carla_26 10.07.06, 22:37 dziś "przyłapałam" kolejnego kolegę z pracy, jak rozmawiając ze mną, nie potrafił, hm.. skupić uwagi na moim wzroku, tylko błądził poniżej:), choć bardzo się starał.. Panowie, okazując swoje słabostki jesteście słodcy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: błęny wzrok 10.07.06, 22:41 No cóż, latem ( i nie tylko ) to normalka;-))) Przymykamy na to oko;-))) To przez te dekoldy, chyba;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: błęny wzrok 11.07.06, 14:51 Mrrrrrr.... Uwielbiam takie momenty.... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 11.07.06, 14:54 A wiecie, ja to zawsze myslałem że choćby nie wiem co to dam radę nie "błądzić" że taki ze mnie twardziel. Ale kilka razy spotkałem dziewczyny że... to jest po prostu silniejsze ode mnie! Choćby pół sekundy, chocby dwa, trzy razy, ale oczka sobie muszą powędrować... Chwila nieuwagi i już! same lecą na dół... masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: błęny wzrok 11.07.06, 15:15 I to jest to. To sa te chwilki naszej przewagi, kiedy chocbys nie wiem jak sie opierał i tak zrobisz to, co jak chce! Nie mozesz mnie nie zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 11.07.06, 16:23 Zawsze mozna powiedzieć, że facet tam patrzy dlatego że sam chce, bo to przyjemny widok ;P I może cos z tym co widzi zrobić lub nie, i tu już nie możesz go do czegoś zmusić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: błęny wzrok 12.07.06, 09:39 Ale kilka razy spotkałem dziewczyny że... to jest po prostu silniejsze ode mnie! Choćby pół sekundy, chocby dwa, trzy razy, ale oczka sobie muszą powędrować... Czy to nie Ty napisałes - i o to chodzi, kiedy czuję, że facet probuje byc bardzo oficjany, zasadniczy, ale w koncu i tak nie da rady. To duża frajda - poprawia mi sie humor na cały dzień.I nie chodzi o to , żeby cokolwiek robił - chodzi tylko o to ze nie zapanuje nad swoimi oczkami chocby sie nie wiem staral. Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 12.07.06, 09:56 Zgadza się ;) I tak własnie jest. Ale wiesz co? Jakiś czas temu telewizja, bodajże BBC zrobiła serię programów o ludzkich zmysłach i w odcinku o wzroku pokazywano jak kobieta patrzy na mężczyznę - jak jej gałka oczna rusza się i taksuje faceta. I wiesz co? Cały czas jej oczy uciekały jej w stronę męskiego krocza! Nieswiadomie, na krótkie ułamki sekund, ale non stop! Serio, serio. Cieszę się że są jeszcze na świecie dziewczyny które rozumieją i lubią to, że ich fizyczność się podoba mężczyznom. Bo ja na przykład bardzo nie lubię musieć się wstydzić swoich męskich odruchów i swojej męskiej natury, a są takie szalejące feministki wokół nas, które próbują nas za takie rzeczy krzyżować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: błęny wzrok 12.07.06, 10:10 No nie wiem jak to jest z tymi damskimi spojrzeniami - moze bezwiednie cos takiego sie dzieje, ale calkiem swiadomie to tyłeczki meskie sa czasem całkiem, calkiem... ale tego facet nie widzi, bo sila rzeczy tyłeczek ma z tyłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 12.07.06, 10:15 A zawsze myślałem, że to tylko Oprah Wam to wmówiła z tymi tyłkami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: błęny wzrok 12.07.06, 11:02 He, he, dla mnie jest to jeden z pierwszych elementów męskiego ciałka, który oceniam. Wąskie biodra i silne pośladki - mniammmmmm ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 12.07.06, 11:05 Typowa samica - ocenia samca pod względem jego predyspozycji do dobrego bzykania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: błęny wzrok 12.07.06, 11:19 Ale po co opierać się instynktom??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 12.07.06, 11:40 A kto mówi że należy?!?! NIE należy! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: błęny wzrok 12.07.06, 10:11 Ale tak szczerze.My to lubimy:P ,inaczej ubierałybyśmy się inaczej:P Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: błęny wzrok 12.07.06, 10:14 > inaczej ubierałybyśmy się inaczej:P Własnie! i my to wiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cleer13 Re: błęny wzrok 12.07.06, 10:52 Wiec bądźcie tak uprzejmi i noście dobrze dopasowane spodnie ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion słodcy... 12.07.06, 11:43 szczególnie, kiedy rozmawiaćie z naszymi cyckami, pupami, nogami...zniewalające...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: słodcy... 12.07.06, 12:19 Rozmawiając, słuchać należy patrząc w oczy interlokutora. Mówic do niego rówież należy patrzeć w oczy. Jednak żeby odpowiadać z sensem trzeba nad odpowiedzią trochę pomyśleć. A więc słuchamy, kiwamy głową, zamyslamy się na chwilkę, pocierając brodę lub wykonijąc dłonią "gest Myśliciela" i spuszczając wzrok i kierując go trochę w proawo, jakbysmy chcieli przeniknąc istotę sprawy, trochę mruzymy oczy, wyglądamy jak intensywnie pracująca maszyna obliczeniowe, podnosimy wzrok i odpowiadamy mądrze i precyzyjnie. Kiedy zdążyliśmy obejrzeć sobie dokładnie fajne cycki tej laski z którą gadaliśmy? Bo zdążyliśmy jak ta lala ;))) I czy to jest "gadanie z piersiami? Nie sądzę, przynajmniej dla niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carla_26 Re: słodcy... 13.07.06, 19:13 moją kobiecą próżność akurat to bardzo łechce. Więc nie mam Panom za złe ich reakcji, czasem mnie nawet bawi, jak widać to jak na dłoni (a właściwie nie na dłoni, a gdzie indziej :)) Muszę przyznać, że to lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś