Dodaj do ulubionych

grobowa cisza?

05.09.06, 22:12
mam pytanko. czy tzw. grobowa cisza jest u was panowie czyms normalnym?
Wracacie z pracy i nawet nie chce wam sie do zony odezwac?
CZy to tylko moj maz tak ma?
To samo z czulosciami lub przytulaniem, to tez nie macie potrzeby?
wszyscy panowie tak?
Prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • zeberdee24 Re: grobowa cisza? 05.09.06, 22:15
      Ja żony nie mam(za młody jestem), ale przytulać się i czułości okazywać bardzo
      lubię każdej aktualnej mojej Pani.
      • i_wont_hold_you_back każdej aktualnej? hihi -proszę o rozwinięcie 05.09.06, 22:35
        wypowiedzi :)
        • zeberdee24 Re: każdej aktualnej? hihi -proszę o rozwinięcie 05.09.06, 22:45
          Związki nieformalne przecież nie są na całe życie, a jeżeli związek nie prowadzi
          do niczego bardziej stałego to należy ów związek zakończyć w miarę szybko aby
          nie komplikować zbytnio zycia ani sobie ani partnerce jakimiś emocjonalnymi
          rozterkami. Stąd też wyraz 'aktualnej';)
          • i_wont_hold_you_back Re: każdej aktualnej? hihi -proszę o rozwinięcie 05.09.06, 22:52
            bardzo dziękuję- zrozumiałam :)
            jednak wydaje mi się, że jeśli związek na samym początku wyda się nam -
            "prowadzący do czegoś stałego" - może się zrobić nudnawo :)
            • zeberdee24 Re: każdej aktualnej? hihi -proszę o rozwinięcie 05.09.06, 22:56
              To jest właśnie fajne na początku że nie wiadomo co będzie z tego;), ale potem
              to się okazuje - i lepiej dać sobie spokój niż kombinować. But it`s just my
              opinion;)
    • m.jak.maciej Re: grobowa cisza? 05.09.06, 22:18
      weź przykład z szanownej małżonki p. Balcerowicza. Oto fragment wywiadu z nią:

"- Wracał późno. Bardzo późno. Potwornie zmęczony. - Co u ciebie? - pytałam. A
      on: - Nie pytaj, chcę pomilczeć. Nauczyłam się.

- Że przychodzi do domu pomilczeć?

- Tak."
      • smok_sielski Re: grobowa cisza? 06.09.06, 18:37
        Bo to mądra kobieta była i nie trzeba jej było elementarza tłumaczyć
        smok
    • chijana Re: grobowa cisza? 06.09.06, 10:27
      nie jestem mezam a zona...moj maz jak wraca z pracy to sie do mnie odzywa i nie
      to cos w stylu...daj zupe, ale wita sie, nawet pocauluje i przytuli, pozniej
      duzo duzo rozmawiamy choc ja jestem wieksza gadula.
      wiec nie jest to regula. trafil ci sie egzemplarz milczek
    • dzikoozka Re: grobowa cisza? 06.09.06, 12:58
      To może być jego zwykłym zachowaniem (wyniósł taki model z domu) lub może być
      oznaką głębszych problemów w małżeństwie. Tego nie da sie ocenić na bazie kilku
      linijek tekstu....
    • seth.destructor Re: grobowa cisza? 06.09.06, 19:10
      To samo z czulosciami lub przytulaniem, to tez nie macie potrzeby?
      > wszyscy panowie tak?

Grobowa cisza to bylby luksus.
      A przytulanie? A co ja, jakis niedojrzaly jestem? Dla mnie to oznaka jakiegos
      atawizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka