fastdriver 06.09.06, 11:26 jak sprawdzić dzieczynę czy cie kocha ? wiek ona 24 lat ja 26 macie jakieś sprawdzone "metody" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 11:31 Piszesz jakbyś miał 16 lat a nie 26. "Sprzwdzic" to sobie możesz poziom oleju w silniku. W głowie nie musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
onka7 Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 11:42 Spytaj czy wyjdzie za Ciebie i tacy właśnie są faceci...wszystko sprawdzić, wyliczyć, zrobić wykres, nic na czuja. tylko kurcze z miłością to się akurat nie uda Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 11:37 fastdriver napisał: > jak sprawdzić dzieczynę czy cie kocha ? wiek ona 24 lat ja 26 > macie jakieś sprawdzone "metody" ? metoda na gloda Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Tak z ciekawosci sie spytam 06.09.06, 11:44 Ale co To Ciebie obchodzi? Przeciez jestes facetem 8) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Tak z ciekawosci sie spytam 06.09.06, 11:53 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa moze mu nie dała "dowodu miłości" i się biedak głowi... Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Tak z ciekawosci sie spytam 06.09.06, 11:58 z tym dowodem miłości to to ma sens..... Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 11:44 Gdyby cię kochała nie musiałbyś sprawdzać. Sam byś wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
fastdriver Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:24 no poprostu nie wiem czy mnie dziewczyna kocha, jesteśmy ze sobą 6 mieięcy i , mimo że zapewnia że mnie kocha , czasem zachowuje się ozieble, albo dziwnie. nie wiem czy zrobiła by dla mnie wszystko, nie wiem czy jest zdolana do poświeceń dla mnie... bardzo ja kocham ale nie wiem czy ona tak samo mnie kocha to tyle, czy to sie nie zdaża 26 latkom, takie pytania ?czy mi odbija bo mam za dużo czasu wolnego ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:38 co to znaczy wszystko? zabiła? usunęła ciażę? ukradła? Miłość wcale nie jest mierzona "zdolnościa do poświeceń", jesteś dziecinny albo egocentryczny, jeślki tak sądzisz. Moim zdaniem: Odbija Ci bo masz za duzo czasu wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:44 dobrze mowisz Dzikoozka...zrobic dla kogos wszystko...ladnie brzmi ale co to znaczy...puste slowa. moze z nia pogadajao tej oziemblosci...a moze taka jest. ja tez czasem jestem oziebla...czytaj...nie chce mis ei przytulac i nie potrzebuje tego, wie cnie mam roszczen i zazalen tez nei pisze. odrob lepiej lekcje Odpowiedz Link Zgłoś
fastdriver Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:52 no dobra to ja zabieram zabawki i idę sobie już, no. oby mniej takich kobiet bo ja już sie wykańczam dając siebie całego nie czując odwzajemnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:53 eee tam bierzesz tylko cięgi w imieniu rzesz zimnych facetów ;))zazwyczaj jest na odwrót, to faceci są bardziej powściagliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:48 Stary, to się wie i koniec. A jak chcesz ją sprawdzać to zastanów się najsampierw czy ty ją kochasz i czy jej ufasz. Bo mniemam, że z zaufaniem u was problem. Odpowiedz Link Zgłoś
seiw83 Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 15:58 moze jest taka bo sama nie jest pewna. ktos z was musi przelamac te lody a ze jestesc samcem to wypada na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 13:58 a myślałam ,że takie posty tylko baby zamieszczają;)) Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 14:11 Postaw przy jej łóżku dwie szklanki : z ciepłą i z zimną wodą. Jesli wieczorem włoży protezę do ciepłej, to znaczy, że Cię kocha! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 14:29 a jak ma protezę nogi to niech bedą dwa wiadra. Odpowiedz Link Zgłoś
fastdriver Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 14:31 a jak nie trafi do szklanki ? to znaczy że niedość ze mni enie kocha to jeszcze ślepa ? i skoro ślepa to jak może mnie kochać jeśłi mnie nie widzi ... super Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 18:01 skoro sie pytasz? Czułbyś to... poprostu. Dowód? Moze ona cię kochać na inny sposób niż ty ją (np.) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 18:14 Parafrazujac stary dowcip: zrob jej badania stolca, bedziesz przynajmniej wiedzial, czy ma Cie w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
floric Re: jak ją sprawdzić ??? 06.09.06, 23:26 Wsadź do worka i wrzuć do rzeki, jak wyplynie tzn. nie kocha, jak utonie tzn. kochala. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel [...] 06.09.06, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie ma takich metod. 07.09.06, 07:15 a jak je znajdziesz - to zniszczysz sam siebie. proponuje poranne piwo. przed sniadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś