Dodaj do ulubionych

powrót do żony

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 21:19
czy jest tu jakiś ,,pan który wrócil do byłej żony?,,lub czy jest tu ktoś
spełniony w nowym związku po zostawieniu ,,starej,, żony i ,,starych,,
dzieci???Ważne to o tyle że ja jako ,,stara,, żona nie chcialam stac na
drodze do szczęscia mojego byłego męża i zgodziłam się na rozwod choć ja i
dzieci bardzo za nim tęsknimy.

Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal A co chcesz wiedziec? IP: *.client.attbi.com 23.02.03, 21:27
      Nie mam wlosow na plecach.
      • anahella Re: A co chcesz wiedziec? 23.02.03, 22:51
        Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Nie mam wlosow na plecach.

No popatrz, to tak samo jak ja....
        • Gość: --Michal Nie tak samo! IP: *.client.attbi.com 23.02.03, 23:03
          Bo kiedys mialem, ale przy pomocy magii i chinskiej rodziny ogrodnikow sie
          pozbylem. HA!
          • anahella Re: Nie tak samo! 23.02.03, 23:19
            aaaaaa to przepraszam. ja wlosow na plecach pozbywam sie inaczej: ot tak po
            prostu wkladam sobie w zeby kilka wsuwek, lewa reka zbieram te,co mi na plecy
            opadaja, a prawa zgrabnie zwijam w koczek. potem podpianam spinkami trzymanymi
            w zebach i gotowe. tyle ze ja musze swoj zabieg powtarzac co rano.
    • lukrecya Pytanie 23.02.03, 23:10
      Gość portalu: vita napisał(a):

> czy jest tu jakiś ,,pan który wrócil do byłej żony?,,lub czy jest tu ktoś
      > spełniony w nowym związku po zostawieniu ,,starej,, żony i ,,starych,,
      > dzieci???Ważne to o tyle że ja jako ,,stara,, żona nie chcialam stac na
      > drodze do szczęscia mojego byłego męża i zgodziłam się na rozwod choć ja i
      > dzieci bardzo za nim tęsknimy.
      >
      >
      Ale jeśli ten mąż wróci i nie będzie juz miał tych włosów na plecach, to co
      wtedy? Czy będziesz go nadal kochała droga Antku-Marku? I co na to dzieci? Czy
      go poznają?

• jim_morrison1973 Pytanie do Lukrecyi 24.02.03, 08:38
        Moja Piegusko o Muzykalnych Ustach!

Wiem, że to nie Twoja pora na forumowanie - pewnie w tej chwili tłumaczysz
        matołom różnicę pomiędzy onomatopeją a oksymoronem. A te zaślinione durne pały
        i tak nie potrafią się skoncentrować na niczym innym, jak tylko na... ;-)

Jedno nie daje mi spać i wstawać zarazem: dlaczego Twój nick nosi imię mojej
        koleżanki z klasy???

Twój Jim Ooooch Jim :-)
        • lukrecya Trochę zmienię temat, o boski :-) 24.02.03, 09:18
          Ha ha! Dżimi, och Dżimi mój specjalisto od wyuzdania, perwersji i zachodzenia
          od tyłu. Lepiej się skoncentruj na tym, kim jest ajalka. Czy pamiętasz te
          obłędnie długie nogi? Ach... inicjacje, jakie to piękne było mój Dżimi!

• jim_morrison1973 Tak myślałem, że Ajalka... :-) 24.02.03, 10:45
            Słyszałem, że jakieś nowe zdjęcia obrabiałaś... z Nią właśnie. Gdzie można je
            obejrzeć?

