kasiunia210 07.09.06, 14:26 No wlasnie, czy podoba Wam sie dziewczyna w trampkach zamiast butow na wysokim obcasie? Wiadomo, ze musi to pasowac do reszty stroju, ale np takie zestawienie : jeans'y + trampki. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chijana Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 14:51 mi sie podoba sama tak chodze ubrana. ostatnio zanabylam sobie buty czeszki (jarmilki)...pamietacie te buty? www.dagrod.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cfc5 Re: Dziewczyna w trampkach 11.09.06, 16:04 czeszki !!! a gdzie i za ile . b.prosze tez poszukuje bo uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie podoba nam sie.. 07.09.06, 16:03 zreszta wysoki obcas tez nie... nie mozna tak - zwyklych (niewysokich) "pantofelkow"? e-konsument.pl/graf/buty.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
emotionek Re: nie podoba nam sie.. 07.09.06, 16:13 to ja już wiem czemu dziś nikt na mnie nie zwracał uwagi-przez te buty na wysokich obsacach ;DDD @ Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: nie podoba nam sie.. 07.09.06, 17:03 Ja to nie wiem czy lepsze sa trampy, czy te czlapaje. Ale za to wiem, ze internauci sa dziwni :P. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia210 Re: nie podoba nam sie.. 07.09.06, 18:23 Kto jest dziwny? Ja nie jestem dziwna :P Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: nie podoba nam sie.. 07.09.06, 19:15 buty idealne do moheru oraz trumny. fachowy model - approved by ojciec muchomor Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 20:42 Trampki są niemodne i nietrendi, bez adidasów za 399,99 u mnie dziewucha nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 20:45 ale wlasnie na takie buty mowi sie trampki, moj drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 20:50 Trampki (buty dla trampa) to są buty ze szmatu i gumy za 12 zł. Za czasów tzw. "komuny" używano określenia "pepegi" (PPG = Polski Przemysł Gumowy). Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 20:54 Ze szmaty buty, nie ze szmatu. Szmata jest rodzaju żeńskiego (to uwaga czysto ortograficzna, nie obrażajcie się, Drogie Panie, nie miałem nic złego na mysli). Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 07:45 markus.kembi napisał: > Trampki (buty dla trampa) to są buty ze szmatu i gumy za 12 zł. Za czasów tzw. > "komuny" używano określenia "pepegi" (PPG = Polski Przemysł Gumowy). o nie nie nie...nie za 12zl tylko za 25 albo nawet 99...ale to nie to samo co adidasy za 399,99 Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 10:35 Ja kupiłem za 12 zł. Nie wiem gdzie Ty się zaopatrujesz, ale chyba troszeczkę przepłaciłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 10:39 ja na eallegro..a to zdzierstwo...moze Ty masz odkryta piete i dlatgo taniej bo ja cale zakryte i jeszcze z gumka Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_na_wierzbie Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 21:18 podobno sie podoba, ktos mi tak powiedzial bo pytalam:) bo kocham trampecki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia210 Re: Dziewczyna w trampkach 07.09.06, 23:58 No to mi chodzilo o takie: www.converse.pl/pl/index.htm i ogolnie Chuck'a Taylor'a :P Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 08:39 > No to mi chodzilo o takie: > www.converse.pl/pl/index.htm > i ogolnie Chuck'a Taylor'a :P A to nie, to klasyczne pepegi fajniejsze:] Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 02:33 niebieskie tramki z bialymn kleksem? czmu nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 08:16 ja tam tramki też uwielnbiam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 08:17 trampki miało być:) trampki... Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka A swiatowe trendy to nam tutaj Waldek wyklada 08.09.06, 09:23 a jak powszechnie wiadomo on woli japonki. Wiec chyba juz wszystko jasne no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: A swiatowe trendy to nam tutaj Waldek wyklada 08.09.06, 09:44 hahaha...ufff dobrze, ze ja tez japnko lubie...choc te moje czeszi tez fajne som Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: A swiatowe trendy to nam tutaj Waldek wyklada 08.09.06, 13:21 Czeszki też są fajne choć wolę Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Dziewczyna w trampkach 08.09.06, 21:37 Trampki? Jesli jezdzi w trampku to tak... :-P Buty dostosowane do okazji. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Dziewczyna w trampkach 12.09.06, 16:15 > No wlasnie, czy podoba Wam sie dziewczyna w trampkach zamiast > butow na wysokim obcasie? Wiadomo, ze musi to pasowac do > reszty stroju, ale np takie zestawienie : jeans'y + trampki. > Co Wy na to? Jak na lato :-) Byle tylko na tych jeansach nie było dziesięciu buttonów z napisami "SISTERHOOD IS POWERFUL", "ALL MEN MUST DIE" itp. itd., a to niestety często idzie w parze z trampkami i jeansami (na pewno częściej niż z obcasami i miniówą). Ale ogólnie - spoko. Obcasy mnie odstręczają. Odpowiedz Link Zgłoś
ryto4 Re: Dziewczyna w trampkach 12.09.06, 22:11 Mnie tam zawsze bardziej podniecała dziewczyna w sportowych bytach niż w szpilkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś