od czegóż to mamy powtórki ? no, meczyków to nie powtarzają niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Paproten piszesz?n/t 03.11.05, 00:03 wczoraj w nocy ogladałam skroty z LM Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Paproten piszesz?n/t 03.11.05, 00:14 paprotka-gd napisała: > wczoraj w nocy ogladałam skroty z LM ale to jeden jedyny raz idzie, zero powtórek Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Paproten piszesz?n/t 03.11.05, 00:42 na TVP2 o O,35 była piłka nożna : LM -skroty przez godzinę leciały i ostatnie co widziałam to Schalke na Arenie w Gelsen- Kirchen potem szlus -usnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Paproten piszesz?n/t 03.11.05, 00:53 paprotka-gd napisała: > na TVP2 o O,35 była piłka nożna : LM -skroty przez godzinę > leciały i ostatnie co widziałam to Schalke na Arenie w Gelsen- Kirchen > potem szlus -usnęłam wiem, też widziałem :) i podziwiam Cię otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Paproten piszesz?n/t 03.11.05, 08:22 A mnie przez te skroty meczow to mi sie program nie nagral caly :(((( ktory mial isc po tych skrotach, bo oczywiscie bylo opoznienie 15 minutowe :((( A ja dalem margines ledwie 5 minutowy. Program byl o kobietach, ktore urodzily martwe dzieci lub ktorych dzieci zyly bardzo krotko, moze to jeszcze puszcza w bardziej rozsadnej porze a nie o 1.35 Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: ... :):):) 03.11.05, 22:45 w krzaczorach siedzę i sobie czytam? uuuhahaha :) ostatnio jak tu byłem to miałem wrażenie że forum już wymarło, a teraz ? - widzę że normalnie jakieś przeludnienie tu ... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: ... :):):) 03.11.05, 22:55 invicta1 napisała: > wyłaź z krzaków zboczeńcu!:))) no no no ładnie to tak na ogrodnika wołać ? wezmę nożyce i Ci też coś przytnę (możę ozorek?) :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ... :):):) 03.11.05, 22:58 język lata jak łopata na łopacie wisza gacie to nie moje tylko...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: ... :):):) 03.11.05, 23:06 invicta1 napisała: > język lata jak łopata > na łopacie wisza gacie > to nie moje tylko...:))) a niby czyje ??? sprawdźmy to: entliczek pętliczek czerwony stoliczek na kogo wypadnie... na Ciebie bęc!!! hehehe no i wydało się - ładnie to tak bez majtoczek latać po okolicy, lepiej schowaj się w krzaczki... hiihhi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: ... :):):) 03.11.05, 23:07 w które niby mam włazić hę? w te, co Ty w nich czatujesz? niedoczekanie Wodzuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: ... :):):) 04.11.05, 00:02 a mało to krzaczków w okolicy heee? ale jak chcesz koniecznie w moje to zapraszam, miejsca Ci u mnie dostatek hiihih ... a jak nie chcesz po dobroci to... jak nocka ciemna zapadnie siłą brać będziemy i z wigwamu twego Cię porwiemy i w czarną nockę uprowadzimy ... i będziesz Szauniską a nie Irokezką ihihih Odpowiedz Link Zgłoś