Mr Mojo Risin
            • Gość: lukrecya Re: Tak myślałem, że Ajalka... :-) IP: 213.17.246.* 24.02.03, 11:29
              jim_morrison1973 napisał:

> Słyszałem, że jakieś nowe zdjęcia obrabiałaś... z Nią właśnie. Gdzie można je
              > obejrzeć?
              >
              >
              > Mr Mojo Risin

Właśnie do niej telefoniłam. Powiedziała, że dopuści się brutalnej depilacji na
              mojej pupie za to, że ją wydałam. Wybacz Mojo, ale za fotki to bym już
              niehybnie zawisła... Auaaa!
              • Gość: lukrecya ups... niechybnie n/t IP: 213.17.246.* 24.02.03, 11:35
              • jim_morrison1973 Lukrecyo! 24.02.03, 11:44
                Nie wiedziałem, że masz taką włochatą podusię. Najwyraźniej dobrze się
                maskujesz. ;-)

L.A. Man
                • Gość: lukrecya Wszystko dlatego, że mi uciekłeś! IP: 213.17.246.* 24.02.03, 11:54

Mój szanowny Jeźdźco Burzy. A taka była sposobność, ech...

L.A. Woman
                  • ajalka Re: Wszystko dlatego, że mi uciekłeś! 24.02.03, 16:22
                    droga Lucre, mały Dżimie,
                    ja w kwestii formalnej. Jedyne co możecie mi obrabiać, to
                    fotki właśnie. Obrabianie dupy po groźbą śmierci przez
                    bara-bara surowo zabronione!!!
                    • jim_morrison1973 A kto Ajalce zadek obrabia? 24.02.03, 17:03
                      No przecież nie ja! ;-)

The Unknown Soldier
                      • Gość: lukrecya A ja bym w to weszła! IP: 213.17.246.* 24.02.03, 17:16
                        jim_morrison1973 napisał:

> No przecież nie ja! ;-)
                        >
                        > The Unknown Soldier

Dżimi, mój Dżimi, co z Ciebie za ogier... taka piękna śmierć... lepsza od
                        podłego naszego jestestwa! To jest wyzwanie, to jest coś dla nas, nie sądzisz?

Miss Maggie M'Gill
                        • jim_morrison1973 Tylko ja już nie żyję! 24.02.03, 18:17
                          Wiem, Lukrecyo słodka, że wciąż nie możesz dać temu wiary, ale ja zdążyłem
                          wyjść z tej przepysznej imprezy życiem zwanej już 32 lata temu. A śmierć wtóra
                          możliwa jest tylko u Leśmiana... :-)

Lord Jim
    • Gość: Albertyna I bardzo nieslusznie uczynilas godzac sie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 13:21
      Trza sie bylo nie zgodzic. Za noge parszywca w komorce do kaloryfera przykuc
      niech siedzi. I bys nie tesknila, Ty i dzieci. A teraz co? Lyso Ci.
      • Gość: --Michal Meza! W szczegolnoci niewiernego! IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 17:15
        Mylisz sie siostra, taki niewierny psubrat to jeszcze urzadzenie grzewcze
        wyrucha [bo gorace]. W klatce trzymac! Bardzo mi sie spodobalo co ktos
        [przepraszam nie pamietam kto] tu napisal ze jak zona skarb to trzeba zamknac
        do skrzyni [jak to skarb] i zakopac w dokladnie oznaczonym miejscy. A jesli
        mowa o skarbach. Rzecz nieslychana. Mianowice przysnolem w srode na mej klasie
        nawigacyjnej i snilo mi sie ze jestem Jean'em Laffite. I lupie kapitalistow jak
        Bog przykazal no i obudzilem sie i wiedzialem jak dziala nawigacja
        rownoleznikowa, ktora wlasnie piraci "uzywali" dla swych celow. Czy to oznacza
        ze jestem wcieleniem Laffite'a? To moze stad to upodobnie to rumu i dziwek?
        • Gość: Albertine Zboczone upodobania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 18:58
          Twoje zboczone upodobania do rumu w bece, rudych dziewek w parach, kaloryferow
          i gadulstwa biora sie z tego, ze ojciec zdegustowany Twoim natretnym dazeniem
          do bawienia sie ze mna w doktora w koncu do kaloryfera Cie przywazal. Siedzac
          tam starales sie mnie przywabic snujac opowiesci rozne, co jak widac Ci
          zostalo.
          • Gość: --Michal Taaaa .. rodzinne brudy. IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 21:28
            Nie wiem jak to chcesz daleko ciagnac. Na mnie mozesz liczyc. Tylko czemu nie
            piszesz jak to bylo z tymi zabawami w doktora? I kto powiedzial: "Predziej
            swinia przejdzie przez ucho igielne niz moj brat rodzony zostanie onanista!".
            No kto to powiedzial? Ja mialem rozum mietki-gietki-mlodociany calkowicie
            niewinny, a Ty moja kochan siostrzyczko spozylas ten owoc dziwiczy bez cieni
            skrupolow!
            • anahella Re: Taaaa .. rodzinne brudy. 24.02.03, 21:30
              > I kto powiedzial: "Predziej
              > swinia przejdzie przez ucho igielne niz moj brat rodzony zostanie onanista!".
              > No kto to powiedzial?

Eeeeee moge odpoiedziec? Twoj brat, ktory nie jest twoja siostra i ktorego nie
              masz, siostry zreszta tez?;)
              • Gość: --Michal To moze Ciebie naprawde nie ma? IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 21:40
                Sistra? To juz sie powtarza kolejny raz. Ciagle, ktos mi mowi ze Ciebie niema,
                a moze ze mnie nie ma? To to moze prawda. Jak mawiaj w kraju rad: "Klamstwo
                powtorzone dostateczn ilosc razy staje sie prawda."
                • Gość: Albertine Re: To moze Ciebie naprawde nie ma? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 22:33
                  To o klamstwie to akurat Goebbels.

Co do naszego istnienia, to najwazniejsze by nie pozwolic innym ludziom
                  decydowac o tym co jest ich, a co naszym szalenstwem.
                  • Gość: --Michal No i co? IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 23:15
                    Chyba teraz powszechnie wiadomo, kto jest winien mojej defektownej umyslowosci
                    na spolke z ogordkiem warzywnym babci opylanym obficie osadem z pobliskiej huty.

PS
                    Jak mnie nie przestaniesz poprawiac i pouczac to sie ojciec sToba policzy,
                    wiesz gdzie on uwaza jest miejsce kobiet!
        • anahella Nigdy ci nie wybacze! 24.02.03, 20:39

> Bardzo mi sie spodobalo co ktos
          > [przepraszam nie pamietam kto] tu napisal ze jak zona skarb to trzeba zamknac
          > do skrzyni [jak to skarb] i zakopac w dokladnie oznaczonym miejscy.

Zes zapomnial ze to w moim cudownym umysle narodzil sie taki pomysl. Teraz bede
          sie mscic okrutnie scigajac cie noca na motorze po waskich uliczkach ciemnego
          miasta, powiewajac rudym farbowanym wlosem. Bede cie lzyc do upadlego, rzucac w
          twoje okna zgnile pomidory i wypisywac obelzywe wyrazy pod twoim adresem na
          scianie, w toalecie damskiej na dworcu kolejowym, w nie_powiem_ci_ktorym
          powiatowym_miescie. pewnie dlatego ci nie powiem bom jeszcze wyboru nie
          dokonala. nie wspomne tez o publicznym gloszeniu zes pijak i zlodziej, bo kazdy
          pijak to zlodziej;)
          • Gość: --Michal Na co komu wybaczenie!? IP: *.tiaa-cref.org 24.02.03, 21:32
            Mnie interesuja jedynie nieokielznane akty nimfomatyczne! Rozhisteryzowane
            estetyczne orgie rudowlosych pieknosci o obfitych ksztaltach. Przebaczenie,
            braterstwo to zmowa i spisek francuskich komunistow, ja sie w to nie mieszam!
            • anahella Re: Na co komu wybaczenie!? 25.02.03, 01:30

> Rozhisteryzowane
              > estetyczne orgie rudowlosych pieknosci o obfitych ksztaltach.

Rubens? A mnie na plastyce w szkole uczyli ze ty juz nie zyjesz...
              • Gość: --Michal Dziecie mieszajci sie osoby. IP: *.client.attbi.com 25.02.03, 03:56
                Lecz jezeli zechesz moge twoje cycuszki pomalowac dajmy na to w kwiatki albo w
                jelenie na rykowisku - bedzie aqa-lera. Co Ty na to?
                • anahella biorac pod uwage... 25.02.03, 05:18
                  ich niestandartowy rozmiar to mozesz i w jedno i w drugie. ale gustownie prosze
                  • Gość: --Michal Niestandardowe rozmiary? IP: *.tiaa-cref.org 25.02.03, 16:14
                    Prosze sie scislej wyrazac. Czy mam przyniesc lupe czy wiecej farby?
                    • anahella Nadal nie wiesz czy to A czy D :P 26.02.03, 01:35

> Prosze sie scislej wyrazac. Czy mam przyniesc lupe czy wiecej farby?

Na wszelki wypadek jedno i drugie. Ja nigdy nie wiem jaki fetysz mnie zakreci;)
                      • Gość: --Michal Jeden taki jeden taki? IP: *.client.attbi.com 26.02.03, 03:33
                        Czyli lodzkie szwaczki maja "pelne" rece roboty?
                        • anahella krec sie krec wrzeciono 26.02.03, 03:39
                          a ty dalej fantazjuj:P
                          • Gość: --Michal Moje dziecko - Moje Fantanzje? IP: *.client.attbi.com 26.02.03, 04:32
                            Nie tak bardzo fizjologiczne. Wyrwalas mnie wlasnie z marzenia o ...

Wielki pokoj zalany sloncem wpadajacym do srodka przez galerie ogromnych
                            okien, okiem otwartych, okien pelnych zaslon wypenionych wiatrem niosacym
                            zapach egzotycznych roslin z Kirstenbosch i sola Hout bay. I wspomniania o
                            oczach kochany ludzi i miejsc.
                            • Gość: --Michal No i jeszcze IP: *.client.attbi.com 26.02.03, 04:56
                              21 koncert i butelka wodki.
                              • anahella Nie ma to jak... 27.02.03, 01:38
                                ... muzyka Mozarta zagryzana kaszanka;)
                                • Gość: --Michal Nie sublimuj mi sie tu na egzaltacje! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 16:54
                                  Vodka to nie kaszanka, kurica nie ptica, polsza nie zagranic. Moze racja
                                  jednak. Nastepnym razem na trzeszczcym analogu dziadka zapodam Jevgieniego
                                  Onegina po wlosku zeby bylo bardziej wyszukanie, a z wodki nierezygnuje bo to
                                  muzyke trzeba dobierac do trunku a nie odwrotnie.
                                  • Gość: --Michal Panowie Polaki. IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 16:56
                                    Tak siedze i mysle ze Narod, ktory prawo sobie rosci to wynalazczosci wodki nie
                                    posiada zadnej kompozycji, ktora sie do wodki nadaje jak nie przymierzajac
                                    zledz czy golonko. Umieszczanie podobizny niejakiego Chopina na butelkach to
                                    kpina!
                                    • anahella Re: Panowie Polaki. 27.02.03, 17:02
                                      A nie widziales wodki Disco Polo? Do flaszki byla przyczepiona kaseta
                                      magnetofonowa. I taki piekny pomysl umarl:?
                                      • Gość: --Michal Italianskie badziwie! IP: *.tiaa-cref.org 27.02.03, 22:25
                                        Disco! Jakie disko? Podobnie jak poprzednia italianska dywersja przeprowadzona
                                        przy pomocy zieleniny, takie dzialanie jest skazane na niepowodzeni.
                                        • anahella Re: Italianskie badziwie! 27.02.03, 22:51
                                          Czekaj, to przed poprzednia, bo poprzednia dywersja rodem z pieknej Italii to
                                          bylo zainstalowanie w naszym cudnym kraju cudu o wdziecznej nazwie 125,
                                          apgrejdowanym potem do wersji 126p.
                                          • Gość: yyy Re: Italianskie badziwie! IP: *.ld.euro / 10.100.1.* 28.02.03, 08:33
                                            Dziewczyna ma problem, a wy tu uskuteczniacie randki w ciemno.To nieładnie,
                                            otwórzcie sobie prywatą gorącą linię
                                            • anahella Oki! n/t 28.02.03, 08:54
                                              • Gość: Albertine Nie ulegaj presji spolecznej slonko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 12:42
                                                Dobrze Ci idzie. Inne wielbicielki odpadly, nawet konsekwentna pani od salatek,
                                                tylko Ty sie ostalas na placu boju. Wiec nie daj sie zniechecic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka